20 / 04 / 2024

İBB hal binaları bakım ve onarım işi ihalesi

İBB hal binaları bakım ve onarım işi ihalesi

İ.B.B. Hal Binaları Bakım Ve Onarım İnşaatı yapım işi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkıyor...

İstanbul için İBB’den flaş adım geldi: 2000 yılı öncesi binalar ücretsiz olarak denetlenecek!

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 kentte büyük yıkıma sebebiyet veren depremlerden sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) flaş bir adım attı. İBB, 2000'den önce inşa edilen binaları ücretsiz olarak inceleyecek ve risk raporu hazırlayacak.

KİPTAŞ İstanbul'da riskli binaları maliyetine yeniliyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ İstanbul genelinde ömrünü tamamlamış binaları yenilemek için seferberlik başlattı. Kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, binaların maliyetine yenilendiğini dile getirdi. 

Mahir Polat'tan tersane binalarındaki inşaata tepki!

Haliç kıyısında Fatih Sultan Mehmet’in kurduğu tarihi tersane binaları üzerinde gerçekleştirilen büyük bir inşaatın içine kurulan Çağdaş Sanat Fuarı’nın buradaki yıkımları unutturmasına tepki gösteren İBB Genel Sekreter yardımcısı Mahir Polat, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Darphane Binaları'nda ofis yapılacak iddiası!

İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nde meydana gelen taşınma haberleri gündemden düşmüyor. Konuya ilişkin konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, müzelerden boşaltılan darphane binalarında Cumhurbaşkanlığı bürokratlarına ofis yapılacağını ileri sürdü.

Adalar'da binalar analiz edilecek!

Olası İstanbul depremi için çalışmalar devam ediyor. Risk altındaki binaları tespit etmek için mesai harcayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şubat 2021'de Adalar'da bina analizlerini başlatacak.

Dikkat! Bu ilçelerde hemen terkedilmesi gereken binalar var!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu gece terk edilmesi gereken binalar var” dedi. İmamoğlu, vatandaşları ikna edecek, güven verecek bir sistemin oluşturulması gerektiğine ve hızlı davranılmasına ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Avcılar'da binalar yenilenemezse, ilerde telafisi mümkün olmayan can kayıpları yaşanacak! 

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, İBB Şubat ayı meclis toplantısında Avcılardaki binaların depreme karşı güçlendirilebilmesi için imar planı değişikliği talep etmişti, ancak konu gündeme gelmedi...

İBB'nin aldığı TÜRGEV binaları Beyoğlu Belediyesi'ne geri mi verilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), TÜRGEV'den geri aldığı binalar meclis kararıyla Beyoğlu Belediyesi'ne verilmek isteniyor. CHP İBB Meclis üyesi İnan Güney konuya ilişkin, "CHP'liler buna müsaade etmeyeceğiz" dedi...

Yeni Boğaziçi yasasıyla tarihi binalar da yıkılabilecek!

İstanbul Boğazı’ndaki tüm yetkilerin İBB’den Cumhurbaşkanlığı’na devredilmesini öngören yasa tasarısı ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Hukukçular, yasa tasarısındaki yeni maddeler ile tarihi binaların yıkım ve restorasyonunun da Boğaziçi Başkanlığı'nın kontrolünde olacağını söyledi...

İstanbul’daki binaların röntgeni yeniden çekilecek!

İBB Meclisi 14 Ekim Pazartesi “deprem” gündemi ile toplanacak. Yeni dönemdeki depreme hazırlık çalışmaları hakkında konuşan İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun Kahraman, İstanbul’daki tüm binaların röntgeninin yeniden çekileceğini açıkladı

İstanbul'un yapı stokunda ciddi riskli binalar var!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un açıklarında gerçekleşen depreme ilişkin açıklama yaptı. İmamoğlu, "Mesken konusunda çok sıkıntılıyız. İstanbul'un yapı stokunda ciddi riskli binalar var" dedi...

İstanbul'da binaların çatılarına güneş panelleri kurulacak! 

AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'da uygun binaların çatısına güneş paneli kurmayı planladıklarını açıkladı.

İSKİ binaları yıkılıyor!

Feriköy’deki İSKİ binası yıkılacak ve yerine yeşil alan gelecek. İBB Başkanı Uysal, "Bir mahallede İSKİ binası olmaması hizmette aksama oluşturmuyor. İSKİ binalarının olduğu yerlerde binaları kaldırıp yeşil yapabiliriz" dedi.

İBB hal binaları bakım ve onarım işi ihalesi Haberi

İBB hal binaları bakım ve onarım işi ihalesi


İ.B.B. Hal Binaları Bakım Ve Onarım İnşaatı yapım işi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ihaleye çıkıyor. 3 Ekim saat 11.00'de gerçekleştirilecek ihale; açık ihale şeklinde yapılacak. 


İhalenin Yapılacağı Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Merter Ek Hizmet Binası M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. Nu: 62 Kat:4 Merter Güngören/İSTANBUL


Telefon: 0212 455 25 80


İhaleyi görüntülemek için