18 / 04 / 2024

idris güllüce Dünya Kadastro Zirvesi açıklaması

idris güllüce Dünya Kadastro Zirvesi açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün organizasyonunda yapılacak olan zirveyle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce açıklama yaptı. İşte İdris Güllüce'nin o açıklaması...

İdris Güllüce'den Mustafa Ak'a ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Keçiören Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen "E-Tahsilat Uygulaması KİOSK Cihazı'nın Tanıtım Programı"nın ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti.

İdris Güllüce Yıldırım'da kentsel dönüşüm sorularını cevaplandırdı!

İlçeyi ortak akılla yöneten Yıldırım Belediyesi, gençleri Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile buluşturdu. ‘Şehir ve Gençlik’ konulu programda Bakan Güllüce, gençlerin kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını cevapladı.

İdris Güllüce: Türkiye'de 7 milyon riski yapı var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'kentsel dönüşümde rant var' eleştirilerine cevap verirken ilginç bir istatistiği paylaştı. Güllüce Türkiye'de 7 milyon yapının riskli yani depreme dayanıksız olduğunu söyledi.

İdris Güllüce: Dönüşüm Yıldırım için mecburiyet!

Estetikten uzak yapıların yerine Yıldırımlıların modern, güvenli ve sosyal donatı alanları ile zenginleştirilmiş yapılarda yaşamalarını sağlayan Yıldırım Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile gençleri bir araya getirdi.

İdris Güllüce: Yabancıya konut satışı ihracat sayılmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği'nce (İMSİAD) düzenlenen toplantıya katıldı.

İdris Güllüce Ankara’da altyapı çalıştayına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ankara’da düzenlenen Altyapı Tesislerinin Yapımına Ait Usul ve Esasların Belirlenmesi Çalıştayı’na katıldı.

Yunusemre dönüşüm projesine İdris Güllüce'den destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ilçe için büyük önem arz eden kentsel dönüşüm projesiyle ilgili brifing verdi.

İdris Güllüce Altyapı Tesisleri Çalıştayı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ankara’da düzenlenen Altyapı Tesislerinin Yapımına Ait Usul ve Esasların Belirlenmesi Çalıştayı’na katıldı. Bakan Güllüce, altyapı ile ilgili başlatılan bu çalışmanın çok önemli ve gerekli olduğunu vurguladı...

İdris Güllüce Divriği Ulu Camii'sini gezdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Sivas'ın Divriği ilçesindeki Divriği Ulu Camisi ve Darüşşifası'nı gezdi.

İdris Güllüce: 20 bin 354 tesise çevre denetimi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "2015 yılı ilk 6 ayında Bakanlık merkez ile Çevre ve Şehircilik il müdürlüklerimiz tarafından 20 bin 354 tesise çevre denetimi gerçekleştirildi" dedi.

Cihangir Dönmez'den İdris Güllüce'ye Beykoz orman davası mektubu!

2B arsa ve arazi uzmanı Hukukçu Cihangir Dönmez'den Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye Beykoz'un 1-5000 ve 1-1000 ölçekli Revizyon İmar Planları ile ilgili açık mektup geldi.

İdris Güllüce'nin 25 Mayıs programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce pazartesi günü Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Protokol Töreni'ne katılacak.

İdris Güllüce: Türkiye çok büyük hızla dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İstanbul'da düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce programda yaptığı konuşmada kentsel dönüşümde yaşanan başarıyı anlattı.

idris güllüce Dünya Kadastro Zirvesi açıklaması Haberi

idris güllüce Dünya Kadastro Zirvesi açıklaması


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün organizasyonunda yapılacak olan zirveyle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce açıklama yaptı.


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce twitter'dan yaptığı açıklamada; "Arazilerin yönetilmesi ve mülkiyet haklarının tespit edilmesi için kadastro sistemi çok büyük önem taşıyor. Ülkemizin harita kadastro sektörü köklü bir geçmişe sahip.Tapu Kadastro Gn.Mdr.lüğümüz 167 yıllık deneyimi ile teknolojiyi buluşturuyor. Ülkemiz harita kadastro alanında dünyada model ülke olabilir.Bu amaçla Dünya Kadastro Zirvesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyoruz." dedi


İşte Bakan Güllüce'nin o açıklaması:




Ceren...