29 / 03 / 2024

İHK Holding otel sayısı

İHK Holding otel sayısı

Turizm, iletişim, enerji ve danışmanlık sektörlerinde faaliyet gösteren İHK Holding, turizm ve enerjide yeııi yatırmdara soyundu. Holding, Molton Hotels markasıyla işlettiği otel sayısını 2017'de sekizden 30'a çıkarmayı planlıyor.

Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor!

Sanayi, gıda, inşaat ve turizm sektörlerindeki faaliyetleri ile dikkat çeken Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor.

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dosso Dossi Holding, Laleli'de otel binası aldı!

Turizm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dosso Dossi Holding Laleli'de hazır olan bir otel binasını satın almış...

Dosso Dossi Holding Yenikapı'da otel yapacak!

Dosso Dossi Holding fuar organizasyonuna ek olarak turizm sektörüne yatırım yapan holdingin Fatih'te Dowtown ve Sultanahmet'te Old City ismiyle iki tane oteli bulunuyor. Yeni otelini ise İstanbul Yenikapı'da Marmaray istasyonuna yakın bir konumda yapacak...

Dorak Holding ve HIS Global yeni otel açacak!

Dorak Turizm ile Japon turizm devi HIS Global Kapadokya'da ve Pamukkale'de yeni otel açmak için çalışmalara başladı.

Polat Holding'den yurt dışı atağı!

Macaristan'ı Avrupa'da bir üs olarak ele alan Polat Holding, yeni yatırımı Duna Pearl ile şehrin yeni çekim merkezi olmayı hedefliyor. Konut, otel ve mağazalardan oluşan Duna Pearl'in 60 milyon euro'luk yatırımla Nisan 2022'de tamamlanması planlanıyor. 

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

Polat Holding'ten Macaristan'a 60 milyon Euro'luk Duna Pearl projesi!

Polat Holding Avrupa’nın en gelişmiş ülkelerinden Macaristan’da yatırıma başlıyor. Konut, otel ve mağazalardan meydana gelen karma bir proje olan Duna Pearl projesi 60 milyon Euro’luk yatırımla yükseliyor.

Kuruçeşme Divan Otel'in inşaatı durduruldu!

Beşiktaş'ta kültür varlığı olarak kabul edilen ve tarihi kalıntıların bulunduğu alanda otel inşaatı yapan Koç Holding'in Kuruçeşme'deki Divan Oteli inşaatı durduruldu.

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Özdilek Holding'ten yeni AVM ve otel yatırımı!

Özdilek Holding başkanı Murat Özdilek 2022 yılı için yatırımlarını anlattı. Özledilek, 2022 yılı içinde AVM ve otel projesi planladıklarını söyledi.

Şahinler Holding Almanya'da villa ve konut üretecek!

Hazır giyim sektöründe adını duyurdu. Şahinler Holding şu sıralar turizm ve serbest bölge işletmeciliğinde büyüyor. Şirketin patronu Kemal Şahin Almanya'da villa ve konut üreteceklerini ayrıca işletmek üzere kiralık otel aradıklarını söylüyor…

İHK Holding otel sayısı Haberi

İHK Holding otel sayısı


Turizm, iletişim, enerji ve danışmanlık sektörlerinde faaliyet gösteren İHK Holding, 1990'lı yıllarda Rusya'da tur operatörlüğü ile başlayan yolculuğunu bugün farklı sektörlerdeki girişimleriyle sürdürüyor. Bünyesinde 800 kişinin istihdam edildiği grup, yeni yatırımlarla büyüyecek. 


Holding, Molton Hotels markasıyla yer aldığı turizmde sekiz otelden oluşan zincirine 2017'de 22 yeni otel birden ekleyecek. Güneş enerjisine de 60 milyon Euro'nun üzerinde yatırım yapacak ve bu alanda 50 MW'lık kurulu güce ulaşacak. 


ZİNCİRİ BÜYÜTECEK 

İHK Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Korkmaz, İstanbul'da sekiz otelin işletmesini yürüttüklerini söylüyor. Korkmaz, "Ayrıca Antalya'daki golf oteli Lykia World'ü de biz işletiyoruz. 2017'de İstanbul'un ardından İç Anadolu Bölgesi'nde de oteller açarak 30'un üzerinde otele ulaşmayı hedefliyoruz" diyor. 


Yurtiçindeki büyümesini tamamladıktan sonra 'Molton' markasını yurtdışına da açmayı planlayan şirketin hedef pazarları ise Doğu Avrupa...