29 / 03 / 2024

içdaş güneşli konut projesi

içdaş güneşli konut projesi

İstanbul Avrupa Güneşli'de eski İçdaş arazisinde hayata geçirilecek olan Güneştepe İstanbul'un inşaatı 2018'de başlayacak.

Güneşli Venara'da hem 36 ay vade hem de yüzde 1 KDV avantajı!

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Venara Güneşli projesinde 36 aya varan vadeyle konut sahibi olunabiliyor. Güneşli Venara'da yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Valory Güneşli Satışta! Yeni proje

Valory Güneşli konut projesi Yiğitoğlu Kimya tarafından İstanbul'da inşa ediliyor. Proje kapsamında 216 daire hayata geçirilecek.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Güneşli'deki 24 bin metrekarelik riskli alanın imar planı değişikliği askıda! 

İstanbul İli Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi Riskli Alan Sınırları İçerisindeki 24 bin metrekarelik Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Balance Güneşli prestijli ofis arayanları bekliyor!

Tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânının devam ettiği Balance Güneşli’de stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor...

Balance Güneşli'de avantajlı yatırım imkanı!

Avantajlı kiralama ve satışların devam ettiği Balance Güneşli, kurumların farklı ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor...

Güneşli'deki markalı 6 konut projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de birçok markalı konut projesi yükseliyor. Son zamanlarda yatırım tercihleri arasında başı çeken Güneşli'den sunucu Evrim Akın'da ev aldı... İşte Güneşli'deki markalı 6 konut projesi...

Luxera Güneşli'den tarihi konut kampanyasına destek!

Luxera Güneşli projesi de Türkiye için kazanç vakti kampanyası dahil oldu. Projede kampanya kapsamında ile yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 60 ay 0,98 faiz oranı ile bankasız, kefilsiz konut sahibi yapılıyor...

Balance Güneşli'de yüksek kira getirisi!

Satış ve kiralamaların devam ettiği Balance Güneşli'de yüksek kira getirisi sunuluyor. Projede tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajları sunuluyor..

Referans Güneşli'de 84 ay 0 faiz fırsatı!

Konut satın alanların beklemeden hemen taşınabildiği Referans Güneşli projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat ile 84 ay vade farksız ödeme imkanı sağlanıyor..

Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri ne zaman?

Core Living Güneşli konut fiyatları!

Core Living Güneşli konut fiyatları minimum 340 bin TL'den başlıyor. Core Living projesi İstanbul Güneşli'de Asoy İnşaat ve Çevik İnşaat ortaklığı ile yükseliyor...

Güneşli Mirage Rezidans konut fiyatları!

Güneşli Mirage Rezidans konut fiyatları 415 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mirage Rezidans projesinde daireler bu yıl Eylül'de teslim ediliyor...

içdaş güneşli konut projesi Haberi

içdaş güneşli konut projesi

İstanbul Güneşli'de yer alan ve 1961 yılında kurulan İçdaş Fabrikasında 2009 yılında üretim durdu ve şirket tesislerini Çanakkale Biga'ya taşındı. Aydınlı-Metal Yapı Konut A.Ş Ortaklığı'nda hayata geçirilecek olan Güneştepe İstanbul projesinde 1.660 adet daire yer alacak. 

20 bin metrekarelik ticaret alanına sahip olan Güneştepe İstanbul prjesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunacak. 

Güneş Tepe İstanbul projesi Devekaldırımı Caddesi'ne cepheli konumda yükselecek. Konut ve ticaret alanlarının yer aldığı Güneş Tepe İstanbul projesinde 230 bin metrekare satılabilir alan bulunuyor.

Güneştepe İstanbul'un inşaatı 2018'de başlayacak. 18 konut bloğunun tasarlandığı İçdaş Fabrikası Güneşli projesinde 246 bin 131 metrekare konut alanı olacak.

Proje Yenimahalle ve Mahmutbey metro duraklarına 10-15 dakika yürüme mesafesinde konumlandırılıyor. 

Güneştepe İstanbul iletişim:
Tel:212 322 65 65
Web: