25 / 04 / 2024

iletişim medya Tago Mimarlık

iletişim medya Tago Mimarlık

İletişim Media’nın müşterileri arasına Tago Mimarlık da katıldı...

Knauf Türkiye'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Brandworks İletişim Danışmanlığı,inşaat sektörünün global temsilcisiKnaufTürkiye’nin kurumsal iletişim, etkinlik ve medya ilişkileri yönetimini üstlendi...

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Folkart Vega iletişim!

Folkart Vega iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Eylül ayında lansmanla beraber satışların başlayacağı projenin mimari çizimlerini TAGO Mimarlık yapıyor.

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Lejant Proje'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Mimarlık, iç mimari ve kentsel tasarım konularında yurtiçi ve yurtdışında proje ve danışmanlık hizmeti veren Lejant Proje’nin kurumsal iletişim ve medya ilişkileri yönetimini Brandworks üstlendi.

Mint İnşaat’ın PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un, 26 yılı aşkın finans sektörü deneyimine sahip olan Sefer Altıoğlu ile birlikte hayata geçirdiği Mint İnşaat’ın iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Yedi Mavi projesinin PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, TOBB Zeytinburnu arazisi üzerinde yükselen Yedi Mavi Projesi’nin iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Fer Yapı’nın yeni iletişim ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Fer Yapı’nın yeni iletişim ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu. Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, FerYapı markasına lider iletişimi, itibar yönetimi, sponsorluk yönetimi, pazarlama iletişimi faaliyetleri ve medya ilişkileri konularında hizmet ver

Anahtar Proje medya iletişim çalışmaları için Banu Ergin PR ile anlaştı!

Banu Ergin PR. portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor Kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkılıp yeniden yapılması planlanan binalara A'dan Z'ye hizmet sunan Anahtar Proje, medya iletişim çalışmaları için Banu Ergin PR ile anlaştı

Hiper Gayrimenkul medya iletişim çalışmaları için Banu Ergin PR ile anlaştı!

Banu Ergin PR, portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor. Hiper Gayrimenkul, Anahtar Proje ve BHB Yatırım ve Danışmanlık A.Ş. firmalar medya iletişim çalışmaları için ile anlaştı

Teknosa'nın yeni iletişim ajansı Desibel Ajans oldu!

Desibel Ajans, Mayıs 2014 tarihinden itibaren Teknosa'ya stratejik iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri, pazarlama iletişimi, kriz iletişimi ve de gündem yönetimi desteği vermeye başladı. Teknosa'nın yeni iletişim ajansı Desibel Ajans oldu.

Neo Yapı’nın iletişim ajansı Effect Halkla İlişkiler oldu!

Neo Yapı’nın iletişim ajansı Effect Halkla İlişkiler oldu. Neo Yapı, Effect Halkla İlişkiler’den kurumsal iletişim danışmalığı, medya ilişkileri, kriz yönetimi ve lider iletişimi hizmetleri alacak.

iletişim medya Tago Mimarlık Haberi

iletişim medya Tago Mimarlık

Yüksek katlı ve karma yapılar konusunda uzman olan Tago Mimarlık, İletişim Media ile çalışma kararı aldı. Farklı sektörlerden firmalara stratejik danışmanlık, kurumsal itibar yönetimi ve pazarlamaya yönelik iletişim danışmanlığı hizmeti veren İletişim Media’nın müşterileri arasında Makro İnşaat, 216 Yapı, Denge Yapı, Semerkand Yapı, Kayseri Park AVM, Arena Park AVM, IBC Solar, Moted ve Urza Restaurant...