25 / 04 / 2024

ide mobilya tv ünitesi

ide mobilya tv ünitesi

Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarına fonksiyonel çözümler sunan İder Mobilya, Termera TV ünitesiyle oturma odası ve salonlara estetik bakış açıları kazandırıyor.

Mondihome Babalar Günü için Lucia TV koltuğunda indirim yaptı! İşte indirimli fiyat

Mobilya sektörünün liderlerinden olan Mondihome, Babalar Günü’nün yaklaşmasıyla özel bir indirim süreci başlattı. Yeni ürünü olan ‘Lucia TV’, evin kahramanları olan babalara özel bir hediye olabilecek şekilde indirimli fiyatıyla satışa sunulmuştur. 

ÖTV ve KDV indirimleri sona eriyor!

Başta mobilya ve beyaz eşya sektörlerinde uygulamaya konulan KDV ve ÖTV indirimleri 30 Haziran'da sona eriyor. 

Mobilya ve beyaz eşyalarda KDV ve ÖTV indirimi 30 Haziran'da bitiyor!

Enflasyonla mücadele kapsamında mobilya ve beyaz eşyalarda başlatılan ÖTV ve KDV indirimleri 30 Haziran'da bitiyor. Sektör temsilcileri fırsattan yararlanmaları için vatandaşlara çağrıda bulundu.

Mobilya KDV indirimi 2018!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, KDV ve ÖTV indirimi yapıldığını duyurdu. Mobilya KDV indirimi yıl sonuna kadar devam edecek...

Beyaz eşya ve mobilya KDV ve ÖTV indirimi 2018!

Vergi Denetim Toplantısı'nda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak beyaz eşya ve mobilyada KDV ve ÖTV indirimi yapıldığını duyurdu...

İder Mobilya'dan Lidya TV Ünitesi!

İder Mobilya, detayların yarattığı etkilerden ilham alarak hayat verdiği tasarımlarla yaşam alanlarını özelleştiriyor. İder, Lidya TV Ünitesi ile yenilikçi çizgileriyle buluşuyor…

Mobilyaya ÖTV indirimi dopingi!

İrfan Home Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kodaloğlu, mobilya sektörüne sağlanan ÖTV ve KDV indiriminin sektörde satışları yüzde 30 oranında artırdığını dile getirdi.

Mobilya ve beyaz eşyada vergi indirimi uzadı!

Mobilya ve beyaz eşyada sağlanan KDV ve ÖTV indiriminin süresi 30 Nisan’dan 30 Eylül’e kadar uzadı.

İder Mobilya Limyra TV ünitesiyle yaşam alanları şimdi daha iddialı!

İder Mobilya’dan geliyor. Limyra TV ünitesi, evinizin ve hayatınızın bir parçası olan televizyonlarınızı tamamlamaya hazırlanıyor. Limyra Tv Ünitesi'nin fiyatı 1.695 lira.

Kartla mobilya ödemeleri yüzde 16 arttı!

Kartlı ödemeler geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13 artış gösterdi. KDV ve ÖTV indirimi satışlara etki etti. Beyaz eşyada kartlı ödemeler geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 26, mobilya ödemeleriyse yüzde 16 oranında artış gösterdi.

İder Mobilya Kardia TV Ünitesi ile evinize hareket katın!

İder Mobilya Kardia TV Ünitesi ile evinize ideal çözümler sunuyor. Kardia TV Ünitesi modüler yapısıyla dikkat çekiyor.

Mobilyada ÖTV ve KDV indirimi ihracatı ve istihdamı artırır!

Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı Cüneyt Yanıkçıoğlu, ÖTV ve KDV indirimlerinin yıl sonuna kadar sürmesinin ihracatı ve istihdamı artıracağını belirtti.

Mobilya ve beyaz eşya sektöründe vergi bereketi!

KDV'nin yüzde 8'e düşürülmesi ve ÖTV'nin sıfırlanması mobilya ve beyaz eşya sektörünü canlandırdı. Yapılan yeni indirimlerle beraber mobilya sektöründe satışlar yüzde 55, beyaz eşya sektöründe ise yüzde 25 oranında arttı.

ide mobilya tv ünitesi Haberi

ide mobilya tv ünitesi

Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarına fonksiyonel çözümler sunan İder Mobilya, Termera TV ünitesiyle oturma odası ve salonlara estetik bakış açıları kazandırıyor. Kapaklı sol blok, camlı sağ blok ve orta plazma olmak üzere 3 bloktan oluşan Termera TV ünitesi, evlerin modern görünümüne farklı bir tarz katıyor. 

İhtiyaçlar, tek ürün ile karşılanıyor

İder Mobilya Termera TV ünitesi; saklama alanı, dekorasyon rafı, kitaplık gibi farklı amaçlar için kullanılabilmesiyle büyük avantaj sağlıyor. Tek ürünle birden fazla ihtiyaca aynı anda cevap veren Termera TV ünitesi, siyah parlak camı ve beyaz kapaklarıyla zıt renklerden kusursuz bir uyum elde ediyor. 

Arka planda antik meşe ile tamamlanan Termera TV ünitesi; 412x200 cm ölçüleri, İder Mobilya kalitesiyle satışa sunuluyor. Köşeli formu ve beyazın sade şıklığıyla dikkatleri üzerine çeken Termera TV ünitesiyle...