25 / 04 / 2024

İdealist GYO değerleme

İdealist GYO değerleme

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2015 yılı yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Değerleme raporunu REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş hazırladı.

İdealist GYO İdealist Cadde Koru projesi değerleme raporu!

İdealist GYO'nun İstanbul ili, Şile ilçesi, Çavuş mahallesi'nde bulunan İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi değerleme raporu yayınlandı.

Martı GYO değerleme şirketini seçmek için ek süre kullanacak!

Martı GYO'nun değerleme işlemlerinin tamamlanabilmesi için şirkete 1 ay ek süre verilmesi talebi SPK toplantısında olumlu karşılandı.

İdealist GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

İdealist GYO'nun 2021 yılı için değerleme şirketinin Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine, ‘'Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile ‘'Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'' firmalarına değerleme yaptırılmasına karar verildi. 

Emlak Konut GYO İdealist Cadde Koru 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İdealist Cadde Koru projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Doğuş GYO değerleme şirketini değiştirdi!

Doğuş GYO, değerleme şirketlerinde değişiklik yapıldığına ilişkin yönetim kurulu kararı aldı ve SPK onayı alınmak üzere başvuru yaptı. Değerleme şirketinin değiştirilmesine yönelik başvurusu onaylandı. 

İdealist GYO 2019 yıl sonu revize değerleme raporu!

İdealist GYO portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2019 Yılı Yıl Sonu Revize Değerleme Raporu Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ne yaptırıldı.

Emlak Konut GYO İdealist Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İdealist Koru projesi ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu''nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO İdealist Cadde değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında (İdealist Cadde) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Yeşil GYO 2020 değerleme şirketini seçti!

Yeşil GYO, değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine karar verdi.

İdealist GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist GYO 2018 değerleme şirketini seçti.

Yeni Gimat GYO değerleme şirketini seçti!

Yeni Gimat GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Yeni Gimat GYO değerleme şirketini seçti.

İş GYO değerleme şirketini seçti!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2018 yılı için seçtiği değerleme şirketlerine ilişkin KAP'ta açıklama yaptı..

Martı GYO değerleme şirketini seçti!

Martı GYO Nisan 2017 ile 31 Mart 2018 hesap dönemi için RM Ritim Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Atak Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı.

İdealist GYO değerleme Haberi

İdealist GYO değerleme

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2015 yılı yılsonu değerleme raporunu yayınladı.


Açıklama:


Sermaye Piyasası Kurulu'nun (III-48.1 ) Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 34/g maddesi uyarınca, şirket portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2015 yılı yılsonu değerleme raporu REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'ne yaptırılmış olup, ilgili değerleme raporu ekte yer almaktadır. 


Saygılamızla,


Değerleme raporu için