19 / 04 / 2024

iftar menüleri

iftar menüleri

Midtown ile şehrin merkezinde iftar vakti. Ramazan’da fark yaratan eşsiz lezzetler Midtown Hotel ödüllü aşçıları tarafından sizler için hazırlanıyor. Zengin Ramazan menülerimiz şehrin merkezinde sizleri bekliyor.

Ünlü ekonomist uyardı: İftar menüsü tuzağına dikkat

Ramazan’ın gelmesiyle birlikte iftar menüleri de yeniden gündem oldu. Geçen yıldan beri en az yüzde yüz artan iftar menüleri konusunda ekonomist Mert Başaran uyardı: "İftar menüsü denen şeye sakın kanmayın."

2024 iftar menüleri resmen fırladı! Geçen sen 400 TL olan bir iftar menüsünün bu seneki fiyatı görenleri şok etti

Ramazan ayınına sayılı günler kala iftar menüleri paylaşılmaya başlandı. İftar menülerinin fiyatlarını görenler adeta şok oldu. Menüleri fiyatları resmen fırladı. İşte 2024 iftar menülerinin fiyatları...

Xiaomi'den hayranlarına müjde! İşte 14 Pro'nun ilk görüntüleri

Xiaomi 13 serisi, cihazın performansını, kamerasını ve pil ömrünü öven birçok yorumcu ile büyük beğeni topladı. Bu cihazlar nispeten yeni olmasına rağmen, teknoloji dünyası her zaman sırada ne olduğunu görmek için heyecanlı. Telefonun ilk görüntüleri, ekranın tasarımında önemli değişiklikler getirec

Lüks iftar menüsü isteyenler bu Ramazan 13 bin lirayı gözden çıkaracak

Ramazan ayı başlamadan fırlayan gıda fiyatları dar gelirlinin sofrasını daha da fakirleştirirken,  zengin bir iftar menüsü ile orucunu açmak isteyenlerin de  neredeyse 2 asgari ücreti gözden çıkarması gerekecek. Peki lüks iftar menülerinde neler var?

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

Fiyat artışlarına rağmen en ucuz çimento Türkiye'de!

Dünya ÇimenTO Birliği'ne göre; 2023 senesinde çimentoda küresel talep çoğalmayacak, fakat maliyet yükselişleri nedeni ile çimento fiyatları çift haneli artmayı sürdürecek. Dünya Çimento Birliği (WCA) Direktörü Emir Adıgüzel, artan fiyatlara rağmen en ucuz çimentonun Türkiye’de olduğunu belirtti.

Bakanın açıklamasına rağmen özel okullardaki zam yüzde 200’leri aştı, veliler isyanda!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in dün yaptığı, “Özel öğretim kurumları için zam oranlarını haftaya belirleyeceğiz” açıklamasına rağmen, özel okullarda zam oranlarının yüzde 200’leri bulduğunu belirten veliler isyan etti!

Evde iftar menüsü hazırlamak kaç TL? İşte zincir marketlerdeki ürünlerin fiyat listesi...

Müslümanların kutsal ayı olan Ramazan'ın ilk iftarı 2 Nisan'da yapılacak. Peki iftar evde iftar menüsü hazırlamak kaç TL’ye mal oluyor? Kırmızı et, beyaz et ve bakliyat fiyatları kaç TL? İşte 1 Nisan 2022 fiyat listesi!

Serbest Göçmen işlemleri artık İç İşleri Bakanlığı'nda!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünün yürüttüğü serbest göçmenlere ilişkin işlemler, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğüne devredildi. Protokol 1 Nisan'da imzalandı...

Divan Otellerinde bayram sürprizleri!

Divan Otelleri, bayram süresince misafirlerine avantajlı konaklama seçenekleri ve bayram menüleri sunuyor. Divan İstanbul City, Divan Çukurhan ve Divan Gaziantep' in bayram sürprizleri sizleri bekliyor...

Dumankaya Camii yanındaki Pendik Belediyesi sosyal tesisi Ramazan'a yetişti!

Pendik Belediyesi sosyal tesislerine bir yenisini daha ekledi. Dumankaya Camii ile spor alanlarının yanına açılan Sosyal tesis, Ramazan ayı boyunca vatandaşlara iftar menüleri, daha sonra da kafeterya olarak hizmet verecek.

Midtown Hotel ile şehrin merkezinde iftar vakti!

Midtown ile şehrin merkezinde iftar vakti. Ramazan’da fark yaratan eşsiz lezzetler Midtown Hotel ödüllü aşçıları tarafından sizler için hazırlanıyor. Zengin Ramazan menülerimiz şehrin merkezinde sizleri bekliyor.

Gözler Marmaray'la benzer süreçleri yaşayan Konak tünellerine çevrildi!

Yolsuzluk operasyonunda, Marmaray 'ın üzerindeki SİT arsalarına " tehlikeli " uyarısına rağmen imar izni verilmesi soruşturulurken, gözler Marmaray 'la benzer süreçleri yaşayan Konak tünellerine çevrildi.

iftar menüleri Haberi

iftar menüleri

Siz de şirketiniz, misafirleriniz ya da özel iftar davetleriniz için Midtown Hotel’i tercih ederek, hep birlikte Ramazan’nın tadına varın. Geleneksel iftar tabağı, ayran ile pişirilmiş kuzu tandır ve ısırgan otlu börek, ananaslı güllaç rulo gibi eşsiz tatlar, 27 Haziran – 27 Temmuz tarihleri arasında Ramazan boyunca Midtown Hotel’de. Üstelik, paket servis menü ile bu unutulmaz lezzeti, bulunduğunuz yerlere de taşıyabilirsiniz. 


Farklı iftar alternatifleri sunan Gurme İftar Menüsü, More İftar Menüsü ve Paket  iftar menüsü seçenekleri, 40,- TL’den başlayan uygun fiyatlarla sizlere sunuluyor.    


Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için + 90 212 361 67 67 numaralı telefonu arayabilir ya da www.midtown-hotel.com adresini ziyaret...