28 / 03 / 2024

İhlas Armutlu Paranoma 2. Etap nerede

İhlas Armutlu Paranoma 2. Etap nerede

İhlas Armutlu Tatil Köyü, Panorama 2. Etap'ta lansman satışları başladı. Panorama 2. Etap Konutları 6 blok halinde 450 daireden meydana geliyor.

Tor Global Yalova projesi resmen başlıyor! Armutlu'ya 612 adet konut ve 249 odalı otel geliyor!

Tor Global İnşaat ve Yatırım A.Ş.'nin merakla beklenen Yalova Armutlu projesi resmen başlıyor. Projede, 612 adet konut ve 249 odalı otel yer alıyor.

Armutlu'da 2 adet arsa satılıyor! Yazlık bölgede metrekaresi 2 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı!

Yalova Armutlu Belediyesi, 2 adet arsayı satıyor. Peki Armutlu Bayır Mahallesi'nde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Tatile çıkamayanlar dikkat! Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2022 ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2022  güncel fiyat listesi nedir? İhlas Armutlu Tatil Köyü'nde tatil fiyatları sürekli güncellenerek resmi internet sitesinde duyuruluyor. Peki, İhlas Armutlu Tatil Köyü fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

TOKİ Yalova Armutlu 130 konut ihalesi bugün!

Yalova İli Armutlu İlçesi, Saatbahçe Mevkii 130 Adet Konut, 1 Adet Büfe, 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Yalova Armutlu 130 konut ihalesi 12 Kasım'da!

Yalova İli Armutlu İlçesi, Saatbahçe Mevkii 130 Adet Konut, 1 Adet Büfe, 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 12 Kasım 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Armutlu kentsel dönüşümünde kargaşa!

Ağustos ayında imar planları askıya çıkan İstanbul'un Armutlu bölgesinde yapılacak kentsel dönüşümde yetki kargaşası ortaya çıktı. 

Küçük Armutlu'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul'da Sarıyer'e bağlı Küçük Armutlu'da kentsel dönüşüm başlıyor. Açıklanan imar planına göre, 140 hektarlık alan üzerinde 3 bin 498 yapı yıkılacak..

TOKİ Yalova Armutlu başvuruları bugün başladı!

Yalova Armutlu TOKİ projesinde yer alan 131 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı

Armutlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armutlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kader Semiha Kuran tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Küçük Armutlu’da kentsel dönüşüm için yeni hamle!

İSTANBUL Boğazı’nın en güzel noktalarından biri olan Küçük Armutlu Mahallesi'nin yıkılarak yeniden inşası için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni plan hazırladı.

Sarıyer Armutlu kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Sarıyer Armutlu'da riskli alan ilan edilen 140,62 hektarlık alanın imar planı değişikliği askıya çıkarıldı....

15 Ağustos 2017 Armutlu TOKİ kura sonuçları listesi!

15 Ağustos 2017 Armutlu TOKİ kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı, projede yer alan konutların kuraları bugün çekilecek.

İhlas Armutlu Paranoma 2. Etap nerede Haberi

İhlas Armutlu Paranoma 2. Etap nerede

Armutlu Panorama 2. Etap'ta lansman satışları başladı. Armutlu Panorama, Armutlu Tatil Köyü 1.Etap’tan farklı olarak, devre mülk anlayışı ile değil, tam daire anlayışıyla hayata geçiriliyor. 


62 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen İhlas Armutlu Panorama 2. Etap 6 blok halinde inşa ediliyor. Armutlu Panorama 2. Etap'ta toplam 450 daire yer alacak. 


İhlas Armutlu Panorama 2.etap güncel fiyatları için tıklayınız


Tüm konutların deniz manzaralı olduğu Panorama 2. Etap Konutları 150 adet 1+1 ve 300 adet 2+1 dairelerden meydana geliyor.


Armutlu Panorama 2. Etap'ta her dairede LED TV, cam seramik, ocak, klima, 24 saat termal su, her binada da merkezi yerden ısıtma ve asansör mevcut. 


İhlas Armutlu Paranoma 2. Etap daire fiyatları 83 metrekareden başlayan 1+1 daireler için 255 bin TL ile 335 bin TL...