25 / 04 / 2024

ılgaz tüneli 2014

ılgaz tüneli 2014

Karayolları 15'inci Bölge Müdürlüğü Ilgaz Tüneli Kontrol Şefi Hüseyin Maral, Ilgaz Tüneli' ndeki çalışmaların, Ilgaz Dağı'nın Kastamonu ve Çankırı tarafından çift yönlü olarak sürdürüldüğünü söyledi...

Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli'nde son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2014 yılında İstanbul’a yönelik prestij projelerinden biri olarak açıkladığı Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli projesinde son durum ne? 

Sürücüler Ilgaz Tüneli'nden memnun!

Açılışı dün Başbakan Yıldırım tarafından gerçekleştirilen Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli, başta kamyon şoförleri olmak üzere sürücüleri memnun etti.

Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak?

Bugün gerçekleştirilen törenle hizmete açılan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek. Ulaşımı rahatlatacak olan Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak? İşte Ilgaz Tüneli'nin özellikleri..

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli açıldı!

Kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" hizmete açıldı.

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli bugün açılıyor!

Özellikle kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen, bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" bugün hizmete açılacak.

Ilgaz Tüneli yarın açılıyor!

Kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı’na inşa edilen tünel yarın açılıyor. Bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli, sürücülerin İç Anadolu’dan Batı Karadeniz’e kolay ve hızlı ulaşmasını sağlıyor.

Ilgaz tüneli'nde geri sayım başladı!

Özellikle kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen, bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" 26 Aralık'ta hizmete açılacak.

Ilgaz Tüneli 26 Aralık'ta açılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, 26 Aralık Pazartesi günü Ilgaz Tüneli'nin açılışının yapılacağını belirterek, "Yine Türkiye'nin büyük bir eserini açacağız. 130 yıllık hayal gerçek oluyor. Ilgaz tünelleri hizmete giriyor. İki tünel, her birinin boyu 6,5 kilometre. " dedi.

Ilgaz Tüneli 15 Aralık'ta açılışa hazır olacak!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Ilgaz Tüneli’ni ziyaret etti. Ilgaz Tüneli’nin 15 Temmuz’da istiklal ve istikbalin temsili olduğunu belirten Kaya, tünelin 15 Aralık’ta açılışı yapılacak hale geldiğini söyledi.

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli yıl sonuna kadar açılacak!

Özellikle kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen, bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli"nin yıl sonuna kadar açılması planlanıyor.

Van Karabet Kar Tüneli açıldı!

Van'da 2014 yılında yapımına başlanan ve Türkiye'nin ilk prefabrik tüneli olma özelliği taşıyan Karabet Kar Tüneli hizmete girdi

Ilgaz Tüneli yıl sonunda tamamlanacak!

Başbakan Yıldırım'ın "Yaptığımız temelini attığımız tünel bize sığınak oldu" dediğ Ilgaz Tüneli'nin adı değişiyor. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tünelin sene sonuna kadar tamamlanacağını kaydetti.

Ilgaz Tüneli'nde sona gelindi!

İç Anadolu'yu Karadeniz'e bağlayacak olan Ilgaz Tüneli'nde sona gelindi. Ilgaz Dağı geçişini 8 dakikaya düşürecek tünelin 2017 gelmeden hizmete açılması bekleniyor.

ılgaz tüneli 2014 Haberi

ılgaz tüneli 2014


Karayolları 15'inci Bölge Müdürlüğü Ilgaz Tüneli Kontrol Şefi Hüseyin Maral, Ilgaz Tüneli'ndeki çalışmaların, Ilgaz Dağı'nın Kastamonu ve Çankırı tarafından çift yönlü olarak sürdürüldüğünü ve dönem dönem ağırlaşan kış koşullarının tünel çalışmalarını etkilemediğini belirtti. Maral, çalışmaların, 7 gün 24 saat vardiya usulü ile devam ettiğini ifade ederek, şöyle dedi:


"Sol tüpü 5 bin 391 metre, sağ tüpü ise 5 bin 370 metre olan Ilgaz Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarının yüzde 30'u bitirildi. Bunun yanında su yalıtımı ve nihai beton kaplama çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Ayrıca Çankırı tarafındaki bölümde sağ tüpte bin 355 metre, sol tüpte bin 375 metre ve Kastamonu tarafındaki bölümde sağ tüpte 230 metre, sol tüpte 205 metre tünel açılarak desteklemesi tamamlandı. Çankırı tarafında 500 metrelik kesimin...