19 / 04 / 2024

İder Termera TV Ünitesi resim

İder Termera TV Ünitesi resim

Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarına fonksiyonel çözümler sunan İder Mobilya, Termera TV ünitesiyle oturma odası ve salonlara estetik bakış açıları kazandırıyor.

İder Mobilya'dan Lidya TV Ünitesi!

İder Mobilya, detayların yarattığı etkilerden ilham alarak hayat verdiği tasarımlarla yaşam alanlarını özelleştiriyor. İder, Lidya TV Ünitesi ile yenilikçi çizgileriyle buluşuyor…

İder Mobilya Limyra TV ünitesiyle yaşam alanları şimdi daha iddialı!

İder Mobilya’dan geliyor. Limyra TV ünitesi, evinizin ve hayatınızın bir parçası olan televizyonlarınızı tamamlamaya hazırlanıyor. Limyra Tv Ünitesi'nin fiyatı 1.695 lira.

İder Mobilya Kardia TV Ünitesi ile evinize hareket katın!

İder Mobilya Kardia TV Ünitesi ile evinize ideal çözümler sunuyor. Kardia TV Ünitesi modüler yapısıyla dikkat çekiyor.

ÖTV ve KDV indiriminde tüketici uyarısı!

Tüketiciler Derneği (TÜDER) Genel Başkanı Levent Küçük, beyaz eşya ve mobilyadaki ÖTV ile KDV indiriminin tüketim çılgınlığına dönüştürülmemesi için uyarıda bulundu.

İder Termera TV Ünitesi dekoratif çözümler sunuyor!

Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarına fonksiyonel çözümler sunan İder Mobilya, Termera TV ünitesiyle oturma odası ve salonlara estetik bakış açıları kazandırıyor.

Kiracı hangi giderleri öder?

Apartmanın ihtiyaçları için kat maliklerinden belirli oranlarda aidatlar toplanıyor.Bu aidatlar apartmanın temizlik, bakım onarımı ve günlük hizmet işleri için harcanıyor. Peki kiracı aidat ödemek zorunda m? Kiracı hangi giderleri öder?

DASK kiracı mı ev sahibi mi öder?

DASK, olası bir depremden sonra sağlıklı ve düzenli bir yaşama geçilme sürecinin daha hızlandırmak için yapılıyor. Peki kiradaki evin deprem sigortasını kim öder? DASK kiracı mı ev sahibi mi öder?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Tapu masraflarını kim öder 2014?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde gerekli olan birtakım belgelerin temin edilerek, tapu dairesine gidilmesi ve hesaplanan tapu masraflarının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu masraflarını kim öder 2014?

Çevre temizlik vergisini kiracı mı ev sahibi mi öder?

2014 yılına ait çevre temizlik vergisinin ilk taksiti en son 2 Haziran'da ödeniyor. İkinci taksitlerin ise Kasım ayı içerisinde ödeneceği çevre temizlik vergisini kiracı mı ev sahibi mi öder?

BİTÜDER: Güvenli yapı için standarta uymak şart!

Su yalıtımının, depreme dayanıklı bir yapı inşa etmenin 'olmazsa olmazı' olduğunu vurgulayan Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER), su yalıtımı uygulamalarında standartların önemine dikkat çekiyor.

İki evi olan engelli emlak vergisi öder mi?

Engellilerin indirimli emlak vergisi oranından yararlanabilmesi için herhangi bir gelirinin olmaması gerekiyor. Peki iki evi olan engelli emlak vergisi öder mi? İşte engellilerin emlak vergisi muafiyet şartları..

Geliri olmayan emlak vergisi öder mi?

Sıfır oranlı emlak vergisinden faydalanabilmek için gerekli koşulları taşıyor olmak ve bunu bağlı olunan belediyeye bildirmek gerekiyor. Peki, geliri olmayan emlak vergisi öder mi? İşte yanıtı..

İder Termera TV Ünitesi resim Haberi

İder Termera TV Ünitesi resim

Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarına fonksiyonel çözümler sunan İder Mobilya, Termera TV ünitesiyle oturma odası ve salonlara estetik bakış açıları kazandırıyor. Kapaklı sol blok, camlı sağ blok ve orta plazma olmak üzere 3 bloktan oluşan Termera TV ünitesi, evlerin modern görünümüne farklı bir tarz katıyor. 

İhtiyaçlar, tek ürün ile karşılanıyor

İder Mobilya Termera TV ünitesi; saklama alanı, dekorasyon rafı, kitaplık gibi farklı amaçlar için kullanılabilmesiyle büyük avantaj sağlıyor. Tek ürünle birden fazla ihtiyaca aynı anda cevap veren Termera TV ünitesi, siyah parlak camı ve beyaz kapaklarıyla zıt renklerden kusursuz bir uyum elde ediyor. 

Arka planda antik meşe ile tamamlanan Termera TV ünitesi; 412x200 cm ölçüleri, İder Mobilya kalitesiyle satışa sunuluyor. Köşeli formu ve beyazın sade şıklığıyla dikkatleri üzerine çeken Termera TV ünitesiyle...