27 / 04 / 2024

İder Mobilya 2017 sevgililer günü kampanyası

İder Mobilya 2017 sevgililer günü kampanyası

İder Mobilya’da 2016 fiyatlarından faydalanmak için son gün 14 Şubat. İder Mobilya, Sevgililer Günü’nün sıcaklığını evinizde yaşamanız için size özel fırsatlar sunuyor.

Lokum Evler Aydınlı 2017 fiyatları!

Lokum Evler Aydınlı 2017 fiyatları minimum 290 bin TL'den başlıyor. DKY İnşaat imzasıyla yükselen projede kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor...

Sonbahardan ilham alan İder ile evlerde güz etkisi!

İder Mobilya, sonbaharın tüm enerjisini evinize taşıyor. Kreatif tasarım anlayışı ve doğadan ilham alan koleksiyonlarıyla İder Mobilya, sonbahar tonlarını eşsiz bir renk kartelasıyla sunuyor.

Umutay Metal Çelik Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umutay Metal Çelik Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adnan Yiğit tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Mobilya sektöründe fonlar kaldırılacak mı?

Şubat 2017 tarihinden itibaren TOBB Türkiye Mobilya Ürünleri Sektör Meclisi Başkanlığı görevini yürüten OMSİAD Başkanı Ercan ATA, Ağustos ayı meclis toplantısını TOBB Orman Ürünleri Meclisi ile birlikte TOBB İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirdi

TOKİ Bursa İznik kura çekilişi 2017!

TOKİ Bursa İznik kura çekilişi 11 Eylül 2017 tarihinde çekilecek. Toplamda 165 adet dairenin kura çekilişi ile satışa sunulduğu projede kira öder gibi ev sahibi olunuyor.

İder Mobilya'dan Lidya TV Ünitesi!

İder Mobilya, detayların yarattığı etkilerden ilham alarak hayat verdiği tasarımlarla yaşam alanlarını özelleştiriyor. İder, Lidya TV Ünitesi ile yenilikçi çizgileriyle buluşuyor…

Mesken kira gelir vergisi 2. taksiti hesaplama 2017!

Kira gelir vergisini belirlenen istisna sınırından yüksek oranda gelir elde eden kimseler ödüyor. Peki mesken sahipleri ne kadar vergi öder? İşte mesken kira gelir vergisi 2. taksiti hesaplama 2017 örneği..

Kiradaki evin çevre temizlik vergisini kim öder?

2017 yılı çevre temizlik vergisi için 1. taksit dönemi 31 Mayıs'ta sona eriyor. Peki, vergide mükellef kimdir? Kiradaki evin çevre temizlik vergisini kim öder?

İder Mobilya'dan Anneler Günü’ne özel berjer!

İder Mobilya, “Benim annem özel, hediyesi de özel olmalı” diyenler için birbirinden farklı modelle berjerleri beğeninize sunuyor.

Tapu masrafını kim öder 2017?

Gayrimenkul devir işlemleri için ödenen tapu harcı, emlak vergisi değerinden az olmamak üzere, beyan edilen devir ve iktisap bedeli üzerinden hesaplanıyor. Peki, bu tapu masrafını kim öder 2017?

Tapu harcı ne kadardır 2017?

Gayrimenkul devir işlemlerinde alıcı ve satıcının ayrı ayrı harç ödemesi yapması gerekiyor. Peki, tapu harcı ne kadardır 2017? Kimler ne kadar harç öder?

İder Mobilya Limyra TV ünitesiyle yaşam alanları şimdi daha iddialı!

İder Mobilya’dan geliyor. Limyra TV ünitesi, evinizin ve hayatınızın bir parçası olan televizyonlarınızı tamamlamaya hazırlanıyor. Limyra Tv Ünitesi'nin fiyatı 1.695 lira.

Ev vergisi hesaplama örneği 2017!

Emlak vergisi, 1319 sayılı Kanun gereğince her sene, iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, ev sahipleri ne kadar vergi öder? İşte ev vergisi hesaplama örneği 2017..

İder Mobilya 2017 sevgililer günü kampanyası Haberi

İder Mobilya 2017 sevgililer günü kampanyası

Her zevke ve bütçeye hitap eden İder Mobilya, 2017 fiyat listesini açıklamaya hazırlanıyor. Malzemesinden kumaşına, renginden tasarımına, insanlara yaşam alanlarında dilediği kombinasyona sahip olma özgürlüğü tanıyan İder, 2016 fiyatlarından yararlanmak isteyenleri 14 Şubat’a kadar mağazalarına davet ediyor.


Eşinizi mutlu edin ve aşkınızı tazeleyin

Kalpten geçen duyguları bazen bir cümle bazen bir mesaj bazen de bir obje ile dile getiriyoruz. Kalpten gelen ve samimi olan her şey gibi sevgi de büyüyor, güzelleşiyor ve anlam kazanıyor. İder Mobilya’nın, zengin renk ve kumaş seçenekleri, ürünlerinde farklı kombinasyonlar yapmaya imkan veren tasarımları ile sevginizi hissettirebilir ve özelleştirebilirsiniz. Yemek odasından, yatak odasına, TV ünitesinden, koltuk takımı, köşe takımı, baza, yatak, ev aksesuarlarına kadar uzanan ürün çeşitliliğiyle ihtiyacınız olan her şeyi İder Mobilya’da...