19 / 04 / 2024

ifs

ifs

Bu yıl 6. kez düzenlenecek olan İstanbul Finans Zirvesi, 8-9 Eylül 2015 tarihlerinde Hilton Convention Center’da gerçekleştirilecek. Zirvenin ana teması "Düşük Büyüme ve Düşük Faiz Ortamında Yol Almak" olacak.

Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleşti. Ifs Internatıonal Gıda Petrol Ürünleri Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Türkiye ekonomisi 2017'de yüzde 5,5 büyüyecek!

Maliye Bakanı Ağbal 8. İstanbul Finans Zirvesi’nde (IFS 2017) konuşma yaptı. Bakan Ağbal, "Türkiye ekonomisi 2017'de yüzde 5,5 büyüyecek " dedi.

8. İstanbul Finans Zirvesi 27-28 Eylül'de!

Bu sene 8. Kez düzenlenecek olan İstanbul Finans Zirvesi (IFS 2017) finansal teknolojiler ve risk yönetimini ele alacak. IFS’17, 27-28 Eylül tarihlerinde Hilton Bomonti Otel’de düzenlenecek.

İstanbul Finans Zirvesi 6-7 Eylül'de gerçekleştirilecek!

İstanbul Finans Zirvesi (Istanbul Finance Summit - IFS), 6-7 Eylül tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

IFS İnşaat Sanayi Ticaret ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

IFS İnşaat Sanayi Ticaret ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi 23 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Başakşehir'de, Özgür Yumrukçal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

"Kredilerin davranışları, krizlerin yaklaşması hakkında bilgi verir"

Bu yıl 5'incisi düzenlenen İstanbul Finans Zirvesi (IFS) sona erdi. İsviçre Bank for International Settlements (BIS) yetkilisi, "Büyük finansal krizler geliyorum der, kredilerin davranışları krizlerin yaklaşması hakkında bilgi verir" dedi.

Ali Babacan AA Finans Haberleri Terminali standını ziyaret etti!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "5. İstanbul Finans Zirvesi"nde (IFS) Anadolu Ajansı (AA) Finans Haberleri Terminali ve AA Enerji Haberleri Terminali (AA Energy News Terminal) stantlarını ziyaret etti.

5. İstanbul Finans Zirvesi başladı!

İstanbul Finans Zirvesi (IFS) Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Murat Yülek, zirvede yaptığı konuşmada, 2013 yılının Türkiye ve gelişmekte olan piyasalar açısından iyi bir yıl olduğunu söyledi.

5. İstanbul Finans Zirvesi başladı!

Anadolu Ajansının global iletişim ortağı olduğu ve küresel finansın liderlerini buluşturan "5. İstanbul Finans Zirvesi" başladı. 5. İstanbul Finans Zirvesi ( IFS ), yarın sona erecek.

İstanbul Finans Zirvesi bugün başlıyor!

Geçen yıl 15 ülkeden toplam 64 konuşmacının yer aldığı ve 50'den fazla ülkeden binin üzerinde davetlinin katıldığı beşinci IFS, 15-16 Eylül 2014 tarihlerinde Conrad Otel'de düzenlenecek...

5. İstanbul Finans Zirvesi başlıyor!

Küresel finansın liderlerini buluşturacak "5. İstanbul Finans Zirvesi" yarın İstanbul'da başlayacak. Geçen yıl 15 ülkeden toplam 64 konuşmacının yer aldığı beşinci IFS, Conrad Otel'de düzenlenecek.

5. İstanbul Finans Zirvesi yarın İstanbul'da başlayacak!

15 ülkeden toplam 64 konuşmacının yer aldığı ve 50'den fazla ülkeden binin üzerinde davetlinin katıldığı beşinci IFS, 15 - 16 Eylül 2014 tarihlerinde Conrad Otel'de düzenlenecek.

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Eylül'de Conrad Otel'de yapılacak!

İstanbul Finans Zirvesi 15-16 Conrad Otel'de yapılacak. Bu yılki teması “Yenilikçi Finans” olan ve 5. Kez düzenlenen IFS (İstanbul Finans Zirvesi), 15-16 Eylül tarihlerinde, Conrad İstanbul'da gerçekleştirilecek.

ifs Haberi

ifs

Türkiye'de etkilerini hissettiğimiz ekonomik krizin küresel boyutları ve ekonominin nasıl canlandırılabileceği arayışları bu yıl 6. kez düzenlenecek olan İstanbul Finans Zirvesi'nin gündem maddesi olacak. Ana teması "Düşük Büyüme ve Düşük Faiz Ortamında Yol Almak" olan zirvede özellikle bu ortamın yarattığı risklere dikkat çekilecek. İstanbul Finans Zirvesi (IFS), 8-9 Eylül 2015 tarihlerinde Hilton Convention Center’da gerçekleştirilecek.


Yavaşlayan küresel ekonomik büyüme, düşük faize ilişkin endişeleri de beraberinde getiriyor. Farklı ülkelerin merkez bankası başkanları ve başkan yardımcılarının değerlendirmelerde bulunacağı zirveye, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın katılması bekleniyor. Ana teması "Düşük büyüme ve düşük faiz ortamında yol almak" olan zirveye Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ve Türkiye'nin en uzun süreyle Ekonomi Bakanlığı yapan Ali Babacan...