26 / 04 / 2024

İkinci Vatan Programı

İkinci Vatan Programı

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Önder Halisdemir: “İkinci Vatan Programı, yıllık 45 milyar dolarlık girdi ile Bütünsel Kalkınma modelini destekleyecek” şeklinde ifadelerde bulundu.

İkinci Vatan Programı ile her yıl 45 milyar dolar yatırım gelecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Önder Halisdemir: “İkinci Vatan Programı, yıllık 45 milyar dolarlık girdi ile Bütünsel Kalkınma modelini destekleyecek” şeklinde ifadelerde bulundu.

Önder Halisdemir, İkinci Vatan Türkiye Programı'nı anlattı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Dr. Önder Halisdemir İkinci Vatan Programı ile ilgili makale yazdı. İkinci Vatan Türkiye Programı nedir. İşte programın detayları..

Ö. Halisdemir: Türkiye ikinci vatan programını hayata geçirmelidir!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun icra kurulu başkanı Halis demir, "Türkiye ikinci vatan programını hayata geçirmelidir" dedi.

İdris Güllüce bugün TDMMB Geleneksel İftar Programına katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, bugün Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği'nin (TDMMB) Geleneksel İftar Programına katılacak. TDMMB tarafından Bakan Güllüce'ye Türk Dünyası Şehircilik Özel Ödülü verilecek...

Kira artış oranı hesaplama programı!

Kiracılık ilişkilerinin düzenlendiği Borçlar Kanunu'na göre kira zam hesabında üretici fiyat endeksi oranlarının baz alınması gerekiyor. Peki zam hesabı nasıl yapılır? İşte kira artış oranı hesaplama programı..

Polisan Turquality destek programına dahil oldu!

Polisan Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Polisan Holding A.Ş.'ne bağlı Polisan Boya San. ve Tic. A.Ş, Turquality destek programına dahil oldu.

Silverline, Turquality Destek Programı'na dahil oldu!

Türkiye'nin ihracatta ilk 500 firması arasında yerini alan ve bugün 5 kıtada 60 ülkeye ihracat gerçekleştiren Silverline Ankastre, global ligde yükselme hedefine önemli katkı sağlayacak Turquality Destek Programı'na dahil oldu...

Vatan Bilgisayar Fethiye Erasta AVM'de mağaza açtı!

Vatan Bilgisayar Fethiye Erasta AVM mağazasını hizmete açtı. Muğla'daki 3'ncü mağazasının açılışını 20 Haziran Cuma günü Fethiye'de gerçekleştiren Vatan Bilgisayarın teknoloji ürünlerinde sunduğu indirimler yoğun ilgi gördü.

NETAŞ, 102 Mühendislik öğrencisine uzun dönem staj programı sunuyor!

Türkiye’nin lider sistem entegratörü Netaş, bu yıl başlattığı ve 2-3 ay süren uzun dönem staj programı sayesinde, öğrencilerin iş hayatına başlamadan önce deneyim sahibi olmasını sağlıyor.

Vatan Bilgisayar Muğla'da 3. mağazasını açtı!

Vatan Bilgisayar, Fethiye Erasta AVM mağazasını hizmete açtı ve böylece Muğla'da 3'üncü mağazaya ulaştı. Hasan Vatan, açılışta Türkiye'nin 50 ilinde 100 mağaza ile hizmet verdiklerini belirtti.

GYODER Yeşil Binalar Seminer Programı 26 Haziran'da!

GYODER Yeşil Binalar Seminer Programı 26 Haziran 2014 tarihinde düzenleniyor. ERKE Green Academy'de düzenlenecek olan eğitimde Cemil Yaman; LEED Yeşil Bina Değerlendirme Sistemleri hakkında detaylı bilgiler aktaracak...

VİKO, Dünya Çevre Günü’nde Green Office programına start verdi!

VİKO, Dünya Çevre Günü’nde Green Office programına start verirken, doğal kaynakların bilinçli kullanımı, küresel ısınma, çevre kirliliği konularında farkındalık oluşturma ve bilinç kazandırma amacı ile birçok örnek çalışmaya da imza attı.

Emlak vergisi hesaplama programı!

Gayrimenkul sahiplerinin yılın belli dönemlerinde devlete sahip olduğu taşınmaz mallar için vergi ödemeleri gerekiyor. Peki emlak vergisi hesabı nasıl yapılır? İşte emlak vergisi hesaplama programı..

İkinci Vatan Programı Haberi

İkinci Vatan Programı

Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Dr. Önder Halisdemir, konuşma yaptığı Genç Türkiye Zirvesi’nde gençlere bilginin çok önemli bir dönüştürücü kuvvet olduğunu belirterek “daha çok inovasyon” çağrısında bulundu. Bütünsel Kalkınma’nın önemine değinen Dr. Halisdemir, İkinci Vatan Türkiye Programı’nın bu kalkınma modeli çerçevesinde değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi: “Bu programla Türkiye’ye her yıl doğrudan 45 milyar dolar yatırım gelecek. Ve projemiz sadece gayrimenkul değil, bütünsel bir kalkınma modelini destekleyecek yabancı sermayenin Türkiye’ye girişini sağlayacak.”


Yıldız Teknik Üniversitesi öncülüğünde ilk olarak 2013 yılında düzenlenen, bu yıl ise 4’üncüsü gerçekleştirilen Genç Türkiye Zirvesi’ne katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Dr. Önder Halisdemir, açılış konuşmasını T.C. Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın yaptığı “Bilgi Ekonomisi ve Bütünsel Kalkınma” oturumunda söz aldı.


Bilginin çok önemli bir dönüştürücü kuvvet...