19 / 04 / 2024

İkinci Ulusal Mimarlık Ödülleri

İkinci Ulusal Mimarlık Ödülleri

Antalya Kepez Belediyesi'nin, Antalya doğumlu 'Bilge Mimar' Turgut Cansever'in hatırasını yaşatmak amacıyla 2'ncisini düzenlediği Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı.

XL Mimarlık ve Mühendislik Nea Vourla Konut Sitesi’ni tasarladı!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık + Mühendislik tasarımı Nea Vourla Konut Sitesi, bölgenin mimari özelliklerini yansıtan tasarımıyla ön planda tutuyor.

İrme Elektrik Headquarters’a XL Mimarlık ve Mühendislik imzası!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık+Mühendislik tasarımına sahip İrme Elektrik Headquarters, çevreye, kente ve çalışanların hayatını değerlendirecek bir genel merkez olarak kurgulanacak.

Kosova’nın yeni stadyumuna Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından hayata geçirilen FIFA ve UEFA standartlarındaki Kosova Ulusal Stadyumu’nun yapımına, bu yıl içinde başlanması planlanıyor.

Kepez mimarlık ödülü veren tek belediye!

Başkan Hakan Tütüncü, bu yıl 3.sünü gerçekleştirdikleri Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri’nin, bir belediyenin ulusal düzeyde mimarlık yarışması düzenlemesi adına bir ilk olduğunu söyledi.

3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi!

Kepez Belediyesi ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi.

ARCHIPRIX-Türkiye Mimarlık Öğrencileri yarışması sonuçlandı!

ARCHIPRIX- Türkiye 2016 Mimarlık Öğrencileri Bitirme Projesi Ulusal Yarışması 21. yılında 256 proje başvurusu ve rekor katılım ile sonuçlandı.

PAB Mimarlık, Cityscape Awards 2016’da finalist oldu!

PAB Mimarlık, ulusal yarışma sonucu elde ettikleri Gökçeada Lise Kampüsü projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Kamu, Kültür ve Turizm Yapıları” kategorisinde son üç finalist arasına seçildi.

TMMOB Ulusal Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

TMMOB tarafından her iki yılda bir düzenlenen Ulusal Mimarlık Ödülleri, Ankara'daki Akün Sahnesi'nde düzenlenen törende sahiplerini buldu. Törende 'Yapı', 'Proje' ve 'Fikir' dallarında ödül verildi.

Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs'ta!

Antalya Kepez Belediyesi Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde açılıyor.

Samsun'da 14. Ulusal Mimarlık Sergisi açıldı!

Mimarlar Odası Samsun Şubesi tarafından "14. Ulusal Mimarlık Sergisi" açıldı. . 19-30 Nisan tarihleri arasına kadar açık olacak olan serginin açılış konuşmasını Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu yaptı.

İkinci Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin, Antalya doğumlu 'Bilge Mimar' Turgut Cansever'in hatırasını yaşatmak amacıyla 2'ncisini düzenlediği Ulusal Mimarlık Ödülleri sonuçlandı.

İKÜ'de iç mimarlık eğitimleri devam ediyor!

İstanbul Kültür Üniversitesi'nde düzenlenen 'İç Mimarlık Eğitimi 3. Ulusal Kongresi', iç mimarlık eğitiminde kalitenin artması ve farklı yaklaşımların benimsenmesi hedefiyle başladı.

Tabanlıoğlu Mimarlık 12. kez Cityscape Global'de!

Türkiye mimarlığının küresel ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global 2015'te bu yıl da ulusal ve uluslararası ödüllerle tescillenen mimarı yaklaşımlarını S3A30 numaralı standına yansıtarak, ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

İkinci Ulusal Mimarlık Ödülleri Haberi

İkinci Ulusal Mimarlık Ödülleri

Mimarlık ödülleri, Kepez Belediyesi ile imzaladığı protokol kapsamında Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nin koordinasyonunda düzenlendi. 


ÖDÜLLER SAHİPLERİNDE 

Seçici kurul, yaptığı toplantılar sonucunda, Turgut Cansever Büyük Ödülü'nü 'Gümüşsu Evleri' eseriyle Alişan Çırakoğlu ve Ilgın Avcı ikilisine verdi. 26 eserin katıldığı seçimde, büyük ödül dışında iki adet başarı ve 2 adet de jüri ödülü takdim edildi. Konuşmaların ardından Başkan Hakan Tütüncü, Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri'nin seçici kurul üyelerine teşekkür plaketlerini takdim etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Milletvekilleri Mustafa Köse, Hüseyin Samani, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Kaymakam Hamdullah Suphi Özgedek, 'Büyük Ödül' ile bu ödül dışında iki adet başarı ve 2 adet de jüri ödülü alan eser sahiplerine ödüllerini verdi. 



Sabah...