18 / 04 / 2024

İlker Kaleli Emirgana mı taşındı

İlker Kaleli Emirgana mı taşındı

Poyraz Karayel dizisinde başlayan aşklarını geçtiğimiz günlerde sona erdiren İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu cephesinde yeni bir gelişme daha yaşandı. İlker Kaleli'nin, Emirgan'da ev tuttuğu öğrenildi.

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağan Kaleli tarafından kuruldu.

Sonay Kaleli Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sonay Kaleli Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sonay Kaleli tarafından kuruldu.

ŞOK'ta bayram heyecanı; Karmen Madlen Çikolata 47,90 TL'ye Ülker Select 94,50 TL'ye, Şölen Octavia 79,50 TL'ye düştü

Şok market Kurban Bayramı özel kataloğu yayımlandı. Şok'ta 21 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak indirimde Karmen Madlen Çikolata 47,90 TL'ye Ülker Select 94,50 TL'ye, Şölen Octavia 79,50 TL'ye satılacak. İşte detaylar...

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Omega 3 yumurta 26 TL'ye, Ülker bebe bisküvisi 51 TL'ye, Ace çamaşır suyu 44 TL'ye düştü! A101 yeni ay kataloğu

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda Omega 3 yumurta 26 TL'ye, Ülker bebe bisküvisi 51 TL'ye, Ace çamaşır suyu 44 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler fiyat listesi...

Ali Ülker Kimdir?

Ali Ülker kimdir? Ali Ülker’in mesleği nedir? Ali Ülker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Serruh Kaleli kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Serruh Kaleli kimdir? Serruh Kaleli kaç yaşında? Serruh Kaleli daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Borsa İstanbul’dan Coca Cola, Ülker ve Türkiye Sigorta kararı

BİST, VİOP'ta işlem görmekte olan Ülker, Coca Cola İçecek, İş Finansal Kiralama, Alkim Kimya ve Türkiye Sigorta pay vadeli işlem sözleşmelerinde yeni vade aylarının işleme açılmaması yönünde karar verildi. Öte yandan BIST 100 endeksi toplam işlemleri hacmi 72,5 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

Ülker Esenyurt'taki fabrikasını satışa çıkardı!

Gıda ürünlerinde faaliyet gösteren Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş Esenyurt'ta kek üretimi yaptığı fabrikasını satışa çıkardı.

Sıla Gençoğlu-İlker Kaleli Datça'dan ev kiraladı! 

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli'nin ev kiraladığı ortaya çıktı. Çift kiraladıkları evde görüntülendi. 

Ülker Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ülker Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ülker tarafından kuruldu.

Kaleli Capital Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleli Capital Gayrimenkul Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Bazarov tarafından kuruldu.

Ülker Öz İnşaatçılık Anonim Şirketi kuruldu!

Ülker Öz İnşaatçılık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onut Ülker ve Aziz Özmen ortaklığında kuruldu.

İlker Kaleli Emirgana mı taşındı Haberi

İlker Kaleli Emirgana mı taşındı

Oyuncu Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli geçtiğimiz günlerde ilişklerini sonlandırmıştı. Posta Gazetesi'nde yer alan haberine göre; İlker Kaleli'nin yalnız kalmak istediği ve Terzioğlu'nun Rumelihisarı'ndaki evinden ayrılıp Antalya- Kaş'a gittiği öğrenildi.

Kaş'tan dönen İlker Kaleli'nin Emirgan'da daire tutup oraya yerleştiği belirtildi. Burçin Terzioğlu'nun ise Hisar'daki evinde yaşamaya devam ettiği de konuşulanlar...