25 / 04 / 2024

ibb özgürlük meydanı tasarım yarışması

ibb özgürlük meydanı tasarım yarışması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Finansal özgürlüğünüz için tam bu kadar yatırım gerekiyor! Rakam rakam açıklandı: Temettü, kupon, kira...

Yatırım yapacaklar ve yatırımcılar için finansal özgürlüğün yakalanması için ne kadar yapılması gerektiği tek tek açıklandı. 16,3 bin takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu, X sosyal medya hesabından finansal özgürlük için açlık ve yoksulluk sınırına göre yatırım tutarlarını paylaştı. İşte o paylaşım..

Koşulsuz özgürlük vaadi Honda Forza 250 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Koşulsuz özgürlük vaadi" sloganıyla tanıtılan Honda Forza 250 yüksek performansıyla dikkat çekiyor. Peki Honda Forza 250 fiyatları ne kadar? İşte Honda Forza 250 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mimarlıkta özgürlük büyük önem taşıyor!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Sinan Genim bugünkü köşe yazısında mimari çalışmalarda özgürlüğün önemini kaleme aldı. 

Kanal İstanbul boğazın özgürlük projesidir!

TBMM Plan Bütçe Komisyonundaki görüşmelerde Kanal İstanbul Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, projenin özgürlük projesi olduğunu dile getirdi. 

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Özgürlük Parkı Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Bakırköy Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, kamusal alanların erişilebilir ve güvenli yerler olması amacıyla Mart ayında gerçekleştirdiği “Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası açılışa hazırlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, TOBB, GTİ işbirliğiyle yap-işlet-devret modeliyle, darbeden sonra idam edilen Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ın yargılamasının yapıldığı Yassıada, yeni adıyla Demokrasi ve Özgürlükler Adası, bugün açılıyor...

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Kanal İstanbul, Boğaz'ın özgürlük projesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kanal İstanbul, Boğaziçi'ni koruma ve kurtarma projesidir, Boğaz'ın özgürlük projesidir." dedi.

Demokrasi ve Özgürlük Adası 6 ay sonra tamamlanacak!

Yassıada'da başlayan inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. 6 ay sonra açılması planlanan Demokrasi ve Özgürlük Adası'nda peyzaj çalışmaları başlayacak.

Demokrasi ve Özgürlük Adası için geri sayım!

GTİ’nin “yap-işlet-devret” modeliyle üstlendiği Demokrasi ve Özgürlük Adası için geri sayım başladı. 2019 yılının Şubat ayında tamamlanacak projenin maliyeti 500 milyon lira olacak.

7 soruda mirasta tasarruf özgürlüğü!

Mirasbırakanlar, miraslarının belli bir kısmı üzerinde tasarruf hakkına sahip oluyor. Peki, mirasta tasarruf özgürlüğünün sınırları nelerdir? Mirasçıların hakları nelerdir?

ibb özgürlük meydanı tasarım yarışması Haberi

ibb özgürlük meydanı tasarım yarışması


Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için kentsel tasarım yarışması açtı. Sözcü'de yer alan habere göre, 100 bin lira ödüllü yarışmanın sonuçları, 8 Ağustos tarihinde açıklanacak.

Taksim Meydanı kentsel tasarım yarışmasından sonra Bakırköy Özgürlük Meydanı'nı için gerçekleştirilecek yeni düzenlemenin yarışma takvimi de belli oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Etüd ve Projeler Daire Başkanlığı Altyapı Projeler Müdürlüğü tarafından Resmi Gazete'ye verilen ilana göre yarışma ulusal çapta olacak.

Bakırköy Özgürlük Meydanı ve yakın çevresinde yapılacak olan kentsel tasarım projesi; kuzeyde Bakırköy İDO-Kirazlı Metro hattı kuzey çıkışının bulunduğu Teyyareci Hayrettin Sokak ile başlayıp güneyde Ebuziyya Caddesi ile Bilgi Sokak kesişimine kadar devam eden yayalaştırılmış Fahri Korutürk Caddesi ve bağlanan sokak girişlerini kapsıyor.

ÖDÜL TAM 100 BİN TL

Yarışmaya katılacak olan ekiplerin, TMMOB Şehir...