24 / 04 / 2024

ilker aycı havalimanı açıklamaları

ilker aycı havalimanı açıklamaları

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İstanbul Havalimanı inşaatının rekor sürede tamamlandığını söyledi.

Atatürk Havalimanı'nın yüzde 25’i taşındı!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Atatürk Havalimanı'nın toplam taşınmasının yüzde 25’inin gerçekleştiğini açıkladı. Aycı, ''20 milyon kapasiteli bir yeni terminale kavuştuk'' diye konuştu.

İlker Aycı: Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz!

THY ve havacılığa ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, ''Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz. Satın almıyoruz. Yatırımcılarımız yanılmasın'' dedi.

İlker Aycı: İstanbul Havalimanı inşaatı rekor sürede tamamlandı!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İstanbul Havalimanı inşaatının rekor sürede tamamlandığını söyledi.

THY, İstanbul Havalimanı’na Mart'ta 5 bin TIR’la taşınacak!

İstanbul Havalimanı’nın sıçrama yaşatacağını söyleyen İlker Aycı, THY’nin 330 uçaklık dev filosunun mart ayında 5 bin TIR’la yeni havalimanına taşınacağını açıkladı.

İstanbul Havalimanı mega aktarma merkezi olacak!

Türkiye’nin mega projelerinden biri olan İstanbul Havalimanı, dünyayı kıskandırmaya devam ediyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, 29 Ekim'de hizmete açılan havalimanının mega aktarma merkezi olacağını söyledi.

İstanbul Havalimanı'nda sefer başarısı!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, İstanbul Havalimanı'ndan ilk üç günde yapılan seferlerin büyük bir başarıyla gerçekleştiğini söyledi.

THY, İstanbul Havalimanı ile atağa kalkacak!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, açılışı gerçekleşen İstanbul Havalimanı ile ile yeni bir atağa kalkacaklarını ve 2023’te THY’yi Türkiye’nin en büyük şirketi ve en değerli markası haline getireceklerini açıkladı.

İstanbul yeni havalimanından ilk uçuş 31 Ekim'de!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı yaptığı açıklamada İstanbul yeni havalimanından 31 Ekim saat 14.00'te İstanbul'dan Ankara'ya ilk uçuşun yapılacağını söyledi.

3. havalimanı ve Star Alliance ittifakı devam edecek!

Star Alliance ve Türk Hava Yolları (THY), yeni havalimanının inşaatında bazı konularda birlikte çalıştı. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Aycı 3. havalimanı ve Star Alliance ittifakının devam edeceğini söyledi.

İlker Aycı: Yeni Havalimanı'nda terminal işletebiliriz!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı 3. Havalimanı’nda THY’yi bekleyen yenilikleri anlattı.

THY'nin 3. havalimanına taşınma maliyeti 650 milyon dolar!

Atatürk Havalimanı, İstanbul 3. havalimanına taşınıyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı, yeni havalimanına taşınmanın maliyetinin 650 milyon doları bulacağını söyledi...

THY'den 3. Havalimanı'na VİP ziyaret!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, İstanbul Yeni Havalimanı'nda incelemeler yaptı.. Aycı, THY'nin yolcularını ağırlayacağı özel salonları hakkında bilgiler aldı.

3. Havalimanı Türk milletinin gururu olacak!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, inşaat çalışmaları yüzde 73 oranında tamamlanan 3. Havalimanı için Türk milletinin gururu olacak dedi ve THY'nin 3. Havalimanı'na 29 Ekim 2018'de taşınacağını dile getirdi.

ilker aycı havalimanı açıklamaları Haberi

ilker aycı havalimanı açıklamaları

THY'nin İstanbul Havalimanı'ndaki 5 operasyonel tesisinin açılışı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katılımıyla yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, açılışta konuşan Aycı, tarihi günlerden birini yaşadıklarını ifade ederek, İstanbul Havalimanı'nın dünyadaki havacılığın kalbinin atacağı bir merkez olacağını belirtti.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iradesiyle bu önemli yatırımın hayata geçtiğini söyleyen Aycı, "Bu tesisten ne kadar gurur duyulsa az." dedi.

Havalimanı inşaatının rekor sürede tamamlandığını söyleyen İlker Aycı, havalimanı ve THY'nin yeni hizmet binasının yapıldığı yerin inşaata hazır hale gelmesi sürecinde karşılaşılan zorluklara değindi. 

Aycı, "Burada unutulmayacak bir iş yapıldı, muhteşem bir inşaat yapıldı. Eminim ki ve diliyorum ki burada hayırlı, kazançlı, bereketli nice günler, geceler yaşayacağız. 7/24 operasyon yapacağız. Üzerinde hiç güneş batmayacak bir havalimanımız oluyor. Dünyanın dört bir yanına buradan...