29 / 03 / 2024

idris güllüce kentsel dönüşüm haberleri

idris güllüce kentsel dönüşüm haberleri

Çevre Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “ Eğer vatandaşın sağlam olmayan binalarını yık ve yeniden yap diyorsanız Türkiye’ nin öyle bir bütçesi yok ” diye konuştu...

İdris Güllüce Yıldırım'da kentsel dönüşüm sorularını cevaplandırdı!

İlçeyi ortak akılla yöneten Yıldırım Belediyesi, gençleri Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile buluşturdu. ‘Şehir ve Gençlik’ konulu programda Bakan Güllüce, gençlerin kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını cevapladı.

İdris Güllüce: Türkiye'de 7 milyon riski yapı var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'kentsel dönüşümde rant var' eleştirilerine cevap verirken ilginç bir istatistiği paylaştı. Güllüce Türkiye'de 7 milyon yapının riskli yani depreme dayanıksız olduğunu söyledi.

Yunusemre dönüşüm projesine İdris Güllüce'den destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ilçe için büyük önem arz eden kentsel dönüşüm projesiyle ilgili brifing verdi.

İdris Güllüce'nin 25 Mayıs programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce pazartesi günü Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Protokol Töreni'ne katılacak.

İdris Güllüce: Türkiye çok büyük hızla dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İstanbul'da düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce programda yaptığı konuşmada kentsel dönüşümde yaşanan başarıyı anlattı.

İdris Güllüce Bağcılar’daki kentsel dönüşümü inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bağcılar’da devam eden kentsel dönüşüm alanlarında incelemelerde bulundu. Güllüce, incelemelerinin ardından Mahmutbey’de kentsel dönüşüme başlanan alanda bir duvarın yıkımını izledi.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm için 1 milyar 350 milyon lira harcandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul’da "Kentsel Dönüşüm Aileleri"nin katılımıyla düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı.

İdris Güllüce kentsel dönüşüm ailelerine hediye verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, ’Dönüşüm devam ediyor’ başlıklı programda Konya Meramlı aileye ’kentsel dönüşüm’ hediyesi verdi. Bu kapsamda Konya Meram’dan gelen bir aileye de hediyeleri takdim edildi.

İdris Güllüce: Afet riskin sıfıra indireceğiz!

İdris Güllüce, "Kentsel dönüşüm projesiyle, ülkemize hem ekonomik anlamda büyük bir tasarruf kalemi sağlamış olacağız, hem de afet riskini neredeyse sıfıra indirecek yeni binalar yapacağız" dedi.

İdris Güllüce kentsel dönüşümü değerlendirecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yarın düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Buluşması'nda “Kentsel Dönüşüm Projeleri”nde bugüne kadar gelinen noktayı, yeni başlayacak projeleri ve kentsel dönüşümdeki hedefleri kamuoyuyla paylaşacak.

İdris Güllüce Kemalpaşa kentsel dönüşüm programına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, muhalefet ve bazı sivil toplum kuruluşlarının hükümetin yürüttüğü projelere karşı engelleyici bir tutum içinde olduklarını belirterek, milletin buna izin vermeyeceğini söyledi.

İdris Güllüce Kemalpaşa'da kentsel dönüşümü başlatacak!

AK Parti'nin izmir'de Kılıçdaroğlu'na karşı liste başından milletvekili ak parti adayı göstereceği öne sürülen Bakan İdris Güllüce açılışlar yapacak.Güllüce, yarın saat 10.00'da Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm protokol törenine katılacak.

İdris Güllüce: Kırsal dönüşümü de önemsiyoruz!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin onur konuşmacısı olarak katıldığı "2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler" konulu toplantıda sektörün sorunlarını anlattı.

idris güllüce kentsel dönüşüm haberleri Haberi

idris güllüce kentsel dönüşüm haberleri

Çevre Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 17 Ağustos depreminden sonra kamunun kendi üzerine düşen görevin çoğunu yerine getirdiğini savundu. “Türkiye’de depremle ilgili çok şey yapıldı” diyen Güllüce, “Eğer vatandaşın sağlam olmayan binalarını yık ve yeniden yap diyorsanız Türkiye’nin öyle bir bütçesi yok” diye konuştu. 


Geçen hafta sonu Ege’de yaşanan 6.5 şiddetindeki depremin ardından yeniden gündeme gelen ‘Türkiye depreme hazır mı?’ tartışmalarına ilişkin Çevre Şehircilik Bakanı Güllüce, Meclis’te bir grup gazetecinin sorularını yanıtladı. Güllüce, Türkiye’nin depreme hazırlıksız olduğu yönündeki eleştirilere ilişkin olarak “Çıkıp bir profesör ‘Türkiye’deki bütün binalar yıkılıp tekrar yapılmalı’ diyor. Altı yedi kelime söylüyor ama bu söylediğinin maliyetinin kaç yüz milyar dolar olduğunu bilmiyor. Hem matematik bilmeyeceksin hem de televizyona çıkıp ‘kentsel dönüşüm tüm Türkiye’de deprem odaklı olmalı bütün binalar...