26 / 04 / 2024

İbrahim Maasfeh yeni şirket

İbrahim Maasfeh yeni şirket

Akzirve Gayrimenkul CEO’su İbrahim Maasfeh, gayrimenkul ve konut sektöründe yeni atılımlar gerçekleştirmeye devam ediyor. İbrahim Maasfeh bugün yeni bir şirket kurdu. 

Bakan Yumaklı kadın ve genç girişimcilere müjdeyi verdi! Yüzde 70 ilave destek veriliyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni desteklemelerde üreten herkese ürettiği kadar destek verdiklerini açıkladı. Kadın ve genç girişimcilere 70 ilave destek verdiklerini söyledi. 

IC İbrahim Çeçen Holding'ten 1.4 milyar TL'lik yeni gayrimenkul şirketi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nu hizmete alan IC İbrahim Çeçen Yatırım Holding, 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile yeni gayrimenkul şirketi kurdu. İşte o şirket ile ilgili detaylar... 

Yeni seçmenlerin yüzde 20'si yabancı iddiası: Konutla vatandaşlık alan yaklaşık 700 bin yabancı seçmen oldu!

Karar Gazetesi köşe yazarı İbrahim Kahveci, 'Yeni seçmenin yüzde 20'si yabancı' başlıklı yazısında yeni seçmenlerin yüzde 20'sinin yabancı olduğunu dile getirdi. Kahveci, konutla vatandaşlık alan yaklaşık 700 bin yabancının seçmen olduğunu belirtti. 

SPK Başkanı'ndan borsaya gelen yeni yatırımcılara önemli tavsiye

2021 yılında 52 şirketin 2022 yılında ise 33 şirketin halka arz için onay aldığını ifade eden SPK Başkanı İbrahim Ömer Gönül, bu şirketlerin toplamda 34,8 milyar lira fon sağladığını söyledi. SPK Başkanı Gönül, borsaya gelen yeni yatırımcılar için ise önemli bir uyarıda bulundu.

Miva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Miva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'da İbrahim Maasfeh ve Vedat Arslan ortaklığında kuruldu!

Yeni paket açıklandı, ekonomist İbrahim Kahveci vatandaşları uyardı

Ekonomist İbrahim Kahveci, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomi paketinin ardından vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Peugeot hızla büyümeye devam ediyor: İki yeni SUV modeli yolda!

Peugeot yıl sonuna kadar 3 yeni modeli Türkiye’de pazara sürecek. Elektrikli e 2008, yeni 308 ve Expert Combi Van yollara çıkmaya hazırlanıyor. Peugeot Türkiye Genel Müdürü İbrahim Anaç Konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Resmen açıklandı! Elektrik faturalarına yeni düzenleme geliyor!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla elektrik faturalarında yeni adımlar hamleler yapılacağını açıkladı. 

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Konya Yeni Motorlu Sanayi Sitesi İhalesi 12 Ocak'ta yapılacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,  Yeni Motorlu Sanayi Sitesi ihalesinin 12 Ocak’ta yapılacağını duyurdu.

Babacan Holding'ten Beylikdüzü'ne 2 yeni proje!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, ellerindeki stokları erittiklerini, öteledikleri yeni projelerine başlayacaklarını söyledi. Babacan, ''Beylikdüzü Kavaklı bölgesinde 250 konut yapacağız. Yine Beylikdüzü E-5 üzerinde 1000 konutluk bir proje çalışmamız olacak” dedi.

Yenizirve Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenizirve Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Maasfeh tarafından kuruldu.

Necati Yağcı yeni şirket kurdu!

ZAF Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yağcı ve İbrahim Seyfittinoğlu yeni şirket kurdu. Safir Bodrum İnşaat Beşiktaş'ta 20 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İbrahim Maasfeh yeni şirket Haberi

İbrahim Maasfeh yeni şirket

Türkiye'deki yatırımlarım çeşitlendirme kararı alan Akzirve Gayrimenkul, inşaat alanında iddialı projeler hayata geçiriyor. Merkezi Cidde’de bulunan Al Qemam Grubu, 45 yıldır inşaat ve inşaat malzemeleri alanında uluslararası alanda faaliyetlerini devam ettiriyor. 

Dubai, Hindistan ve Çin’de ofisleri, yatırımları olan grup Türkiye operasyonuna 1992 yılında madencilik sektörü, mermer ve inşaat malzemeleri üretimiyle başlamış. İbrahim Maasfeh’in yönetiminde, 2010 yılında Türkiye yatırımlarım artırma kararı alan grup, birçok kapsamlı yatırımının ardından, 2012’de şirketin İstanbul ofisini açmış.

Antalya ve İstanbul’da araziler alan firma son 25 yıldır Türkiye’de faaliyetlerine devam ediyor. Akzirve Gayrimenkul CEO’su İbrahim Maasfeh gayrimenkul ve konut alanındaki varlığını sürdürmek adına bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Yeşilzirve Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün İbrahim Maasfeh tarafından Akzirve'nin Şişli'deki Merkez Ofisi'nde 68 milyon TL sermaye bedeli...