24 / 04 / 2024

İkea irtibat

İkea irtibat

Dagens Industri adli ekonomi gazetesinde yayınlanan habere göre İkea'da servet için ortalık karıştı. IKEA'nın kurucusu Ingvar Kamprad ve 3 oğlunun IKEA'nın serveti konusunda birbirine düştüğü öne sürüldü...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Bursa'da kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı!

Kentsel dönüşüm alanında somut adımları tek tek atan Osmangazi Belediyesi, Bursa'da kentsel dönüşümün fitilini ateşleyecek olan Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin ilk etap ihalesinin yapılmasının ardından, kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı.

Soğanlı kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı!

Osmangazi Belediyesi, Bursa’da kentsel dönüşümün fitilini ateşleyecek olan Soğanlı Mahallesi’nde 42 hektarlık alanda hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi hakkında vatandaşları bilgilendirmek için irtibat bürosu açtı.

Basın İlan Kurumu irtibat bürosu İstanbul Adalet Sarayı'nda açıldı!

Resmi ilanları yerinde teslim alarak kamuyu iş yükü ve maliyetten, vatandaşı da büyük bir külfetten kurtaracak irtibat bürosunun açılış kurdelesini, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu ve BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay beraber kesti.

Maximilian Stahl: Türk inşaatçılar dünyada çok ünlü!

1919 yılında Almanya'da kurulan ve 2 yıl önce Türk pazarına giren sigorta şirketi VHV nin Türkiye irtibat Bürosu Genel Müdürü Maximilian Stahl, inşaat ve enerji üretim tesislerinin sigortalanması konusundaki tecrübelerini Türk pazarı ile paylaşmak istedik

Ikea ile oturma odaları rahatlık ve mutluluğun paylaşım alanları!

Müşterilerini iyi kalite ve de iyi fiyatla buluşturan IKEA, evin en çok vakit geçirilen yeri oturma odaları için, konforlu ve de fonksiyonel yüzlerce ürün sunuyor.

IKEA’da resimler yarışıyor, oyuncaklar hayat buluyor!

IKEA’da resimler yarışıyor, oyuncaklar hayat buluyor. 05 - 12 yaş arasındaki çocuklar, hayallerindeki yumuşak oyuncağın çizimini, IKEA mağazalarındaki Müşteri Hizmetleri bankosuna teslim ederek yarışmaya katılabiliyor.

Sultanbeyli Fatih Mahallesi Gençlik Merkezi için çalışmalar başladı!

Sultanbeyli Belediyesi'nin Fatih Mahallesi'nde hayata geçireceği Gençlik Merkezi'nin inşaatına başlandı. Gençlik merkezinde belediye irtibat bürosu, mahalle muhtarlığı, sınıflar, atölyeler, teknoloji odaları, kütüphane, çok amaçlı salon bulunuyor.

IKEA, bin TL ve üzeri alışverişlerde, 75 TL hediye çeki sunuyor!

Her zevke ve her bütçeye uygun binlerce çeşit mobilya ve ev aksesuvarını “iyi fiyat, iyi kalite”yle sunan IKEA Türkiye, hediye çeki kampanyasıyla, müşterilerini mağazalarına davet ediyor.

IKEA sigortacılık sektörüne giriyor!

Dünyanın en büyük mobilya perakendecisi olan IKEA, Omifall markası altında 1 Ekim ’ de İsveç ’ teki birkaç mağazada çocuk ve hamilelik sigortasının satışına başlandığını doğruladı...

İkea irtibat Haberi

İkea irtibat

IKEA'nın kurucusu Ingvar Kamprad ve 3 oğlunun IKEA'nın serveti konusunda birbirine düştüğü öne sürüldü. Dagens Industri adli ekonomi gazetesinde yayınlanan habere göre IKEA'nın eski Rusya Temsilcisi Lennart Dahlgren ve araştırmacılar Stellan Björk ve Karl von Schulzenheim tarafından yazılan ancak henüz yayınlanmayan kitapta yer alan iddialar son derece ciddi.



Kitaba göre 83 yaşındaki Ingvar ve Kamprad ve 3 oğlu arasında mahkemeye düşen anlaşmazlık nedeniyle 3 kardeş ABD'den bir avukat tutarak açtığı davayı kazanmış durumda. IKEA'nın geleceğinin ne olacağı hakkında yazılan kitapta aile arasındaki anlaşmazlığın nedeninin 1982 yılına dayandığı belirtiliyor. IKEA markasını Hollanda'da Dutch Stiching Ingka Vakfı adına tescil ettiren baba Kamprad markanın manevi haklarını ise elinde tuttu.


Bu hamle ile Kamprad, dünya çapında açılan bütün IKEA mağazalarından isim hakkı parası aldı ve...