25 / 04 / 2024

İder Mobilya koltuk takımı 2017 modelleri

İder Mobilya koltuk takımı 2017 modelleri

İder Mobilya, 2017 yılının trend renkleri ve desenlerinin kullanıldığı Milas Koltuk Takımı’yla evinizin çehresini değiştiriyor.

Şok'ta hafta sonu mobilya ve beyaz eşya rüzgarı esecek. Sallanan koltuk 1999 TL. İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi

Şok Market 17 Aralık 2022 fiyat listesi yayımlandı. Şok marketlerde hafta sonu mobilya rüzgarı esecek. Evini yenilemek isteyenler, yatak, koltuk, baza, çalışma masası ve çalışma koltuğu, ankastre set, çamaşır makinesi, değişik markalarda bulaşık makinesi, kurutma makinesi indirimli fiyatlarla Şok Ma

İstikbal’e bakmadan mobilyalarınızı yenilemeyin! İşte 23 Eylül 2022 İstikbal fiyat listesi

İstikbal Mobilya koltuk takımlarında seçili ürünlerde indirim kampanyası başlattı. Marka online satış kalanı olan İstikbal.com.tr üzerinde köşe takımından berjere, puf koltuktan üçlü kanepeye kadar bir çok üründe indirim uyguluyor. İşte kampanyalı fiyatlar

2 gün sonra bitecek yüzde 10 indirimi kaçırmayın! Doğtaş Mobilya 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doğtaş Mobilya, muhteşem bir kampanya ile yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezon lansmanında koltuk takımlarında, yatak odası takımlarında ve yemek odası takımlarında fiyatlarda anında yüzde 10 indirim mağazalarda yerini aldı. İşte indirimli fiyatıyla Doğtaş 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

VIVENSE Koltuk Takımlarında %45’e varan indirim! Vivense 16 Eylül 2022 fiyat listesi…

Son zamanların trend mobilya markası Vivense sonbaharı pek çok kampanyayla karşılıyor. Tüm kategorilerde indirim yapan marka, koltuk takımlarında %45’e varan indirim yaptı.

Sonbahardan ilham alan İder ile evlerde güz etkisi!

İder Mobilya, sonbaharın tüm enerjisini evinize taşıyor. Kreatif tasarım anlayışı ve doğadan ilham alan koleksiyonlarıyla İder Mobilya, sonbahar tonlarını eşsiz bir renk kartelasıyla sunuyor.

İder Mobilya'dan Lidya TV Ünitesi!

İder Mobilya, detayların yarattığı etkilerden ilham alarak hayat verdiği tasarımlarla yaşam alanlarını özelleştiriyor. İder, Lidya TV Ünitesi ile yenilikçi çizgileriyle buluşuyor…

Aldora Mobilya yenilikçi yaşam sunuyor!

Aldora Mobilya yeni ev konseptleri ile yenilikçi yaşam sunuyor. Aldora Mobilya'nın Stella Koltuk Takımı ile evlerinizde rahatlık olacak.

İder Mobilya'dan Anneler Günü’ne özel berjer!

İder Mobilya, “Benim annem özel, hediyesi de özel olmalı” diyenler için birbirinden farklı modelle berjerleri beğeninize sunuyor.

İder Mobilya Limyra TV ünitesiyle yaşam alanları şimdi daha iddialı!

İder Mobilya’dan geliyor. Limyra TV ünitesi, evinizin ve hayatınızın bir parçası olan televizyonlarınızı tamamlamaya hazırlanıyor. Limyra Tv Ünitesi'nin fiyatı 1.695 lira.

İder Mobilya'dan Adana'ya yeni mağaza!

İder Mobilya, geniş mağaza zincirine bir yenisi daha ekliyor. İder Mobilya'nın Adana mağazası yarın açılacak.

Loda Mobilya Falco Koltuk Takımı ile değişim zamanı!

Loda Mobilya baharın tatlı esintisini Falco Koltuk takımıyla evinize taşıyor. Falco koltuk takımı özel bir tasarıma sahip.

İder Mobilya bisiklet turnuvasına sponsor oldu!

İder Mobilya, Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü’nün düzenlediği bisiklet turnuvasına sponsor oldu. İder, “Eğitime Destek ve Gülen Yüzlü Çocuklar” projesiyle, çocuklara sporu sevdirmek ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlıyor.

İder Mobilya Kardia TV Ünitesi ile evinize hareket katın!

İder Mobilya Kardia TV Ünitesi ile evinize ideal çözümler sunuyor. Kardia TV Ünitesi modüler yapısıyla dikkat çekiyor.

İder Mobilya koltuk takımı 2017 modelleri Haberi

İder Mobilya koltuk takımı 2017 modelleri

Kalite, rahatlık ve konforu bir araya getiren İder Mobilya, evin en çok vakit geçirilen oturma odaları için tasarladığı farklı modelleriyle hayatınıza renk katmaya devam ediyor. Ailenizin buluşma noktası olan oturma odaları, uzun bir günün ardından akşam keyifli sohbetler için istediğiniz konforu size sunuyor. 

Baharın tüm renkleri evinizde…


Pudra pembesi rengini ve çiçek desenini kullanarak bahar tazeliğini yakalayan İder Mobilya, salonunuzda şıklığı ve ferahlığı yakalamanızı sağlıyor. Zarif dokunuşların ve canlı renklerin yansıtıldığı Milas Koltuk Takımı fonksiyonelliği ile de göz dolduruyor.


Modern hayatın kalbinde değişik, farklı tasarım anlayışına sahip mobilyaları tüketici ile buluşturan İder Mobilya, 2017 yılının trend renkleri ve desenlerinin kullanıldığı Milas Koltuk Takımı’yla evinizin çehresini değiştiriyor. Üçlü, ikili ve tekli koltuktan oluşan takım, ayaklarında kullanılan ahşap detayıyla öne çıkarken, yatak olma özelliği...