24 / 04 / 2024

IGMG Gummersbach Cemiyet Derneği Sosyal Hizmetler Başkanı Ahmet Turan Karagöz

IGMG Gummersbach Cemiyet Derneği Sosyal Hizmetler Başkanı Ahmet Turan Karagöz

IGMG Gummersbach cemiyet binası da kiliseden camiye çevrildi. IGMG Gummersbach Cemiyet Derneği Başkanı Kuzu ile IGMG Gummersbach Cemiyet Derneği Sosyal Hizmetler Başkanı Ahmet Turan Karagöz AA muhabirine açıklamada bulundular.

Zeray Esil Kartepe'nin lansmanına cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katıldı!

Yaşama değer katan nitelikte projeler inşa eden Zeray İnşaat'ın yeni projesi Esil Kartepe için gerçekleştirdiği lansmana İstanbul’dan cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katılım sağladı.

Benesta Acıbadem iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı!

Lokasyonuyla dikkat çeken Benesta Acıbadem projesinde Özlem Avcıoğlu, iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

Ahu Aysal'ın Bodrum’daki yazlığı beach club oldu!

Geçtiğimiz aralık ayında İstanbul’da bulunan oteli Les Ottomans’ı icrayla satan cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Ahu Aysal, Bodrum’da bulunan yazlığını satışa çıkardı. Gündoğan’da bulunan lüks villa, beach club olarak kullanılmaya başlandı.

Ünlüler yazlıklara kapandı!

Koronavirüs salgını boyunca magazin ve cemiyet hayatının önemli isimleri yazlıklara kapandı. Vaka sayılarının azalmaması nedeniyle o isimler kışı da yazlıklarında geçirecek. 

Eda Taşpınar karantina için Sapanca'da villa kiraladı!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Eda Taşpınar, iki günlük sokağa çıkmaya yasağı için Sapanca'ya gitti. Arkadaşlarıyla tatil yapan Taşpınar burada villa kiraladı.

Hotel Les Ottomans Aralık ayında yeniden satışta!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans, Aralık ayında yeniden satışa çıkıyor. Satışı yılan hikayesine dönen otelin satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Hotel Les Ottomans 6'ncı kez satışa çıkıyor!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans icradan yeniden satışa çıktı. Satışı yılan hikayesine dönen otelin satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Hotel Les Ottomans yine icradan satışa çıktı!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans yine icradan satışa çıktı. 17 Aralık'ta ihalesi yapılacak yapının satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Hotel Les Ottomans 440.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans icradan satışa çıktı. 10 Eylül'de ihalesi yapılacak yapının satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Derin Mermerci, Kartal'da 8 milyon TL'ye 8 ev aldı!

Cemiyet hayatının sosyetik güzeli Derin Mermerci, Kartal'da ünlü bir inşaat firmasının konut projesinden 8 milyon TL değerinde 8 tane daire satın aldı...

Süreyya Yalçın’a babasından 1.6 milyar dolar miras!

Cemiyet hayatının en bilindik isimleri arasında yer alan Süreyya Yalçın, 10 yıl süren miras davası sonucunda, dün 1.6 milyar dolar miras almaya hak kazandı...

GRED konut projelerini cemiyete tanıttı!

Türk ve yabancı yatırımcıları Türkiye'den ev sahibi yapmak için danışmanlık ve aracılık hizmeti veren Gred, Berlin ve Londra'nın önce gelen konut projelerini cemiyet hayatına tanıttı.

MESA Golf Cup Turnuvası sona erdi!

Kemer Country Golf Kulübü’nde iş ve cemiyet dünyasının önemli isimlerinin katıldığı MESA Golf Cup Turnuvası, dün yapılan müsabakalarla sona erdi.

IGMG Gummersbach Cemiyet Derneği Sosyal Hizmetler Başkanı Ahmet Turan Karagöz Haberi

IGMG Gummersbach Cemiyet Derneği Sosyal Hizmetler Başkanı Ahmet Turan Karagöz

Avrupa'da ilgisizlik nedeniyle kapılarına kilit vurulan kiliselerden bazıları Müslümanlar tarafından satın alınarak camiye dönüştürülüyor.


Belçika'nın başkenti Brüksel'in Schaerbeek mahallesindeki Gesu Kilisesi yıllardır kapalı. Sığınmacı yurdu haline gelen kilise, 2013 yılındaki operasyonla boşaltılırken, şimdilerde Azizlerin heykelleri ile süslü merdivenleri evsizlere yuva olmuş durumda. Yanındaki manastır ise artık 5 yıldızlı bir otel olarak hizmet verecek.


Gesu Kilisesi'nin kaderini, Avrupa'nın diğer ülkelerindeki birçok Hristiyan mabedi de paylaşıyor. 


- Kiliseler birbiri ardına kapanıyor 

Araştırmalara göre İngiltere'de her sene yaklaşık 20 kilisenin kapısına kilit vuruluyor. 2015 yılı ortasına kadar Danimarka'da neredeyse 200 kilisenin kapatıldığı kayıtlara geçerken, Almanya'da son 10 yılda 515 kilisede çan sesleri sustu.   


Hollanda'da ise Katolik dini liderler, ülkede 10 yıl içinde yaklaşık bin 600 olan kiliselerinin 3'te 2'sinin, Protestanlar ise gelecek 4 yıl içinde yaklaşık...