25 / 04 / 2024

ICCA Kongresi

ICCA Kongresi

ULUSLARARASI Kongre ve Konvansiyon Organizatörleri Birliği'nin (ICCA) 53. Kongresi, Antalya Belek'te başladı. Kongre açılış konuşmasında Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak Antalya'nın gelişimini anlattı..

Çimsa, Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi'nde yeni beton ürününü tanıttı!

Sabancı Topluluğu’nun global markaları arasında yer alan Çimsa, Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen “BETON 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi”nde ana sponsor olarak yer aldı. 

Beton 2023 Hazır Beton Kongresi 15-17 Mart 2023'te! İnşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri buluşuyor!

Beton 2023 Hazır Beton Kongresi 15-17 Mart 2023 tarihleri arasında Yeşilköy’de İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. İşte kongre ile ilgili detaylar...

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Kripto paralar için kritik gün: ABD Kongresi'nde konuşulacak!

Kripto para şirketlerinin yöneticileri ABD Kongresi'nden katı kurallar belirlememesini talep edecek. Yöneticiler, kuralların sert olması durumunda kripto paraların yer altına çekilebileceğine vurgu yapıyor.

6. Uluslararası Taş Kongresi 23-26 Mart'ta!

Doğal taş sektörünün temsilcileri 23-26 Mart 2021 tarihlerinde dúzenlenecek olan 6. Uluslararası Taş Kongresi'nin danışma kurulu toplantısında buluşacak.

Ekrem İmamoğlu'ndan Akıllı Şehirler Kongresi açıklaması!

Ankara'da düzenlenen  “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi”ne katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kongrede Kanal İstanbul projesinin konuşulması üzerine kongreden ayrıldı. İmamoğlu, "Süreç 180 derece farklı bir psikolojiyle yönetildi" dedi...

Akıllı Şehirler Kongresi’nde Kanal İstanbul polemiği yaşandı!

Ankara Ticaret Odası'nda düzenlenen Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi’nde Kanal İstanbul polemiği yaşandı. Kongrede Kanal İstanbul projesinin konuşulmasına tepki gösteren Ekrem İmamoğlu, Tunç Soyer ve Mansur Yavaş kongreden konuşma yapmadan ayrıldı…

 6'ncı Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

2013 yılında, kentsel dönüşüm sürecini kamuoyuna iyi bir şekilde anlatmak amacıyla yapılan, 'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nin bu yıl altıncısı 7 Kasım'da düzenlenecek...

Gaziantep Kent, İnşaat ve Ekonomi Kongresi düzenlendi!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Mimarlar Odası Gaziantep Şubesince düzenlenen "Kent, İnşaat ve Ekonomi Kongresi"nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

10. Beton Kongresi 2-4 Mayıs'ta!

İnşaat Mühendisler Odası (İMO), Bursa Şubesi ev sahipliğinde Uluslararası 10. Beton Kongresi'ni düzenleyecek. Kongre 2-4 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Uluslararası Dünya Akıllı Şehirler Kongresi başladı!

İBB tarafından bu yıl 4'üncü düzenlenen "Uluslararası Dünya Akıllı Şehirler Kongresi-2019" başladı. Fuar, Yenikapı'daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenleniyor.

Gaziantep'te Kent, İnşaat Ve Ekonomi Kongresi için protokol imzalandı!

Gaziantep Ticaret Odası ve Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi arasında 2-4 Mayıs 2019 tarihlerinde kentte inşaat ve ekonomi alanındaki gelişmelerin tartışılacağı "Kent, İnşaat ve Ekonomi Kongresi" için protokol imzalandı. 

Karayolu 4. Ulusal Kongresi ve Sergisi gerçekleştirildi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Yollar Türk Milli Komitesi tarafından düzenlenen Karayolu 4. Ulusal Kongresi ve Sergisi, 28-29 Kasım arasında KGM Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

ICCA Kongresi Haberi

ICCA Kongresi

Belek'teki Su Sesi ve Cornelia Diamond otellerinde gerçekleşen kongreye, 96 ülkeden 1000'in üzerinde kongre turizmcisi katılıyor. ICCA kongresine Türkiye 21 yıl önce İstanbul'da ev sahipliği yapmıştı. 21 yıl aradan sonra Antalya'da gerçekleştirilen kongrede ICCA'nın yeni başkanı da seçilecek. Başkanlık için yarışacak 3 aday arasında Haliç Kongre Merkezi Genel Müdürü Handan Boyce de yer alıyor. 

Kongrenin açılışına Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Antalya Valisi Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak da katıldı. 


Çetin Osman Budak, ICCA Genel Kurulu'nun açılışında yaptığı konuşmada, Antalya'nın 20 yılda 1 milyon ziyaretçiden 13 milyon yabancı turist sayısına ulaştığını söyledi. 

Bu süreçte 125 milyon konuğa ev sahipliği yapan Antalya'nın bugüne kadar deniz turizmiyle geldiğini hatırlatan Budak,...