28 / 03 / 2024

İDO yarıyıl tatili ek sefer

İDO yarıyıl tatili ek sefer

İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, sömestir tatilinin, bayram tatili yoğunluğunda geçeceğini öngörerek hazırlıklarını tamamlayan İDO, iki hafta boyunca birçok hattında ek sefer yapacak..

2024 konut almak için doğru yıl mı? Fiyatlar ne zaman düşecek?

Emlak piyasasında durgunluk devam ederken, konut fiyatlarında da artış hızı yavaşladı. Broker İlker Şenocak, x sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, yatırımcılar için “2024 yılı konut almak için doğru yıl mı?” sorusunun cevabını verdi.

Yıl sonuna kadar 10 bin konut hak sahiplerine teslim edilecek!

6 Şubat deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Gaziantep tekrar sanayi, ticaret ve yatırımın merkezi olmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda, yıl sonuna kadar 10 bin civarında ev depremzedelere teslim edilecek.

Akiş GYO, bu yılın ilk yarısında gelirlerini yüzde 93 artırdı!

Akiş GYO'nun 2023 birinci yarıyıl finansal sonuçları açıklandı. Bu kapsamda Akiş GYO, bu yılın ilk yarısında gelirlerini yüzde 93 artırdı. İşte detaylar...

Doğuş GYO, 2023 yılının ilk yarısında 192,5 milyon hasılat elde etti!

Doğuş GYO Haziran 2023 sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, şirketin yılın ilk 6 aylık toplam varlığı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Akbatı AVM'nin değeri katlandı! Dev AVM'nin 2023 yarıyıl değeri ne kadar? 

15 Eylül 2011 tarihinde kapılarını açan Akbatı AVM'nin, 2023 yarıyıl değeri açıklandı. Peki Akbatı AVM'nin değeri ne kadar oldu? 

Gratis’te “sıcacık yarıyıl tatili indirimleri” başladı! Eksiklerinizi tamamlayın! 28 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Türkiye’nin kişisel bakım marketi Gratis, yarı yıl tatiline özel pek çok ürün grubunda farklı kampanyalarla cazip indirim fırsatları sunuyor. İndirimler kapsamında Beaulis Glide eyeliner  90 TL yerine 55 liraya, Maybelline’in en çok satan New York Lash Sensational Sky High Maskarası 320 TL yerine 18

Koray GYO Elit Residence 2022 yarıyıl değeri belli oldu!

Koray GYO Elit Residence 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Elit Residence'ın değeri ne kadar oldu? İşte Elit Residence 2022 yarıyıl değer tablosu...

Asgari ücrete yarı yıl zammında flaş gelişme! Yetkililer yeşil ışık yaktı

Asgari ücrete yılbaşında yapılan zamların yılın ilk 4 ayında eriyip tükenmesi hükümet yetkilileri ve iş adamları tarafından masyaa yatırıldı. Asgari ücrete yılın ikinci yarısından patronlardan yeşil ışık yandı. TÜSİAD'a yeni Başkan seçilen Orhan Turan açıklama yaptı

2022 gayrimenkul sektörü için yeniden doğuş yılı olacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu sektörle ilgili yaptığı önemli açıklamada 2022'nin gayrimenkul ve diğer sektörler için yeniden doğuş yılı olacağına inandığını söyledi.

Yapı ruhsatı alımında ilk yarı yıl rekoru!

Başta yüzde 25 ek emsal olmak üzere sektörde taşları yerinden oynatacak yeni yönetmeliğin uygulanacağı 1 Temmuz öncesi ruhsat alma telaşı piyasayı hareketlendirdi. Yönetmelik 1 Ekim’e ertelendi ama ilk yarı yılda rekor geldi.

Bu yıl düşük metrekareli ofisler ilgi gördü!

JLL Türkiye Yarıyıl Raporu açıklandı. Verilere göre, merkezi iş alanlarında düşük metrekareli ofislere talep arttı. Ofis piyasasındaki birincil kira rakamı, bu yılın ilk yarısı itibarıyla 37 dolara geriledi.

Halk GYO, 2016 ilk yarıyıl karı 22 milyon TL!

Halk GYO’nun 2016 ilk yarıyıl dönemine ait mali verileri açıklandı. Yılın ilk yarısında gelirlerini geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 14,21 oranında arttıran Şirketin dönem karı 22 milyon TL olarak gerçekleşti.

Çalışma masaları ve kitaplıklar indirimle Koçtaş'ta!

Koçtaş’ın Şubat ayına özel sunduğu yarıyıl tatili fırsatları ile yaşam alanlarınızı ertelemeden küçük dokunuşlarla hemen güzelleştirebilir ya da dilerseniz tamamen yenileyebilirsiniz.

İDO yarıyıl tatili ek sefer Haberi

İDO yarıyıl tatili ek sefer

İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, sömestir tatilinin, bayram tatili yoğunluğunda geçeceğini öngörerek hazırlıklarını tamamlayan İDO, iki hafta boyunca birçok hattında ek sefer yapacak. 

Özellikle tatilin başlangıç ve son günlerinde dış hatlardaki seferlerinde oluşacak yoğunluğu önlemek amacıyla tedbir alan İDO'nun ek sefer programına göre, yarın ile 8 Şubat Pazar günleri arasında her gün Yenikapı-Yalova hattında karşılıklı 13.30 hızlı feribot seferleri yapılacak. 

24 Ocak Cumartesi günü, Pendik-Yalova hattında karşılıklı 13.00 hızlı feribot seferi ile 26-27-28-29 Ocak ve 2-3-4-5 Şubat tarihlerinde 11.10 Kadıköy-Yenikapı-Bursa ve 14.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü ek seferleri gerçekleştirilecek. 

Ayrıca, Eskihisar-Topçular araba vapuru hattında da yoğunluğu karşılamak amacıyla gidiş-dönüş indirim kampanyası ve gece 02.00-06.00 saatlerinde Eskihisar'dan Topçular yönüne uygulanan indirim kampanyası devam edecek.


İki hafta içinde 944 sefer düzenlenecek

Tatil boyunca çalışacak dış hat hızlı...