26 / 04 / 2024

ibb kreş projeleri

ibb kreş projeleri

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

İBB'nin Kağıthane’ye kreş projesi reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi kapsamında Kağıthane’de hiçbir mülkiyete konu olmayan 2 bin 100 metrekarelik parsele kreş yapma isteği AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Ekrem İmamoğlu: Beni çılgın projeler değil çocuklar ilgilendiriyor!

İBB Ekrem İmamoğlu, yapımı devam eden Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi’ndeki kreş inşaatında incelemeler yaptı. Ekrem İmamoğlu, “Ben, insana ve çocuklarımıza yatırımı önemsiyorum. Beni ilgilendiren, bu şehrin çocukları ve bu şehrin insanları” dedi.

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

İBB'nin öğrenci yurtları ile kreşlerine zam geldi! Yurtlarda aylık ücret 1.300 TL'ye yükseldi! Üniversiteliler dikkat! 

İBB Meclisi Eylül Ayı Toplantısı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait yükseköğrenim öğrenci yurtlarının aylık ücretine yüzde 36,84 zam uygulanmasına, kreşlere de yüzde 27,65 oranında zam yapılmasına karar verildi. İşte o rakamlar...

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

İBB'nin Kağıthane’ye kreş projesi reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi kapsamında Kağıthane’de hiçbir mülkiyete konu olmayan 2 bin 100 metrekarelik parsele kreş yapma isteği AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Şadi Yazıcı'dan İBB'ye kreş açıklaması: 88 tane parselinizin her birisine yapabilirsiniz!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İBB Meclisi’nde onaylanmayan ve bunun üzerine ‘İBB’nin kreş yapmasına engel’ başlıklı algı çalışmalarını yanıtladı. Şadi Yazıcı, İBB’ye “88 tane parselinizin her birisine yapabilirsiniz. Ruhsatı da verebilirsiniz donatı alanlarında" dedi.

İBB'nin Eyüpsultan'daki kreş planına meclisten red!

Eyüpsultan’da İBB’nin yapmak istediği kreşe ilişkin plan teklifi, Meclis’te AKP grubuna takıldı.

İBB'den Tuzla Belediyesi'ne kreş için yer tahsisi talebi!

İBB'nin 'Yer gösterin kreş yapalım' talebini eleştiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "İBB’nin Tuzla’da 82 tane parseli var. Bu parsellerde hizmet alanları var, spor alanları var, sosyal ve kültürel alanlar var. Tüm bunlar varken ‘Siz bize yer gösterin biz kreş yapalım’ diyorlar” dedi.

İBB 3 ilçede 4 prefabrik kreş inşa edecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Çatalca, Küçükçekmece ve Maltepe ilçelerinde 4 adet prefabrik kreş inşa etmek için açık teklif usulü ile ihale gerçekleştirecek...

İBB havaray ve metro projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehrin trafiğini rahatlatacak havaray ve metro projeleri için düğmeye bastı. İBB İstanbul'un genel, Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray projesini ve Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metrosunu ihaleye çıkarıyor

Antalya Konyaaltı EXPO ve Yaşlılar Kreşi'nde sona gelindi!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, inşası hızla devam eden Expo 2016 Antalya Parkı ve Yaşlılar Kreşi-Kadın Sanat ve Eğitim Lokali Projeleri’nin de kısa bir süre içinde hizmete açılacağını duyurdu.

İBB'nin projeleri İstanbul'a yeni bir görünüm kazandıracak!

Topbaş'ın çılgın projesi niteliğinde olan çalışmalardan biri Unkapanı Tüp Geçit Tüneli'yken bir diğeri ise İstanbul'un Büyükdere Caddesi'nin Zincirlikuyu Mezarlığı ile Gültepe Altgeçidi arasında kalan bölümün yer altına alınması.

ibb kreş projeleri Haberi

ibb kreş projeleri

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi şubat ayı oturumlarında önce; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi kapsamında Bahçelievler'deki parsellere ilişkin plan değişikliği talebi gündeme getirildi. 

Sözcü'de Özlem Güvemli'nin haberine göre; Bahçelievler Kocasinan Mahallesi'nde bölgenin kreş ve sağlık alanı ihtiyacının giderilmesi için mülkiyeti İBB'ye ait yaklaşık 7 bin 600 metrekarelik parselin “konut ve park” olan imarının değiştirilmesi amacıyla plan teklifi hazırlandı. Mevcuttaki Aile Sağlığı Merkezi'nin planlara işlenip, arazinin bir kısmının da kreş alanı şeklinde belirlenmesi teklif edildi. 

Mecliste komisyonlar tarafından, plan teklifi reddedildi. Büyükçekmece Belediyesi'nin Mimaroba Mahallesi'nde 722 metrekare büyüklüğündeki kamuya terk edilmiş hiçbir mülkiyete konu olmayan “park ve dinlenme alanı” fonksiyonlu parselin ihtiyaç kapsamında “kreş alanı” olarak planlaması için yaptığı plan değişikliği teklifi de onay için İBB Meclisi'ne iletildi....