29 / 03 / 2024

İbrahim Çağlar kentsel dönüşüm

İbrahim Çağlar kentsel dönüşüm

Dünyanın en büyük emlak fuarı MIPIM'de İstanbul, 96 metrekarelik dev maketiyle ezber bozdu. Fuardaki tanıtımlar için 3.5 milyon euro harcadıklarını belirten İTO Başkanı Çağlar, "Kanalİstanbul yatırımcıların ilgi odağı oldu" dedi

Vatandaşlar kentsel dönüşümü istemeyince belediye yetki devri kararı çıkardı!

Başakşehir’de vatandaşlar kentsel dönüşüme karşı uzun süredir mücadele ediyor. Başakşehir Belediyesi, kesinleşmiş yargı kararına rağmen Şahintepe için yeni yetki devri kararı çıkardı. Vatandaşlar, “Hukuksuzluğa direneceğiz” dedi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz! 2024'te 15 bin konut dönüşmüş olacak!

Gaziosmanpaşa'da, kentsel dönüşüm çerçevesinde devam eden projelerle 2024 yılının sonuna kadar toplam 15 bin konut dönüşmüş olacak. İşte ayrıntılar...

Avcılar kentsel dönüşüm mağdurları bugün toplanıyor!

120 bin kişinin yaşadığı Avcılar'da 7 bin binanın acilen yenilenmesi gerekiyor. Avcılar Kentsel Dönüşüm Mağdurları Platformu da bu konulara dikkat çekmek ve mağduriyetlerinin giderilmesi için Avcılar Havuz Meydanı'nda miting düzenleyecek...

Gaziosmanpaşa'daki kentsel dönüşümün sonucu güzel olacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada çok yakın bir zamanda Gaziosmanpaşa'daki kentsel dönüşüm sonucunun güzel olacağını söyledi.

Cavit Çağlar 837.5 milyon dolarlık TMSF borcunu ödedi!

TMSF’ye olan borçlarını kapatmasıyla gündeme gelen Çağlar Grup Başkanı Cavit Çağlar, “20 yıldır sırtımda 100 kiloluk yükle geziyordum. Borçlarımı ödediğim için nasıl hafifledim, nasıl mutluyum'' diye konuştu. 

İzmir Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü!

İzmir Kemalpaşa Soğukpınar ve Atatürk Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi'nin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü verdi.

Çağlar Ertuğrul İzmir'e taşındı!

Genç oyuncu Çağlar Ertuğrul'da şehrin gürültüsünden bunalıp, çareyi doğaya sığınmakta buldu. Yakışıklı oyuncunun İzmir'e taşındığı öğrenildi.

Kayseri Hacılar Kentsel Dönüşüm'de kuralar çekildi!

Kayseri'de hayata geçirilen Hacılar Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında kura çekimi yapıldı. 200 konuttan oluşan birinci etabın 2018 yılının Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Futbolcu Çağlar Söyüncü stat yaptıracak!

Almanlı futbol takımı Freiburg, İngiliz takımı Leicester City'ye 138 milyon TL'ye transfer ettiği Çağlar Söyüncü'den gelen parayla yeni stat yaptıracak.

Karabağlar kentsel dönüşüm projesinde inşaat sürüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İzmir'de Karabağlar kentsel dönüşüm alanı ile Ege Üniversitesi'nde incelemeler yaptı. 

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki depreme dayanıksız binalar yıkılıyor.

Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan     Çelik tarafından Şişli'de kuruldu.

Arsenal'in yeni stadının yarı masrafı Çağlar Söyüncü'den!

Almanya'da Freiburg forması giyen Çağlar Söyüncü eğer İngiliz devi Arsenal'e transfer olursa yeni yapılacak stadın yarı masrafını karşılayacak.

İbrahim Çağlar kentsel dönüşüm Haberi

İbrahim Çağlar kentsel dönüşüm

Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen ve 93 ülkeden 500 yatırımcının katıldığı dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'e Türkiye, bu yıl da damgasını vurdu. Son yıllarda gerçekleştirilen milyar dolarlık mega projeleriyle dünya çapında ilgi odağı olan İstanbul, fuarda 96 metrekarelik dev maketiyle görücüye çıktı. İstanbul çadırında Beyoğlu, Ataşehir ve Kuzu Grup'un Seapearl maketleri de yer aldı. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Çadırı'nda yer alan projelerden en çok Kanal İstanbul'un yatırımcıların ilgisini çektiğini söyledi. Çağlar, "Çadırda, dijital ekran ve maketlerde tanıtılan İstanbul Finans Merkezi, 3'üncü Havalimanı, 3'üncü Köprü gibi projeler var... Kanal İstanbul'a yer veremedik ancak çevresinde yeni bir şehir kurulacak olması nedeniyle yatırımcılar tarafından çok ilgi görüyor. Kentsel dönüşüm de dikkat çekiyor" dedi. 


TANITIMA 3.5 MİLYON EURO 

1.5 milyon eurosu...