28 / 03 / 2024

II. Kılıçarslan Köşkü

II. Kılıçarslan Köşkü

Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı; Tarihi II. Kılıçarslan Köşkü'nün arkeolojik kazı işlerini 6 Kasım 2014 tarihinde saat 11.00'de ihaleye çıkarıyor. İş 500 günde tamamlanacak.

365 Tesis Entegre Yönetimi Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

365 Tesis Entegre Yönetimi Pazarlama Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Çolak ve Uğur Kılıçarslan ortaklığında kuruldu.

Arstek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arstek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Arslan tarafından kuruldu.

Es Group Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Group Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Aracılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erden Ağırbaş ve Hüseyin Arslan ortaklığında kuruldu.

Clinitur Sağlık Turizm Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Clinitur Sağlık Turizm Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Enes Arslan tarafından kuruldu!

Ecomercek Analiz Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ecomercek Analiz Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Karadağ ve Aslı Kılıçarslan tarafından kuruldu.

Quantum Stüdyo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quantum Stüdyo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Kılıçarslan tarafından kuruldu.

Projeksiyon İnşaat İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projeksiyon İnşaat İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Arslan tarafından kuruldu.

Yuvam Hırdavat İnşaat Otomotiv Metal Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuvam Hırdavat İnşaat Otomotiv Metal Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Arslan tarafından kuruldu.

Him İnşaat Petrol Ürünleri Medikal Sağlık Hizmetleri Oto Yıkama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Him İnşaat Petrol Ürünleri Medikal Sağlık Hizmetleri Oto Yıkama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Tarihi Çorum Kalesi içindeki metruk yapılar yıkılıyor!

Anadolu Selçuklu Devleti döneminde Sultan Kılıç Arslan tarafından 11'inci yüzyılda yaptırıldığı tahmin edilen Çorum Kalesi içinde yer alan metruk yapıların yıkımına başlandı.

Barış Kılıçarslan'dan Gayrimenkulde Değişimi Yakalamak eğitimi!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, online eğitimlerini sürdürüyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının etkilerini ve önümüzdeki dönemlerde hayatımıza nasıl yansıyacağını 30 Nisan tarihinde Barış Kılıçarslan online eğitimle anlatacak.

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Armut tarafından kuruldu. 

Ayvalık Kadı Camii restore ediliyor!

Balıkesir Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan’ın adımıyla ilçede kamu kurumlarına ait tarihi ve kültürel mekanların restorasyonları başladı.

II. Kılıçarslan Köşkü Haberi

II. Kılıçarslan Köşkü

Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı; Tarihi II. Kılıçarslan Köşkü'nün arkeolojik kazı işlerini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu arkeolojik kazı işleri 500 günde tamamlanacak. 


İhalesi; 6 Kasım 2014 tarihinde saat 11.00'de Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı İhale Şube Müdürlüğü'nde yapılacak. 


İHALE İLANI:


2.KILIÇARSLAN KÖŞKÜ KORUMA KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 27212


II.KILIÇARSLAN KÖŞKÜNÜN KORUMA ALTINA ALINMASI, ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE ARKEOLOJİK KAZI YAPTIRILACAKTIR


KONYA BÜYÜKSEHİR BELEDİYESİ FEN İSLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI


İhale Kayıt Numarası : 2014/121622


1 - İdarenin


a) adresi : Nişantaş Mahallesi Vatan Caddesi No:2 42060


b) telefon ve faks numarası : 3322490174-78 - 332249193 1


c) elektronik posta adresi (varsa) : [email protected]


2 - İhale konusu yapım işinin Tarihi II. Kılıçarslan Köşkünün Koruma Altına Alınması, Çevre niteliği, türü ve miktarı ' Düzenlemesi ve Arkeoloji Kazının...