14 / 05 / 2024

İDOda sefer iptali

İDOda sefer iptali

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bir seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.İDO'dan yapılan açıklamada, 07.30'daki Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferinin olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılmayacağı bildirildi.

İDO’dan ''sefer iptali'' açıklaması!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) A.Ş. iç hat seferlerini durdurma kararı aldı. İDO’dan yapılan açıklamada iptal gerekçeleri dev projeler olarak gösterildi.

İfraz işleminin iptali!

Tapu kütüğünde tek parsel olarak kayıtlı bulunan bir taşınmaz malın düzenlenen haritalara göre birden çok parçaya ayrılarak tapu kütüğüne tescil edilmesi işlemine ifraz deniyor. Peki, ifraz işleminin iptali nasıl olur?

İDO 8 Mart sefer iptalleri!

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde etkili olan fırtına nedeniyle bir çok sefer iptal edildi..

İDO-BUDO sefer iptali 19 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüsleri resmi internet sitelerinden, bugün yapılması planlanan bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu...

İDO-BUDO sefer iptali 18 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), bugün yapılması planlanan bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal etti...

İDO-BUDO sefer iptali 14 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO)olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti...

ÇED raporunun iptali davası!

Herhangi bir projenin çevre üzerindeki önemli etkilerinin belirlendiği sürece Çevresel Etki Değerlendirme süreci deniyor. Peki, ÇED raporunun iptali davası açılabilir mi? İşte, ÇED raporunun iptali davası!

Hisseli tapuda satış iptali!

Hisseli tapu; bir mülkiyetin sahibi olan ortakların isimlerinin ve sayılarının belirtildiği, resmi bir belge olarak tanımlanıyor.Peki, hisseli tapu satışı nasıl olur? Satış iptal edilir mi? İşte, hisseli tapuda satış iptali!

Maketten konut satışının iptali!

Maketten konut satışı, inşaat firmalarının inşaat ruhsatı almadan yaptığı satış işlemi olarak ifade ediliyor. Peki, maketten konut satışının iptali nasıl olur?

İDO-BUDO sefer iptali 12 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) resmi internet sitelerinden, bugün yapılması planlanan bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

İDO ve BUDO sefer iptali 10 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) resmi internet sitelerinden, bugün yapılması planlanan bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu...

Muvazaa nedeniyle tapu iptali ve tenkis!

Muvazaa nedeniyle tapu iptali davaları, genellikle mirasçı veya alacaklılar tarafından açılıyor. Muris muvazaası davalarında tenkis talebinde de bulunulabiliyor. Peki, muvazaa nedeniyle tapu iptali ve tenkis davası nasıl açılır?

Muvazaa nedeniyle tapu iptali davası nasıl açılır?

Bir aynî hak yolsuz olarak tescil edilmiş veya bir tescil yolsuz olarak terkin olunmuş ya da değiştirilmiş ise tapu sicilinin düzeltilmesi davası açılabiliyor. Peki, muvazaa nedeniyle tapu iptali davası nasıl açılır?

İDOda sefer iptali Haberi

İDOda sefer iptali

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bir seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İDO'dan yapılan açıklamada, 07.30'daki Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferinin olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılmayacağı...