19 / 04 / 2024

İbrahim Ocak kim

İbrahim Ocak kim

Türkan Akyol Göğüs Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. İbrahim Ocak, 'Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkılacak binalarda asbest, maddesi ölçümleri yapılması gerekiyor. " dedi..

Ocak 2024 Borsa İstanbul analizi! Yerli ve yabancı yatırımcı ne yaptı? Kim para kazandı?

Ocak ayında dalgalı bir seyir izleyen Borsa İstanbul’da BİST 100 endeksi bugün tüm zamanların rekorunu kırdı. Borsada yükseliş devam ederken Ekonomist İris Cibre X sosyal medya hesabından yerli ve yabancı yatırımcılar açısından Ocak ayı borsa analizini paylaştı.

Yeni yılda kim, ne kadar zam alacak? Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? Detaylar arka arkaya açıklandı!

​​​​​​​SGK ile ilgili en düşük emekli aylığı için ara zamlar gelecek. Emekli aylığı düzenlemesi için bütçe çalışmaları devam ediyor. Emekli aylığı zammı için TBMM’nin açılmasıyla birlikte harekete geçilmesi bekleniyor. Peki Ocak 2024’te en düşük memur maaşı ne kadar olacak? Kim ne kadar zam alacak?

Orta gelirliye konut projesinde taksitler kaç lira olacak? Kim ne kadar ödeyecek? Hemen bu rakamlara bakın! 

Orta gelir grubuna yönelik Yeni Evim konut kampanyasının 16 Ocak 2023 tarihi itibarıyla başlayacağı açıklandı. Orta gelirliye konut projesinde taksitler kaç lira olacak? Kim ne kadar ödeyecek? Hemen bu rakamlara bakın! 

Araç sahipleri dikkat! Son gün 31 Ocak! Kim ne kadar ödeyecek?

Araç sahiplerinin ocak ve temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez ödediği Motorlu Taşıt Vergisi (MTV)’de son ödeme tarihi 31 Ocak. Peki bu tarihe kadar hangi araç sahibi ne kadar ödeyecek.

Kim Market’te yılbaşı atıştırmalıklarında büyük indirim! 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Kim Market  yılbaşı gecesi  için alınabilecek atıştırmalık ürünlerde indirim yaptı. 2 Ocak Pazartesi gününe kadar geçerli olacak indirim kampanyasında hangi ürünler var? Fiyatları kaç TL oldu? İşte detaylar…

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak?

Milyonlarca vatandaş Ocak zamlı maaş hesaplamalarını merakla araştırıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak? Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı hesaplandı! Kim kaç TL maaş alacak? Şimdi göz atın...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ile binlerce kişiye nakit destek veriliyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına Ocak 2023'te zam yapılacak. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammıyla kaç lira olacak? Hemen tek tek bu hesaplara bakın! 

Memur ve memur emeklileri dikkat! Ocak zammında son dakika! Kim ne kadar maaş alacak? Şimdi bakın, kaçırmayın!

Ağustos ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından ücret hesaplamaları güncellendi. Ocak ayında SSK, Bağ-kur, memur ve kamu çalışanlarının maaşlarına zam gelecek. Ocak'ta emekli maaşı zammı belli oluyor... Emekli ve memurların en düşük  maaşı ne olacak? Detaylar burada... 

Konya Millet Bahçesi'nin temeli 15 Ocak'ta atılıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay Konya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yaptığı konuşmada Konya'da inşa edilecek millet bahçesinin temelinin 15 Ocak'ta atılacağını açıkladı.

Konya Yeni Motorlu Sanayi Sitesi İhalesi 12 Ocak'ta yapılacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,  Yeni Motorlu Sanayi Sitesi ihalesinin 12 Ocak’ta yapılacağını duyurdu.

Bina risk analizini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013'ten itibaren risk değerlendirmesi yapmakla yükümlü oluyor. Peki, bina risk analizini kim yapar?

Kentsel dönüşüm çalışmalarında asbest ölçümleri yapılmalı!

Türkan Akyol Göğüs Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. İbrahim Ocak, 'Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkılacak binalarda asbest, maddesi ölçümleri yapılması gerekiyor. " dedi..

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

İbrahim Ocak kim Haberi

İbrahim Ocak kim

Türkan Akyol Göğüs Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. İbrahim Ocak, 'Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkılacak binalarda asbest maddesi ölçümleri yapılması gerekiyor. Asbestli binalar yıkılırken önlemler alındığında risk azaltılabilir. Asbest maddesi solunum yoluyla alındığında akciğere zarar verir ve kanser riski oluşturur' dedi. 


Bursa'da düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonu Çalıştayında iş güvenliği sağlığı anlatıldı. Yıldırım Belediyesi ve İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonu'nun (İSAF) ortaklaşa düzenlediği çalıştayda iş sağlığı ve güvenliği masaya yatırıldı. Konunun uzmanları iş sağlığı ve güvenliğini konuştu. Çalıştaya Türkiye'nin çeşitli illerinden konusunda uzman hocalar katıldı.


Programda konuşan Türkan Akyol Göğüs Hastanesi Baş Hekimi Uz. Dr. İbrahim Ocak, 'Bir dönem ülkemize gelen asbest maddesi bir çok binada kullanıldı.

Asbest maddesi ısıya soğuğa yalıtkan bir madde ülkemizde geçmiş yıllarda binalarda çok tercih edilmiş binalardaki...