19 / 04 / 2024

İkizderede arap yatırımı

İkizderede arap yatırımı

Rize'nin gizli cennetlerinden bir tanesi olan İkizdere ilçesi, sahip olduğu doğal güzellikleri, bol su ve termal kaynakları da Arap turistlerin ilgi odağı haline geldi.

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Arap yatırımcı kentsel dönüşüme geliyor!

Pendik’te Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiren Masar İnşaat’ın Başkanı Ghassan “Ortadoğulu yatırımcılar olarak Türkiye’yi çok seviyoruz. Arap yatırımcı kentsel dönüşüme girmek için fırsat bekliyor” şeklinde konuştu.

Araplar Bandırma'da gayrimenkul yatırımı yapmak istiyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu: "Arap iş adamları gayrimenkul ve sağlık turizmi alanında yatırım yapmak istiyorlar. Moritanyalı bir iş adamı da maden konusunda yatırım yapmak istiyor" dedi. 

Kenan Şahin Arap yatırımcıları Pendik’e davet etti!

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, “Sanayi ve gayrimenkul yatırımı kentimizde çok hareketli. Bu potansiyelden istifade etmeleri adına Arap yatırımcıları Pendik’e davet ediyorum." diye konuştu.

Al Fateh Arap Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Fateh Arap Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Atef Alem, Mahmud Khralla, Shahır Housh, Manhal Ghanem ve Naım Abu Rıash ortaklığında 350 bin 200 TL sermaye ile 14 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Karabük ve Bartın Arap yatırımcıların radarında!

Karabük ve Bartın’a gelen Arap yatırımcılar, turizm alt yapısını görmek ve turizm yatırım imkanlarını öğrendi. Yatırımcılar bölgede otel yatırımı yapmak istediklerini açıkladı.

Araplar Türkiye'ye 100 milyar dolar yeni yatırım yapacak!

Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin en büyük şirketleri Türkiye'yi yüzlerce milyar dolarlık yatırım için kolları sıvadı.

Arap yatırımcı ilgisi hız kesmiyor!

Küresel ekonomideki belirsizlik ve körfezdeki gerginlik, Arap yatırımcıların Türkiye ilgisini arttırıyor. 15 Temmuz ihanetine rağmen Türkiye’ye ilgisi devam eden Arap yatırımcılara önümüzdeki hafta Antalya'da buluşacak.

Sabuhi Attar: Araplar İzmir’e büyük yatırım yapmıyor!

Türk Arap İş Adamları Derneği İzmir Şubesi Başkanı Sabuhi Attar, Arapların İzmir'i tanımadığını, bu yüzden Arapların hem turizm konusunda hem de yatırım konusunda İzmir'e pek uğramadığını belirtiyor

Araplar Trabzon'da yatırım yapmak istiyor!

Arap Turizm Örgütü Trabzon'a ziyarette bulundu. Vali Yücel Yavuz ile görüşen örgütün başkanı Dr. Al Fehaid, 20 Arap iş adamının bir araya gelerek büyük bir yatırım yapmak istediklerini söyledi.

Arap yatırımcılar Ordu'da otel yatırımı yapacak!

Arap yatırımcıların, Ordu’da turizm sektöründe yatırım yapmak üzere arayış içinde olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, Arap yatırımcıların bölgede yatırım yapmak için çok ciddi araştırma içerisinde olduğunu belirtti.

A And J Yatırım Silivri projesi ile 440 villa yapacak!

Arap kökenli A And J Yatırım, Silivri Balaban'da villa projesine hazırlanıyor. A And J Yatırım Silivri projesinde 440 villa ve 10 daire olacak...

Arap turistler Doğu Karadeniz'de konut yatırımı yapıyor!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "Arap turistlerin Doğu Karadeniz'e ilgisi sürüyor. Arap turistler yaklaşık 100 bin dolar ödeyip konut yatırımı yapıyor." dedi.

İkizderede arap yatırımı Haberi

İkizderede arap yatırımı

İlk kez 2008 yılında açılan termal otel ile turistler yoğun bir şekilde gelmeye başlarken, o günden bu güne ilçeye gelen Arap turist sayısı katlanarak arttı. Rize Turizm İl Müdürlüğü verilerine göre 2014 yılında Rize'ye 70 bin civarında yabancı turist geldi. Rize'yi ziyaret eden yabancı turistlerin yüzde 90'lık kısmını ise Arap turistler oluşturuyor. Rize'ye gelen Arap turistlerin uğrak yeri ise essiz güzellikleri ile göz dolduran İkizdere ilçesi. Aileleri ile İkizdere'ye gelen turistler burada; doğa yürüyüşü, cip safari, balık avcılığı, rafting, kuş gözlemi, termal sağlık hizmeti gibi turizmin bir çok dalından istifade etme imkanı buluyorlar. 



İkizdere'de konaklama imkanı bulan Arap turistler buradan Rize'nin yaylalarına ve göllerine de ulaşma imkanı buluyor. Arap turistler yaptıkları açıklamada bölgeyi birkaç kez ziyaret ettiklerini belirterek, "İkizdere dünyanın...