27 / 04 / 2024

ihlas holding yenibosna

ihlas holding yenibosna

İhlas Holding'e bağlı İhlas Gazetecilik A.Ş, Bahçelievler Yenibosna'daki binasının 6 milyon TL bedelle satılmasına karar verdi. Satılması karar verilen binayı İhlas Holding aldı...

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul'deki payı yüzde 20,66'ya indi!

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 3 Mart 2020 tarihi itibariyle yüzde 20,66 oldu...

İhlas Holding'in İhlas Gayrimenkul'deki payı yüzde 20,78'e indi!

İhlas Holding'in 7 milyon 500 bin adet pay satışından sonra İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. sermayesindeki payı 28 Şubat 2020 tarihi itibariyle yüzde 20,78 oldu...

İhlas Holding'ten rüçhan hakkı kullanımı açıklaması!

İhlas Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) rüçhan hakkı kullanımı hakkında açıklama yaptı.

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat Holding birleşme raporu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin rapor yayımladı.

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat Holding birleşiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin açıklama yaptı.

İhlas Gayrimenkul, İhlas İnşaat Holding şirketlerini devraldı!

İhlas İnşaat Holding'in tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından devralınması suretiyle İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme bünyesinde birleşmesine karar verildi.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ile İhlas İnşaat Holding birleşiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşiyor. Şirketlerin birleşme işlemleri için gerekli çalışmalara ve hukuki işlemlere başlanılmasına karar verildi. 

İhlas Holding, İhlaszedelere rağmen binlerce konut inşa etti!

İhlas Finans mağduru olan on binlerce vatandaş  parasını geri alma umuduyla 19 senedir beklerken, İhlas Holding milyarlarca liralık konut inşa etti.

İhlas Holding kurumsal yönetim derecelendirme sözleşme süresi uzatıldı!

İhlas Holding ile JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. arasındaki kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesinin süresi 8 Aralık 2020'ye kadar uzatıldı...

Doğanlar Yatırım Holding'ten Yenibosna'ya karma proje! Yeni proje!

Doğanlar Yatırım Holding Yenibosna'da 200 milyon dolar yatırım bedeliyle AVM ve rezidans projesine başlıyor. Projenin lansmanı Ağustos ayında yapılacak. 

İhlas Holding rüçhan haklarının tamamı kullandı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin yapmakta olduğu bedelli sermaye artırımında İhlas Holding'in payına düşen rüçhan haklarının tamamı kullanıldı.

İhlas Holding'ten sermaye artırımı açıklaması!

İhlas Holding, İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. nin yapmakta olduğu bedelli sermaye artırımına, sermaye oranında katılmaya karar verdi.

İhlas Holding'in olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

İhlas Holding'in olağan dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri kapsamında kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır. 

ihlas holding yenibosna Haberi

ihlas holding yenibosna


İhlas Gazetecilik A.Ş'nin açıklaması şu şekilde;


Yönetim Kurulumuzun bugün (04.03.2013) yapılan toplantısında,


İhlas Gazetecilik A.Ş. aktifimizde kayıtlı olan; İstanbul İli, Bahçelievler  İlçesi Yenibosna Merkez Mahallesi 29 Ekim Caddesi İhlas Plaza No:11 A/41 ,  24 Pafta, Parsel No: 10913'de kayıtlı 9 nolu bağımsız bölümün satılmasına karar verilmiştir.


Satış bedeli Reel Değerleme Gayrimenkul - Fizibilite -Proje Şirketi tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunda 6.000.000,-TL olarak tespit edilmiştir. 

Satış tutarı olarak tespit edilen, 6.000.000,- TL nın 600.000,-TL sı peşin olarak bakiyenin ise 600.000,-TL lık taksitler halinde 9 ayda ödenmesine karar verilmiştir.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: IV No: 41 sayılı Tebliği uyarınca; Reel Değerleme Gayrimenkul - Fizibilite -Proje Şirketi tarafından İhlas Gazetecilik A.Ş. Yönetim Kurulu'na verilen 01.03.2013 tarihli Değerleme Raporunun sonuç bölümünde;

"Değeri 6.000.000 TL tespit ve takdir edilen İhlas...