28 / 03 / 2024

İbrahim Alimoğlu kim

İbrahim Alimoğlu kim

Isparta'da ki evlerin eski olduğuna dikkat çeken firmanın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu, "Evleri yıkarken hayretler içerisinde kaldık, Isparta'da Kentsel Dönüşüm Yasası iyi değerlendirilmeli" dedi.

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunoğlu Kompozit Ahşap Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uzunoğlu tarafından kuruldu.

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakaloğlu Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Sakaloğlu ve Halil İbrahim Sakaloğlu tarafından kuruldu.

İbrahim Kaboğlu'ndan Turizm Teşvik Yasa Teklifi açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, Turizm Teşvik Yasa Teklifi ile Türkiye’nin doğal, tarihsel ve kültürel değerlerinin parsel parsel torbaya konulduğunu belirtti. 

İbrahim Karaosmanoğlu, inşaat mühendisleriyle bir araya geldi!

İnşaat mühendisleriyle bir araya gelen İbrahim Karaosmanoğlu, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğünü söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün ihtiyaç olduğunu söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

İbrahim Karaosmanoğlu, metro projesi için destek istedi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli metro projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

Mizanoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mizanoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İbrahim Mizanoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erdemoğlu Holding 800 işçisini ev sahibi yaptı!

Cumhurbaşkanını 3.7 milyar dolarlık tesisin açılışına davet eden İbrahim Erdemoğlu, yeni yatırımların sırada olduğunu söyledi. 1.5 milyar dolarlık ithalatı bitirmeyi hedefleyen işadamı, “Şartlar elverirse bunun kadar büyük yatırımlara hazırız” şeklinde açıklamalar yaptı.

Erdemoğlu Holding çalışanlarını ev sahibi yapıyor!

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Adana- Dörtyol'da kurulacak 3.7 milyar dolarlık tesisin açılışına Cumhurbaşkanını davet etti. Erdemoğlu, yeni yatırımların sırada olduğunu belirtti.

İbrahim Alimoğlu kim Haberi

İbrahim Alimoğlu kim

Gülistanda 48 konuttu Gulkent Evlerini kentsel dönüşüm kapsamında yıkan Ankaralı firma Mert SK, güvenilir daireleri temeli atarak, çalışmalara başladı. Isparta'da ki evlerin eski olduğuna dikkat çeken firmanın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu, "Evleri yıkarken hayretler içerisinde kaldık" dedi. Eski binaların dalla sağlıklı ve güvenilir yapılmasını sağlayan Kentsel Dönüşüm Yasası. Isparta'da işlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Gülistan'da yıkılan Gülkent Evlerinin yeniden yapımına haşlandı. Ankaralı firma Mert SK A.Ş. tarafından yapılan 'Mert Safir Kent" projesinin temeli geçtiğimiz hafta atıldı. Dün de kat maliklerine yönelik düzenlenen yemek organizasyonunda yapılacak projenin yakından görünmesi sağlandı. Yemeğe İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmul Zadeoğju, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmerı, Isparta İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Göçer de katıldı.


2017 BAHAR AYLARINDA ANAHTAR TESLİMİ YAPACAĞIZ 

Proje hakkında bilgi veren...