25 / 04 / 2024

İhlas Gayrimenkul bağımsız yönetim kurulu

İhlas Gayrimenkul bağımsız yönetim kurulu

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme bağımsız yönetim kurulu üyeleri olarak Salman Çiftçi, Ali Murat Memioğlu, Hüsnü Kurtiş'i genel kurulun onayına sunacak...

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 yılı için bağımsız denetimini yapmak üzere Yönetim Kurulu tarafından Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak seçilen KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. bağımsız denetim kuruluşu olarak onaylandı.

İhlas Gayrimenkul, 2021 yılı için İrfan Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İhlas Gayrimenkul tarafından  seçilen "İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçimi onaylandı ve tescil edildi. 

Edip Gayrimenkul'ün 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim şirketi tescillendi!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim şirketi MGI Bağımsız Denetim A.Ş. tescil edildi. 

Edip Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim şirketi MGI Bağımsız Denetim A.Ş., tescil edildi. 

İhlas Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul'ün 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için İrfan Bağımsız Denetim Şirketi'nin seçilmesine karar verildi. 

İhlas Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul'ün 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'nin seçilmesine karar verildi. 

Edip Gayrimenkul bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Edip Gayrimenkul, bağımsız denetimlerinin yapılması konusunda "MGI Bağımsız Denetim A.Ş."nin seçilmesine ve Bağımsız Denetim Şirketi seçiminin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul bağımsız denetim firmasını seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ve bağlı ortaklarının denetlenmesi ile faaliyetlerini yürütmek üzere Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık Ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

İhlas Gayrimenkul 2020 yılı için İrfan Bağımsız Denetim'le anlaştı!

İhlas Gayrimenkul'ün 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için bağımsız denetim kuruluşu olarak İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

Edip Gayrimenkul 2020 yılı için MGI Bağımsız Denetim ile anlaştı!

Edip Gayrimenkul'ün 2019 yılı olağan genel kurul toplantısında 2020 yılı için seçilen bağımsız denetim şirketi MGI Bağımsız Denetim A.Ş.'nin tescline ilişkin ilan bugün 10113 sayılı Türkiye Ticaret sicili gazetesinde yayınlandı.

İhlas Gayrimenkul 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İhlas Gayrimenkul'ün 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamında diğer faaliyetleri yürütmek üzere, İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçimi hususu Genel Kurul tarafından kabul  edildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün bağımsız denetim şirketi tescillendi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

İhlas Gayrimenkul bağımsız yönetim kurulu Haberi

İhlas Gayrimenkul bağımsız yönetim kurulu

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üye seçimleri hakkında açıklama yaptı. 

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin Kurumsal Yönetim Komitesi, 3 Ocak 2014 tarihli Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 Kurumsal Yönetim Tebliği'nin ilgili maddeleri gereğince bağımsız yönetim kurulu üye seçimi için Salman Çiftçi, Ali Murat Memioğlu, Hüsnü Kurtiş'i tavsiye etmiş olup, söz konusu adayların bağımsız yönetim kurulu üye seçimi için adaylıkları uygun görülerek 21 Nisan 2018 tarihinde yapılacak genel kurul toplantısında ortakların onayına sunulmasına karar verildi.  

İhlas Gayrimenkul'ün KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzun bugün (28.03.2018) yapılan toplantısında;

Şirketimizin Kurumsal Yönetim Komitesi, 03/01/2014 tarihli Sermaye Piyasası Kurulunun II-17.1 Kurumsal Yönetim Tebliğinin ilgili maddeleri gereğince bağımsız yönetim kurulu üye seçimi için aşağıdaki adayları tavsiye etmiş olup, söz konusu adayların bağımsız yönetim kurulu...