26 / 04 / 2024

Iğdır satılık arsa

Iğdır satılık arsa

Pek çok yatırımcının merakla beklediği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Iğdır'da yer alan arsayı da satışa çıkardı.

165 bin liraya arsa fırsatı! İhalesi 6 Eylül'de!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Iğdır'daki arsa için satış ihalesi düzenliyor.

O ilde 4 taksitle arsa satılıyor! 258 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Iğdır Belediye Başkanlığı, Iğdır ili, Merkez ilçesi, Söğütlü ve Karaağaç mahallelerinde yer alan 13 gayrimenkulü satıyor...

Iğdır'da 41.2 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Iğdır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Merkez İlçe, Karaağaç Mahallesinde bulunan arsa üzerinde 41 milyon 251 bin 620 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Iğdır'da 59 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Iğdır İl Özel İdaresi, Iğdır Merkez'de bulunan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 59 milyon 64 bin 418 TL olarak belirlendi. 

Iğdır'da 7.6 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Iğdır Defterdarlığı, Iğdır İli, Merkez İlçesi, Söğütlü Mahallesi'nde bulunan 5 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 7 Ekim Cuma günü yapılacak taşınmazların toplam satış bedeli 7 milyon 670 bin 750 TL olarak belirlendi.

Kiralık konuta talep arttı, satılık konut fiyatları düştü!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi ve sahibindencom işbirliği ile hazırlanan sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü ağustos ayı sonuçları açıklandı. Buna göre kiralık konuta talep artarken, satılık konut fiyatları düştü.

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Satılık konut fiyatları ne oldu? Hangi ilde daha çok arttı? Kiralar ucuzladı mı? İşte yanıtları

Emlak piyasasının nabzını tutan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğiyle satılık ve kiralık konut piyasasına ilişkin raporunu yayınladı.

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Iğdır'da 22.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Iğdır İl Özel İdaresi, Iğdır Merkez Baharlı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 22 milyon 670 bin 210 TL bedelle satışa çıkardı.

Kredi faizleri düştü, satılık konut piyasası hareketlendi!

Emlak piyasasının verilerini ortaya koyan “sahibindex Konut Piyasası Görünümü” raporu açıklandı. Rapora göre, konut kredisi faiz oranlarının düşmesiyle beraber satılık konut piyasası hareketlendi.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

O ilçede satılık ev kalmadı!

Ege Bölgesi, nüfus yoğunluğu yüksek bölgelerin başında yer alıyor. Bölgede yer alan Bodrum'da Temmuz-Ağustos aylarında konut kredisi faizlerinin düşmesiyle satılık ev kalmadı...

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

Iğdır'da 59 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Iğdır İl Özel İdaresi, Iğdır Merkez'de bulunan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 59 milyon 64 bin 418 TL olarak belirlendi. 

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Iğdır satılık arsa Haberi

Iğdır satılık arsa

Yeni bir arsa almak isteyen pek çok kişi tarafından merak edilen Eylül 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlayn Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanı da yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde yer alan ihaleler arasında Iğdır ilindeki konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki son dakika detayına göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Iğdır ili, Merkez ilçesi, Karaağaç Mahallesi'nde yer alıyor.

İhale tarihi de açıklanan imarlı arsanın taşınmaz numarası 76010100252 şeklinde açıklandı. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 400 metrekare.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde bilgiye göre, hazine hissesinin...