19 / 04 / 2024

İGA sermaye artırımı

İGA sermaye artırımı

İstanbul Havalimanı'nın yapımını ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA, sermayesini 6 milyar 240 milyon liradan 7 milyar 368 milyon liraya yükseltti.

İGA sermayesini 1,8 milyar lira artırdı!

İGA Havalimanları İşletmesi AŞ, sermayesini 1 milyar 790 milyon lira artırarak 6 milyar 240 milyon liraya yükseltti.

GSD Denizcilik Gayrimenkul, sermaye artırımından 1.5 milyon dolarlık fon elde etti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün bedelli sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanımına ilişkin revize raporu yayınlandı. 

Akiş GYO, 44.8 milyon TL'lik sermaye artırımı kaynaklı fon elde etti!

Akiş GYO'nun sermaye artırımından elde edilen fonun kullanımına ilişkin raporu yayınlandı. Raporda, elde edilmesi öngörülen fon tutarı paylaşıldı.

Avrasya GYO sermaye artırımı fon kullanım raporu!

Avrasya GYO, bedelli sermaye artırımından elde edilecek fonun hangi amaçlarla kullanılacağına ilişkin rapor yayınladı.

Atakule GYO sermaye artırımı fon kullanım raporunu yayınladı! 

Atakule GYO tarafından 12 Mart 2021 tarihli 904/1174 nolu Yönetim Kurulu Kararı ile onaylanan bedelli sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanımına ilişkin rapor yayınlandı. 

Tasarruf finansman şirketlerinde sermaye artırımı dolandırıcılığı önler mi?

Çıkarılan yasa ile tasarruf finansmanı şirketlerine en az 100 milyon TL ödenmiş sermaye şartı getirildi. Peki bu sermaye şartı, dolandırıcılığı önler mi? Tasarruf finansman şirketlerinde sermaye artırımı sorunları çözecek mi?

Nurol GYO'dan 15.2 milyon TL'lik sermaye artırımı!

Nurol GYO'nun sermaye artırımına konu payların TSP Prosedürü'ne göre belirlenen satış fiyatının 12,50-TL ve tahsisli sermaye artırım tutarının ise 15 milyon 200 bin TL olarak belirlenmesi suretiyle hazırlanan ihraç belgesi SPK'ya iletildi.

Nurol GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvuru yaptı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırımına ilişkin olarak aldığı 2021/3 sayılı karar çerçevesinde hazırlanmış ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvuru yapıldı.

Nurol GYO sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, sermaye artırımına ilişkin olarak almış olduğu 2021/3 sayılı karar çerçevesinde hazırlanmış ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvurdu.

Avrasya GYO'nun sermaye artırım başvurusu onaylandı!

Avrasya GYO'nun yapmış olduğu bedelsiz sermaye artırım başvurusu Sermaye Piyasası Kurulunun 15 Şubat 2021 tarih ve E-12233903-340.05.05 sayılı yazısı ile onaylandı

Akfen GYO'nun sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanım amacı raporu yayınlandı!

Akfen GYO'nun SPK'nın Pay Tebliği'nin 33. Maddesi gereğince sermaye artırımından elde edilecek fonun hangi amaçlarla kullanılacağına ilişkin hazırlanan rapor yayınlandı.

Bu kadar bedelli sermaye artırımı normal mi?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Bu kadar bedelli sermaye artırımı normal mi?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 4 maddelik analizi...

Nurol GYO tahsisli sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO Yönetim Kurulu, tahsisli sermaye artırımına ilişkin karar çerçevesinde, düzenlenecek ihraç belgesinin onaylanması için SPK'ya başvurdu.

Avrasya GYO bedelsiz sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Avrasya GYO, 23 Kasım 2020 tarihli yönetim kurulu kararına istinaden, bedelsiz sermaye artırımının onayı için SPK'ya başvurdu.

İGA sermaye artırımı Haberi

İGA sermaye artırımı

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İGA yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Havalimanı’nın yapımını ve işletmesini üstlenen İGA Havalimanları İşletmesi A.Ş., 2018 içerisinde ikinci defa sermaye artırımına gitme kararı aldığını açıkladı.

Buna göre İGA Havalimanı İşletmesi, 20 Aralık 2018 tarihli genel kurulunda alınan karar ile 6 milyar 240 milyon TL olan sermayesini 1 milyar 128 milyon TL artırarak, 7 milyar 368 milyon TL'ye çıkardı. Bu artırımla İGA ortaklarının şirkete sağlamış olduğu sermaye katkısı 1 milyar 791 milyon avronun üzerine çıktı.

İGA Havalimanı İşletmesi’nin Temmuz 2018 tarihinde 1 milyar 790 milyon TL olarak artırılan sermayesi, yeni yapılan 1 milyar 128 milyon TL'lik artırımla aynı yıl içerisinde toplamda 2 milyar 918 milyon TL artışla bir rekora imza attı. Bu sermaye artırımın yabancı para cinsinden karşılığı da 535 milyon 567 bin avro oldu.