26 / 04 / 2024

ılgın toki konutları kurası nerede

ılgın toki konutları kurası nerede

Bazı daireler için kura çekilişinin yapılmayacağı projede toplamda 609 adet daire satışa çıkarıldı. İşte Konya Ilgın TOKİ kura sonuçları 2016...

TOKİ Ilgın Evleri kurası çekilişi ne zaman?

Konya Ilgın Projesi kapsamında üretilmekte olan 609 konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuldu. Peki, TOKİ Ilgın Evleri kurası çekilişi ne zaman?

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dar gelirlileri ev sahibi yapacak KİPTAŞ’ın Silivri 4. Etap Konutları’nın temel atma töreninde yaptığı açıklamada "İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir" dedi.

Konya Ilgın TOKİ Konutları'ndaki 213 gayrimenkul satılıyor!

Toplu Konut Başkanlığı, Ilgın TOKİ Konutları'ndaki 197 adet işyeri ve 16 adet konutu satışa çıkardı. İhale 9 Şubat günü açık artırma usulüyle gerçekleşecek.

Konya Ilgın TOKİ sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ Konya Ilgın projesinde yer alan 216 konut açık satış yöntemi ile satışa sunulmuştu. Projedeki konutların sözleşmeleri 11 Ocak - 17 Mart 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Ilgın Evleri son başvuru günü yarın!

Konya Ilgın TOKİ Konutları'nda toplamda 609 adet daire satışa çıkarıldı. TOKİ Ilgın Evleri son başvuru günü yarın...

Ilgın TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Konya Ilgın Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilecek olan 609 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, Ilgın TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Konya Ilgın Toki kura çekiliş tarihi!

609 adet daireden meydana gelen TOKİ Konya Ilgın projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor. İşte, Konya Ilgın Toki kura çekiliş tarihi...

Ilgın TOKİ Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın TOKİ projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, Ilgın TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Konya Ilgın TOKİ Konutları kurası!

TOKİ'nin 609 konut olarak hayata geçirdiği Konya Ilgın projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, Konya Ilgın TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Ilgın TOKİ Konutları başvuru dönemi!

Ilgın TOKİ Konutları başvuru dönemi başladı ve 29 Temmuz 'a kadar devam ediyor. Projede toplamda 609 adet konut satışta.

Ilgın TOKİ Konutları kura çekimi ne zaman?

TOKİ'nin 609 konutluk Konya Ilgın projesindeki daireler kuralı olarak satılacak. Peki, Ilgın TOKİ Konutları kura çekimi ne zaman?

Ilgın TOKİ Konutları başvurusu ne zaman başlıyor?

Konya Ilgın Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen 609 adet konut satışa sunuluyor. Peki, Ilgın TOKİ Konutları başvurusu ne zaman başlıyor?

ılgın toki konutları kurası nerede Haberi

ılgın toki konutları kurası nerede

Başvuru sayısının konut sayısından daha az olmasından dolayı 3+1 ve 4+1 konutların kura çekilişi yapılmayacak. Başvuru önceliğine göre sözleşme imzalanacak olan projede sözleşmeler Türkiye Halk Bankası A.Ş. Konya Ilgın Şubesi’nde kabul edilecek.


Konya Ilgın TOKİ kura sonuçları 2016!

Konut sayısından daha fazla başvuru olması sebebiyle 2+1 dairelerin kura çekilişi yapılacak. Kura sonuçları bugün saat 10:00'dan itibaren Ilgın Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda açıklanacak.


Kura tarihi : 04 Ağustos 2016

Kura Saati : 10:00

Kura Yeri   : Ilgın Ticaret Odası Toplantı Salonu


Başvuru listesi için tıklayın

Satış duyurusu için