19 / 04 / 2024

İlkbahar Sultanbeyli teslim tarihi

İlkbahar Sultanbeyli teslim tarihi

"Sur Yapı İlkbahar ile peşinata veda edin" sloganıyla yükselen projede 304 adet konut yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği projede yüzde 5 + yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

İlkbahar Sultanbeyli ödeme planı!

5 bloktan meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. İlkbahar Sultanbeyli ödeme planı kapsamında lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Binali Yıldırım, Sultanbeyli'de tapu dağıttı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sultanbeyli'de tapu sorunu çözülen vatandaşlara tapularını teslim etti...

Sultanbeyli’nin tapu sorunu çözüldü!

İstanbul Sultanbeyli’nin yüz yıldır beklediği gün geldi. Hisseli parsellerle ilgili senelerdir verilen mücadele meyvesini verdi ve bugün ilk tebligatlar hak sahiplerine teslim edildi.

Eon Meydan ne zaman teslim?

Eon Meydan projesi İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor.   2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan projede 220 konut ve 54 ticari birim bulunuyor. Peki Eon Meydan ne zaman teslim?

Eon Meydan Sultanbeyli iletişim!

Eon Meydan Sultanbeyli iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2020 yılında teslim edilmesi planlanan proje 4 bloktan meydana geliyor. 

Anda Park Sultanbeyli teslim!

Trend GYO tarafından hayata geçirilen Anda Park Sultanbeyli projesi 140 daireden meydana geliyor. Peki projede teslimler ne zaman gerçekleşecek? İşte Anda Park Sultanbeyli teslim tarihi...

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Gölbahçe projesinde konut fiyatları minimum 594 bin TL'den başlıyor. Peki Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Gölbahçe Sultanbeyli Evleri ne zaman teslim?

277 konuttan oluşan Gölbahçe Evleri 150 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede fiyatlar 594 bin TL’den başlıyor. Peki Gölbahçe Sultanbeyli Evleri ne zaman teslim?

Gölbahçe Evleri Sultanbeyli teslim tarihi!

Gölbahçe Evleri Sultanbeyli teslim tarihi Eylül 2018 yılı olarak belirtiliyor. Suryapı Gölbahçe Evleri'nde fiyatlar 594 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı İlkbahar Evleri teslim tarihi!

Sur Yapı imzası taşıyan İlkbahar Evleri 304 adet konuttan meydana geliyor. Proje İstanbul'un Anadolu yakasında Sultanbeyli'de yer alıyor. İşte Sur Yapı İlkbahar Evleri teslim tarihi...

Sultanbeyli İlkbahar projesi ne zaman bitecek?

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje 50 milyon lira yatırım değeriyle yükseliyor...

Sur Yapı İlkbahar güncel fiyat listesi!

Sur Yapı İlkbahar güncel fiyat listesi 2+1 dairelerde 570 bin TL'den başlıyor. İlkbahar Rezidans Sultanbeyli'de ilk etap bu yıl Kasım'da teslim ediliyor...

Sultanbeyli Gölbahçe Evleri satılık daire!

İstanbul Sultanbeyli Gölbahçe Evleri satılık daire fiyatları 594 bin TL'den başlıyor. Projenin 2018 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Gölbahçe Evleri Sultanbeyli ne zaman teslim?

Toplam 277 adet daireden meydana gelen Gölbahçe Evleri 150 milyon TL yatırım bedeliyle İstanbul'un Anadolu yakasında Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor. Peki Gölbahçe Evleri Sultanbeyli ne zaman teslim?

İlkbahar Sultanbeyli teslim tarihi Haberi

İlkbahar Sultanbeyli teslim tarihi

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa edilen İlkbahar Rezidans'ta daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 


"Sur Yapı İlkbahar ile peşinata veda edin" sloganıyla tanıtılan projede peşinatsız 1+1 daireler için 1.522 TL, 2+1 daireler için 2 bin 985 TL, 3+1 daireler için ise 3 bin 658 TL taksit ödeniyor. 


Yüzde 5 kampanya indirimine ek olarak peşin veya peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan İlkbahar Sultanbeyli Evleri fiyatları 247 bin TL'den başlıyor. 


Sultanbeyli İlkbahar'da konutların alanları 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor. Toplamda 304 daireden meydana gelen projenin teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. 


İlkbahar Residence'de hobi bahçeleri, kitap okuma alanları,...