28 / 03 / 2024

ihlas holding inşaat grubu bizim evler 6 teslim tarihi

ihlas holding inşaat grubu bizim evler 6 teslim tarihi

Bizim Evler 6 satılık daire fiyatları 2+1'lerde 290 bin liradan başlayarak yükseliyor. İhlas Bizim Evler 6 Ispartakule projesinde konut teslimleri Haziran 2016 yılında yapılıyor...

İhlas Holding İnşaat Grubu Bizim Evler 6 teslim tarihi! 247 bin TL'ye!

İhlas Holding İnşaat Grubu Bizim Evler 6 teslim tarihi olarak 2016 senesi belirlendi. İhlas Holding İnşaat Grubu Bizim Evler 6 kapsamında daireler Haziran 2016'da teslim edilecek

Bizim Evler 6 Ispartakule adres bilgisi! Yüzde 5 peşinatla!

Bizim Evler 6 Ispartakule adres bilgisi ve satış ofisi iletişim bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. İhlas Bizim Evler 6 Ispartakule'de 2+1'ler 247 bin liradan başlıyor...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Tekfen Holding'in Kazakistan'da tadilat ve inşaat işleri yapmak için anlaştı!

Tekfen Holding'in İstek Construction LLP şirketi Kazakistan'da NCOC firması ile, mevcut tesislerde tadilat-inşaat hizmetleri sağlanmasına yönelik 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Cezayir’den AB Grup Holding’e inşaat yatırımı için çağrı!

Cezayir Türkiye Büyükelçisi Mourad Adjabi, AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak’a yaptığı ziyarette, Cezayir'e inşaat yatırımları yapılması yönünde çağrıda bulundu.

Tekfen Holding'ten Kazakistan'a yeni inşaat projesi!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş'nin iştiraki Gate İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kazakistan'da hayata geçireceği yeni projesiyle ilgili açıklama yaptı. 

Erkanlı Holding'ten inşaat sektöründe vergi ertelenmesine destek!

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında 16 sektörün 6 ay vergi ertelemesinden yararlanmasına karar verilmişti. Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, inşaat sektörünün de bunların arasında yer almasının son derece önemli olduğunu söyledi.

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul'deki payı yüzde 20,66'ya indi!

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 3 Mart 2020 tarihi itibariyle yüzde 20,66 oldu...

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul'deki payı yüzde 20,78'e indi!

İhlas Holding'in 7 milyon 500 bin adet pay satışından sonra İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 28 Şubat 2020 tarihi itibariyle yüzde 20,78 oldu...

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

İhlas Gayrimenkul, İhlas İnşaat Holding şirketlerini devraldı!

İhlas İnşaat Holding'in tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından devralınması suretiyle İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme bünyesinde birleşmesine karar verildi.

Doğanlar Yatırım Holding inşaat sektörüne odaklanacak!

Doğanlar Yatırım Holding, Doğtaş ve Kelebek markalarıyla öne çıkıyor. Firma 2018 yılında inşaat ve enerji sektörüne odaklanacak.

Adnan Polat: Macaristan'da iki önemli inşaat projemiz var!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Polat, "bizim Macaristan'da iki önemli inşaat projemiz var. Yaz başı başlayacağız. O iki projenin toplam büyüklüğü de bizim Piyalepaşa İstanbul projemiz kadar var." dedi. 

Rönesans Holding ve TAV İnşaat ortaklığı Avrupa’da!

Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndaki ek terminalin inşa ihalesini, Rönesans Holding’in grup şirketi Ballast Nedam ve TAV İnşaat ortaklığı kazandı. Ek terminalin inşası 2019'da tamamlanacak. 

ihlas holding inşaat grubu bizim evler 6 teslim tarihi Haberi

ihlas holding inşaat grubu bizim evler 6 teslim tarihi


İstanbul'un Avrupa yakasında Avcılar'a bağlı Ispartakule bölgesinde yükselen Bizim Evler 6 projesi İhlas Holding İnşaat Grubu tarafından hayata geçiriliyor. Bizim Evler 6 satılık daire bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Ispartakule Bizim Evler 6 projesinde teslimler Haziran 2016 yılında yapılıyor. Ispartakule Bizim Evler 6 projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor.


Bizim Evler 6 satılık daire fiyatları 290 bin liradan başlıyor. Ispartakule Bizim Evler 6 projesinde konutların büyüklükleri 116 metrekare ile 304 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


İhlas Bizim Evler 6 projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor. İhlas Bizim Evler 6 Ispartakule projesi içerisinde yürüyüş yolları, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Bizim Evler 6 satılık...