18 / 04 / 2024

iett toki b blok durağının yeni adı ne oldu

iett toki b blok durağının yeni adı ne oldu

İETT, TOKİ B Blok, Patlayıcı Maddeler Yolu ve TOKİ Konutları olan durak isimlerinin değiştirildiğini duyurdu. İETT durak isimleri değişikliği kurumun internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden duyuruldu. İşte durakların yeni adları...

TOKİ üç büyükşehirdeki arsaları 443 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksit imkanıyla!

TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir'deki 90 arsayı 443 bin 360 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. Arsaların satış ihalesi 29 ve 30 Haziran tarihlerinde yapılacak...

Son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlar meclis gündeminde!

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, son 5 yılda TOKİ bünyesinde yapılan toplu konutlara ilişkin soru önergesi verdi. 

Nevşehir'de TOKİ bölgesindeki yollar yenileniyor!

Nevşehir Belediyesinin ana ulaşım yollarının yenilenmesine yönelik çalışmaları kapsamında yeni TOKİ bölgesinde ikinci kat sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldı..

TOKİ Bünyan'da 216 yeni konut inşa ediyor!

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe ve Belediye Meclis üyeleri Bünyan’da inşa edilecek olan 216 konutluk projede incelemelerde bulundular.

TOKİ Bünyan Tarım Köy Projesi'nde kuralar çekildi!

Bünyan ‘Tarım Köy Projesi’ konutlarında kura heyecanı yaşandı. Bünyan Büyük Tuzhisar Mahallesinde Tarım Köy Projesi kapsamında TOKİ tarafından inşa edilen 100 konutun kura çekimi gerçekleştirildi.

TOKİ Büyükorhan'a 192 konut yapacak!

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, ilçeye Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından alt gelir grubu aileler için konut yapılacağını söyledi.

Melikgazi Belediyesi TOKİ bölgesinde spor salonu yaptı!

MELİKGAZİ Belediyesi, Mimarsinan Demokrasi Mahallesi TOKİ bölgesinde çok amaçlı spor salonu yaptı. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, spor salonunun, bundan böyle hem eğitime hem de spora katkı ve destek vereceğini söyledi.

Orhangazi TOKİ bölgesine semt pazarı geliyor!

ORHANGAZİ Belediyesi Ocak ayı Belediye Meclis toplantısını Neşet Çağlayan Başkanlığında gerçekleştirdi. Yılın ilk meclis toplantısında 15 madde görüşülerek karara bağlandı.

TOKİ Bünyan Konutları başvuru süresi uzatıldı!

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Bünyan’da yapılacak olan yeni TOKİ konutları için başvuru süresinin 31 Ocak 2016 tarihine kadar uzatıldığını söyledi.

Hacı Uğur Polat TOKİ bölgesinde incelemelerde bulundu!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ilçe sınırları içerisindeki mahalle, cadde ve sokaklarda devam eden asfaltlama çalışmaları kapsamında TOKİ bölgesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

TOKİ Bünyan konutları başvuru süreci başladı!

Bünyan'da yapılacak olan yeni TOKİ konutları için resmi kayıt sürecinin devam ettiği bildirildi. Bünyan Belediyesi yeni TOKİ projesinde resmi başvuruların 11 Aralık tarihine kadar devam ettiği bildirildi.

Muradınlar TOKİ bölgesinde bozuk yollar onarılıyor!

19 Mayıs 2011 tarihinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki Simav Depreminin ardından Muradınlar Mahallesinde kurulan TOKİ bölgesindeki cadde, sokak yolları ve kaldırımlar bakıma alındı.

Yaveriye TOKİ bölgesinde 256 konut yapıldı!

Yaveriye TOKİ bölgesinde toplu konut yapım çalışmaları sona erdi. Belediyeye ait olan 26 dönümlük arazide 10 blok halinde toplam 256 konut yapıldı.

iett toki b blok durağının yeni adı ne oldu Haberi

iett toki b blok durağının yeni adı ne oldu

İETT, resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yaptığı açıklama ile TOKİ B Blok, Patlayıcı Maddeler Yolu ve TOKİ Konutları duraklarının adlarının değiştirildiğini duyurdu. İşte o açıklama;


"Otobüs duraklarında isim değişikliği olmuştur


Durak isimlerinin anlaşılırlığını kaybetmesi, adres bilgilerinin ulaşılabilirliğini kolaylaştırabilmesi nedeni ile aşağıda bulunan durakların isimleri değiştirilmiştir:

Eski Durak İsmi             Yeni Durak İsmi

Toki B Blok                     Yahya Kemal Mesleki ve Teknik And. Lis.

Patlayıcı Maddeler Yolu  Cem Sultan Caddesi

Toki Konutları                  Necip Fazıl Kısakürek...