25 / 04 / 2024

İÇDAŞ Genel Müdürü ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülend Engin

İÇDAŞ Genel Müdürü ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülend Engin

Çanakkale'nin Biga İlçesi'nde faaliyet gösteren İÇDAŞ, Çelik Enerji tersane ve Ulaşım Sanayii'ne ait fabrika sahasındaki Biga Gümrük Müdürlüğü törenle açıldı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a 5 soru!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un İstanbul'da arsa üretilmesi gerektiği açıklamasının ardından, X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ali Kurt, Ömer Bulut'a TOKİ ile ilgili 5 soru yöneltti. İşte o sorular...

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Tuğtan: "Depremin faturası 2024’te çıkacak"

2025 yılında 100’üncü yılını kutlamaya hazırlanan Anadolu Sigorta’nın hedefi milyar dolarlık bir firma olmak. Bu senenin ilk dokuz ayında da konsolide kârı yüzde 800 yükselttiklerini belirten Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan, “Ancak depremin faturası 2024’te çıkacak."

İş GYO Genel Müdürü Barlas Ülkü'den son dakika uyarısı: Konut satıp mevduata yatırmak mantıklı değil! 

İş GYO Genel Müdürü Barlas Ülkü, konut sektöründe merak edilenlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Konut fiyatlarında artış beklediklerini aktaran Ülkü, 'Konut satıp mevduata yatırmak mantıklı mı?' sorusunu da yanıtladı. İşte o açıklamalar...

İŞ GYO Genel Müdürü Hasan Kimya Bolat emekliye ayrıldı!

İş GYO'da Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Hasan Kimya Bolat emekliye ayrıldı.

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

TAGEM Genel Müdürü Türker: ‘Milli güvenlikten daha önemli bir konu varsa o da gıda konusu!’

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar (TAGEM) Genel Müdürü Metin Türker, gıda alanında yaşanan sorunlara yönelik değerlendirmelerde bulundu. Türker, “Gıda konusu artık milli güvenlikten daha önemli duruma geldi” ifadelerini kullandı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan 'İstanbul'da 1.5 milyon konut boş, devlet bunları kullansın' önerisi!

Yaptığı açıklamada konut fiyatlarının daha da artacağını dile getiren KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut stokuna dikkat çekerek, İstanbul'da 1.5 milyon stok fazlası olduğunu söyledi. 

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin: ÖTV ile ilgili de bir güncellemenin çok yakın olduğunu düşünüyorum!

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin, ağustosta yatırım amaçlı araç alımlarında azalış gördüklerini belirterek, "Biz bunları ölçümlüyoruz. Piyasadan da tabii ki geri dönüşler alıyoruz, bunları harmanlayıp bu yorumları yapıyoruz." dedi. İşte haberin detayları…

TMO'da yüzde 50 indirim! Duyan Tarım Kredi Marketlerine koşuyor! Genel Müdür açıkladı: 1 kg bile kalmayacak!

Rusya-Ukrayna arasındaki savaş ve pandemi sebebiyle yükselen temel gıda ürünleri hakkında açıklama yapan TMO Genel Müdürü Güldal TMO'da satış rakamlarının piyasanın yüzde 50 altında olduğunu da bildirdi.

Erdal Karagül, Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO'da Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Barış Dikmen'in kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, Erdal Karagül'ün Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi. 

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan oldu!

Halkbank'ın bağlı ortaklığı olarak 2010'da kurulan ve 3 milyar TL'yi aşan aktif büyüklüğü ile sektörünün öncü kuruluşlarından olan Halk GYO'nun Genel Müdürü Bülent KARAN oldu. Halk Sigorta'da 14 yıldır görev yapan Karan son olarak şirketin Genel Müdürü'ydü.

Alim Telci Re-pie’ın Genel Müdürü oldu!

Türkiye'nin ilk gayrimenkul portföy yönetimi şirketi Re-pie’ın Genel Müdürü Alim Telci oldu. Telci, aynı zamanda şirketin yönetim kurulunda da yer alacak.

Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk oldu!

90 milyon liralık yatırım tahahhütüne imza atarak daha da güçlenen Finansevim, Özgür Öztürk’ü Genel Müdür olarak bünyesine kattı.

İÇDAŞ Genel Müdürü ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülend Engin Haberi

İÇDAŞ Genel Müdürü ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülend Engin

Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Biga Gümrük Müdürlüğü, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, İÇDAŞ Genel Müdürü ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülend Engin, Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, AK Parti milletvekilleri Mehmet Daniş, İsmail Kaşdemir ve Faruk Nafiz Özak'ın katılımıyla açıldı.


Müdürlüğün açılması ile birlikte, 2003 yılından beri yük gemilerinin İÇDAŞ Limanı'nda gümrük işlemleri için bekleme süreleri en az 4-6 saat kısalmış oldu. Açılış törenine katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Çanakkale'nin coğrafi itibarıyla göz önünde bulundurulduğunda çok stratejik bir yerde olduğunu söyledi. Bakan Yazıcı, Çanakkale'deki gümrük merkezini 'Avrupa'ya açılan ilk kapılarımızdan bir tanesi" olarak tanımladı.


LOJİSTİKTE CAZİP OLACAK


Demir çelik ağırlıklı üretimin yapıldığı sahada gümrük işlemleri için Çanakkale Gümrük Müdürlüğü'ne gidiş geliş nedeniyle gemilerin...