28 / 03 / 2024

İksir Resort Town doğanın hediyeleri paneli

İksir Resort Town doğanın hediyeleri paneli

İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nda, ‘Doğanın Hediyeleri’ konulu panel geçtiğimiz günlerde düzenlendi.

İksir Sema Aydın, İksir Resort Town isimli kasaba kurdu!

İksir Sema Aydın, 24 yıl matematik öğretmenliği ve idarecilik yaptıktan sonra doğduğu topraklara geri döndü ve kendi kasabasını kurdu. Evet, yanlış okumadınız. Evini değil, kasabasını.

İksir Resort Town’da Doğanın Hediyeleri paneli düzenlendi!

İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nda, ‘Doğanın Hediyeleri’ konulu panel geçtiğimiz günlerde düzenlendi.

İksir Resort Town’a, Çevre Dostu Sertifikası verildi!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Küresel Isınma Kurultayı Yürütme Komitesi tarafından, İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’na ‘Çevre Dostu Sertifikası’ verildi.

İksir Resort Town Babalar Günü kampanyası 2015!

İksir Resort Town, babalarına asla unutamayacakları bir Babalar Günü Hediyesi planlayanlara özel seçenekler sunuyor. Babalar ve çocukları doğanın büyüleyici detayları arasında birlikte geçirebilecekleri bir tatilde bir araya getirmeyi hedefliyor.

KESKDB hizmet binası için yetki aldı!

S.S. Kastamonu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 2014 yılı Olağan Mali Genel Kurul toplantısı, hafta sonunda Daday İksir Resort Otel'de gerçekleştirildi.

İksir Resort Town’da Ekim ayı etkinliği!

İksir Resort Town’da Ekim ayı etkinliği. İksir Resort Town’da, Ekim ayının yıldızlarından birisi de mantarlardır. Güveçte, ızgarada veya közde hazırlanarak pişen mantarları, daha önce kendiniz toplamayı denediniz mi?...

İksir Aydın, Türkiye’nin Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimcisi 1.si seçildi!

Türkiye’nin Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimcisi 1.si seçilen İksir Aydın, Kastamonu Daday’a olan tutkusunu, İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası ile yöresinde yaptığı heyecan dolu başarılı çalışmalarını, anlattı.

İksir Resort Town’dan çocuklara özel binicilik eğitimi!

Küçük yaşlardan itibaren başlanması ve öğrenilmesi durumunda, daha da yararlı olan bir spordur binicilik. Bu nedenle çocuklar için ayrı bir önem taşıyor. İksir Resort Town’dan çocuklara özel binicilik eğitimi...

İksir Resort Town’da, Temmuz'da aktivite dolu bir yaz kampı!

Doğanın kucağında aktivite dolu Yaz kampının birinci dönemi Haziran ayı içinde yapıldı. İksir Resort Town’dan, çocuklara 7 gece 8 gün olarak organize edilen Yaz Kampı süresince harika bir tatil hediyesi var.

İksir Resort Town’da bol oksijen eşliğinde ramazan ayı!

Dileyen misafirlere, damağa sunulan şölen, kültür varlığı konağın tarihi dokusu içinde, ney dinletileri eşliğinde otantik sofalarda sinilerle sunulan özel iftar yemekleri ile görsel şölene de dönüşüyor.

İksir Resort Town hayalinizdeki hobi bahçesini sunuyor!

Kastamonu Daday’daki İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası tarafından, aileniz için ayrılan bahçedeki bölüme; maydanoz, roka, tere, kabak, bamya veya fasulye gibi mevsim sebzelerini ekebilir, domates, biber, patlıcan dikebilirsiniz.

İksir Resort Town özel gün ve geceler içni hizmet veriyor!

İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nda, 26 Nisan Cumartesi günü ‘Kars Dostluk Şöleni Gecesi’ düzenleniyor. Gece boyunca, Karslı ekiplerden Kars müzikleri ve folkloru ile coşku dolu bir eğlence sizleri bekliyor.

İksir Resort Town 8 Mart paketlerini tüketicilere sunuyor!

İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası, kadınların kazanımı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel, Kadınlar için yaşam İksir’li ve eğlence dolu bir gün hazırladı.

İksir Resort Town doğanın hediyeleri paneli Haberi

İksir Resort Town doğanın hediyeleri paneli

İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nda, ‘Doğanın Hediyeleri’ konulu panel geçtiğimiz günlerde düzenlendi.

Panele konuşmacı olarak, Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Adem Yavuz Sönmez, Kastamonu Üniversitesi Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Canan Tanrısever, Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Prof.Dr. Naci Tüzemen, Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Yrd.Doç.Dr. Servet Kefi, Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü Orman Botaniği Yrd.Doç.Dr. Kerim Güney, Kastamonu Doğa Fotoğrafçısı Ahmet Demirtaş katıldı. Paneli, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Daday Kaymakamı Aziz Kayabaşı, Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Başkanı Celal Toprak, İksir Resort Town Yönetim Kurulu Başkanı İksir Aydın’ın aralarında bulunduğu, kamu, yerel yönetimler, iş dünyası, basın mensupları ve Dadaylılar izledi.

Daday, bir yaşam cenneti

Panelin açılış konuşmasını...