19 / 04 / 2024

iett patlayıcı maddeler yolu durağının yeni adı ne oldu

iett patlayıcı maddeler yolu durağının yeni adı ne oldu

İETT, TOKİ B Blok, Patlayıcı Maddeler Yolu ve TOKİ Konutları olan durak isimlerinin değiştirildiğini duyurdu. İETT durak isimleri değişikliği kurumun internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden duyuruldu. İşte durakların yeni adları...

Malatya'da yüksek katlı 61 bina patlayıcı kullanılarak yıkıldı!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük hasar gören Malatya'da, yüksek katlı binaların patlayıcı kullanılarak yıkımı hız kesmeden sürüyor.

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 müjdeli haber!

MKEK Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda Enerjitik Malzemeler Üretim Tesisi Açılış Etkinliği ve Ürün Lansmanı'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşa 6 müjdeli haberi verdi...

Eymenzade İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Tekstil Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Eymenzade İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Tekstil Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Ticaret Ltd.Şti bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aytaç Türkmen tarafından kuruldu.

Abu Dabi'deki 144 katlı gökdelen yıkıldı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi'deki 144 katlı Mina Plaza gökdelen 18 bin sondaj deliğine yerleştirilen patlayıcıların aktif hale getirilmesiyle 10 saniyede yıkıldı.

Arnavutluk'ta depremde hasar gören bina patlayıcı ile yıkıldı!

Bölge Koruma Milli Müfettişliği (IKMT) tarafından, Arnavutluk Dıraç'ta 26 Kasım 2019'ta meydana gelen depremde ağır hasar alan ve yaşanamaz ilan edilen 12 katlık bina patlayıcıyla yıkıldı.

Beyrut Limanı'ndaki yıkım görüntülendi! Liman ve çevresi enkaz yığını oldu!

Lübnan'daki Beyrut Limanı'nda yer alan patlayıcı dolu bir depoda büyük bir patlama yaşandı. Patlamada 60 kişi hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Olay sonrası liman ve çevresi enkaz yığını haline geldi.

Sofya'da komünizm döneminden kalma 17 katlı bina patlayıcı ile yıkıldı!

Sofya'da, 40 sene önce "Balkanlar’ın en büyük ve en modern basın evi" olması için kurulan 17 katlı bina yüzlerce kilogram dinamit ile yıkıldı.

Metro inşaatları ve Kanal İstanbul'da patlatmalı kazı kullanılıyor!

Patlayıcı Mühendisliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ali Kahriman, "Kanal İstanbul’da usulüne uygun yapılacak kontrollü patlatma faaliyetlerinin, su kaynakları başta olmak üzere çevredeki bina ve tesislere herhangi bir hasar verme riski bulunmamaktadır." dedi.

ABD'de yıkım faciayla sonuçlanıyordu!

ABD'nin New Orleans bölgesinde 3 kişinin ölümüne neden olan otel patlayıcı kullanıp yıkıldı ancak büyük patlamaların ardından 80 metrelik vinçlerden sadece biri yıkıldı, diğeri binanın üzerine devrildi.  

İtalya'daki facia köprüsü yıkıldı!

İtalya'nın Cenova kentindeki 43 kişinin öldüğü otoyol köprüsü patlayıcılarla yıkıldı.

İsrail, Batı Şeria'da bir evi daha yıktı!

İşgalci İsrail ordusu 19 Mart'ta öldürdüğü Ömer Ebu Leyla'nın Batı Şeria'nın Selfit beldesinde bulunan ailesine ait evini boşalttıktan sonra patlayıcılarla yıktı.

iett patlayıcı maddeler yolu durağının yeni adı ne oldu Haberi

iett patlayıcı maddeler yolu durağının yeni adı ne oldu

İETT, resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yaptığı açıklama ile TOKİ B Blok, Patlayıcı Maddeler Yolu ve TOKİ Konutları duraklarının adlarının değiştirildiğini duyurdu. İşte o açıklama;


"Otobüs duraklarında isim değişikliği olmuştur


Durak isimlerinin anlaşılırlığını kaybetmesi, adres bilgilerinin ulaşılabilirliğini kolaylaştırabilmesi nedeni ile aşağıda bulunan durakların isimleri değiştirilmiştir:

Eski Durak İsmi             Yeni Durak İsmi

Toki B Blok                     Yahya Kemal Mesleki ve Teknik And. Lis.

Patlayıcı Maddeler Yolu  Cem Sultan Caddesi

Toki Konutları                  Necip Fazıl Kısakürek...