19 / 04 / 2024

ikea çocuk

ikea çocuk

Yarıyıl tatilinin keyfi, IKEA mağazalarında çıkıyor. IKEA, birbirinden güzel ürünlerle çocuklarını sevindirmek, onlar için hazırlanan aktivitelerle güzel vakit geçirmelerini sağlamak ve tatilin keyfine keyif katmak isteyenleri bekliyor.

Çocuk Dostu Şehirler Projesi çalıştayı başladı!

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu ( UNICEF ), IKEA ve de Yüreğir Belediyesi'nin işbirliğiyle düzenlenen ''Çocuk Dostu Şehirler Projesi''nin Yüreğir Çocuk Eylem Planı Çalıştayı başladı.

Eyüp'te çocuk parklarına güvenlik kamerası!

Eyüp Belediyesi'nin yeni başlattığı uygulamayla çocuk parkları kameralarla donatılıp güvenlikleri artırılacak; aileler internet ortamında çocuklarını izleyebilecek. Belediye'nin her mahalleye park projesi de tüm hızıyla devam ediyor.

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi yeni sezonda sizlerle!

2014 Yaz Sanat Okulu’nu ihtişamlı bir sergiyle sona erdiren Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, 19 Eylül’de yeni sezonunu açıyor. 31 Ekim’e kadar devam edecek olan süreç, çocuklar için yepyeni deneyimlerin merkezinde duracak.

Çocuk parklarında sigara içilmeyecek mi?

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu uyuşturucu ve sigara ile ilgili alınacak yeni önlemleri açıkladı. Buna göre artık çocuk parkları da sigara yasağı kapsamına alınacak. Yetişkin parklarının da sadece bir bölümünde içilebilecek.

IKEA Türkiye ve UNICEF Türkiye Çocuk Dostu Şehirler için el ele veriyor!

IKEA Türkiye ve UNICEF Türkiye, UNICEF Türkiye Milli Komitesi’yle birlikte, ülkenin dört bir yanında şehirlerin “çocuk dostu” olmasını desteklemek üzere, geleceğe umut katan bir projeyi hayata geçiriyor.

Atatürk Köşkü'nde çocuk müzesi açıldı!

Yalova’da restore edilen Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü arazisi içerisindeki Atatürk Köşkü, düzenlenen törenle ’Atatürk ve Çocuk Müzesi’ olarak açıldı. TİGEM’den 10 yıllığına İl Özel İdaresi’ne tahsis edilen müzenin açılış kurdelesini çocuklar kesti.

Kayseri kazı çalışmalarında 4 bin yıllık çocuk çıngırağı bulundu!

Kayseri'de 1948 yılından bu yana kazı çalışmalarının sürdüğü ve Anadolu'nun en eski yazılı belgelerinin bulunduğu Kültepe Kaniş-Karum ticaret kolonisinde, 4 bin yıllık çocuk çıngırağı bulundu.

Muhittin Böcek çocuk kreşi projesinin temelini attı!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenlenen törenle Çocuk Kreşi projesinin temelini attı.Uncalı Mahallesi'nde inşa edilecek olan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi'nin temel atma törenine CHP İl Başkanı Devrim Kök katıldı.

Muhittin Böcek: Çocuk kreşinin startı verildi!

Eğitim ve öğretime verdiği önemle bilinen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, veni bir eğitim projesinin de startını verdi. Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi inşaatının 6 ay gibi kısa süre içinde tamamlanacağını bildirdi.

Esenler Belediyesi ve YTÜ projesi Çocuk Üniversitesi’nde ilk ders zili çaldı!

Anne Üniversitesi ile örnek olan Esenler Belediyesi, Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğinde “Büyümüş de küçülmüşlere en özel üniversite” sloganıyla hayata geçirdiği Çocuk Üniversitesi’nin yeni döneminde Esenlerli çocuklara üniversite eğitimi veriliyor.

Confetti çocuk odası halıları, odaların havasını değiştiriyor!

Birbirinden farklı modellerin yer aldığı çocukların renkli dünyasına hitap eden Confetti çocuk odası halıları, ana okullarından çocuk odalarına kadar çocukların gelişimine katkı sağlıyor. Confetti çocuk odası halıları, odaların havasını değiştiriyor.

Maltepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi bugün açılıyor!

Maltepe Belediyesi tarafından Altayçeşme Mahallesi'nde Maltepe Devlet Hastanesi karşısında yapılan Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından bugün hizmete açılıyor. İşte Maltepe'nin tam donanımlı ilk kreşi...

Metrocity AVM çocuk festivali başlıyor!

Açıldığından beri gerçekleştirdiği ilklerle bilinen İstanbul'un dinamik ve popüler Alışveriş Merkezi METROCITY, düzenlediği sürpriz aktivitelerle İstanbul'a taze bir soluk aldırıyor. Metrocity AVM çocuk festivali başlıyor.

ikea çocuk Haberi

ikea çocuk

Yarıyıl tatilinde çocukları, ilk dönemin yorgunluğunu atıp, 15 günü en güzel şekilde değerlendirmenin heyecanı sardı. Ücretsiz oyun alanı, restoranlarındaki çocuklara ayrılmış özel bölümler, menüde yer alan çocuklara özel yiyecekler, onlar için hazırlanan birbirinden keyifli aktiviteleriyle IKEA mağazaları, 24 Ocak-8 Şubat tarihleri arasında, aileleri bekliyor.


Yarıyıl tatilinden beklenilen her şey IKEA’da…

IKEA, birbirinden güzel ürünlerle çocuklarını sevindirmek, onlar için hazırlanan aktivitelerle güzel vakit geçirmelerini sağlamak ve tatilin keyfine keyif katmak isteyenleri bekliyor.

KNOPPARP 2'Lİ KOLTUK 279 (Kopyala)Renkli odalar için…

Çocukların seveceği yaşam alanları yaratmaya çok önem veren IKEA’dan, karne hediyesi ya da 2. döneme motivasyon sağlamak için alınacak rengarenk ürünler, odaları eğlenceli hale...