19 / 04 / 2024

Ibis Otel Eskişehir değerleme raporu

Ibis Otel Eskişehir değerleme raporu

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak değerleme raporları yayınlandı.

Eskişehir Büyükşehir'den 10 yıllığına kiralık otel!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan oteli 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Akfen GYO, Eskişehir Ibis otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değerini açıkladı. Peki Akfen GYO Tuzla Eskişehir Ibis otelinin değeri ne kadar? Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değeri...

Akfen GYO Ankara ve Eskişehir Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Ibis ve Eskişehir Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Eskişehir Madame Tadia Otel binası 10.2 milyon TL'ye icradan satılacak!

Eskişehir 7. İcra Dairesi Müdürlüğü,Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Hoşnudiye Mahallesi, 436 ada, 33 parselde yer alan Eskişehir Madame Tadia Otel binasını 10 milyon 250 bin TL'y icradan satıyor...

Akfen GYO Eskişehir Ibis 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Eskişehir Ibis oteline ait değerleme raporlarını yayınladı...

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 72 bin 101 TL sermaye bedeli M. Muhittin Ciğer, Mehmet Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.

Eskişehir'de 9 milyon TL'ye icradan satılık termal otel!

Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi Deliklitaş Mahallesi'nde yer alan termal otel vasıflı gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Reysaş Eskişehir'deki otelini 4.6 milyona kiraladı!

Reysaş,  Eskişehir İli Tepebaşı İlçesi Eskibağlar Mahallesi'nde yer alan otel, işyeri ve ortak alanlardan oluşan gayrimenkulünü, mağazalar ve dükkanlar hariç Rey Otel İşletmeciliği'ne 1 seneliğine kiraladı. 

Ibis Otel Eskişehir ve İzmir Alsancak'ın değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Eskişehir Tasigo Hotels Resorts açıldı!

Polimeks'in, yeni zincir otel markası Tasigo Hotels Resorts'un ilk halkası olan Tasigo Hotels Eskişehir Bademlik Termal, toplantı oteli konseptiyle de hizmet verecek.

Eskişehir Tasigo Hotels and Resorts hizmete açılıyor!

Türkiye’nin en büyük uluslararası müteahhitlik şirketlerinden Polimeks, iki sene önce Eskişehir Bademlik’te inşa ettiği termal otel ve Spa merkezinin işletmesini devralarak TASİGO Hotels & Resorts markasıyla hizmete açmaya hazırlanıyor.

Reysaş GYO Eskişehir'deki otelini 10.7 milyona kiraladı!

Reysaş, Eskişehir Eskibağlar Mahallesi'nde yer alan otel, işyeri ve ortak alanlardan oluşan gayrimenkulünü, mağazalar ve dükkanlar hariç Rey Otel İşletmeciliği'ne 3 seneliğine kiraladı.

Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak değerleme raporları yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak değerleme raporları yayınlandı.

Ibis Otel Eskişehir değerleme raporu Haberi

Ibis Otel Eskişehir değerleme raporu

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:III, No:48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, Şirketimiz portföyünde yer alan Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak'a ait  31 Aralık 2015 tarihli değerleme çalışmaları EPOS Gayrimenkul Değerleme A.Ş'ye yaptırılmıştır. 


Şirketimiz portföyünde yer alan Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak'a ait 31 Aralık 2015 tarihli değerleme raporları ekte yer almaktadır.


Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine...