24 / 04 / 2024

idris güllüce vekalet

idris güllüce vekalet

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bugün Ukrayna Cumhuriyeti’ne gidecek olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner YILDIZ’ın dönüşüne kadar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na vekalet edecek.

Nihat Zeybekçi'ye İdris Güllüce vekalet edecek!

Bugün Kazakistan Cumhuriyeti’ne gidecek olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin dönüşüne kadar Ekonomi Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce vekalet edecek.

İdris Güllüce Nihat Zeybekçi'ye vekalet edecek!

İdris Güllüce, bugün İran İslam Cumhuriyeti’ne gidecek olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin dönüşüne kadar Ekonomi Bakanlığına vekalet edecek.

İdris Güllüce Taner Yıldız'a vekalet edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bugün Ukrayna Cumhuriyeti’ne gidecek olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner YILDIZ’ın dönüşüne kadar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na vekalet edecek.

İdris Güllüce Lütfi Elvan'a vekalet edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bugün görüşmeler için Yunanistan'a gidecek olan bakan Lütfi ELVAN'ın dönüşüne kadar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na vekalet edecek.

Fikri Işık'a İdris Güllüce vekalet edecek!

Azerbaycan'da Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) Bilim ve Teknoloji Bakanları Toplantısı'na katılan Bakan Fikri Işık'ın dönüşüne kadar Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce vekalet edecek.

İdris Güllüce: Çeşme'de TOKİ'yi dar gelirli aileler istiyor!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin açtığı davada imar planları için yürütmeyi durdurma kararı verilen TOKl'nin Çeşme'deki 1153 konutluk projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'den önemli açıklamalar geldi.

İdris Güllüce: Beton denetimine uymayan ceza alır!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 758 konutluk kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Güllüce törende, "Beton denetimine uymayan ceza alır" dedi...

İdris Güllüce, Sağlık Bakanlığı'na vekalet edecek!

Ebola Virüsü Salgınıyla Uluslararası Düzeyde Mücadele Toplantısı'na katılmak üzere Suudi Arabistan’a giden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce vekalet edecek. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

İdris Güllüce 21 Ekim 2014 programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın idris Güllüce 21 Ekim 2014 salı günü programı yayınlandı. İdris Güllüce İllerimiz Karabük Üniversitesi'nde Ay Yıldızın Altında Buluşuyor Programı'na katılacak.

İdris Güllüce, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'a vekalet edecek!

İdris Güllüce, yarın Bakü-Tiflis-Kars İpek Yolu Koridorunun Gelişiminde Yeni Fırsatlar Konferansı ve Türkiye Azerbaycan - Gürcistan Demiryolu Projesi Bakanlar Üçlü Toplantısı için Lütfi Elvan'a vekalet edecek...

İdris Güllüce bugün Safranbolu'yu ziyaret edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce bugün saat 12:00' de Safranbolu' yu ziyaret edecek.

İdris Güllüce'den arsası istimlak edilemeyen vatandaşa müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, arsası istimlak edilemeyen mağdur vatandaş için imar transferi ile ilgili yeni bir düzenlemeye gidildiğini belirterek, "Oraların, şahsın imar hakkının bir başka yere transferi ile ilgili eline sertifika verilecek"

İdris Güllüce: İstanbul'un imarı Ağrı'dan başlar!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı'na katıldı. Güllüce, burada yaptığı konuşmada "İmar plancılarının bir sözü var.İstanbul'un imarı Ağrı'dan başlar" dedi.

idris güllüce vekalet Haberi

idris güllüce vekalet

BAKANLIĞA VEKÂLET ETME İŞLEMİ


T.C. BAŞBAKANLIK  


CUMHURBAŞKANLIĞI YÜCE KATINA


Görüşmelerde bulunmak üzere; 20 Mart 2015 tarihinde Ukrayna Cumhuriyeti’ne gidecek olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner YILDIZ’ın dönüşüne kadar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris GÜLLÜCE’nin vekâlet etmesini yüksek tasviplerine saygıyla arz...