19 / 04 / 2024

imes metro hattı

imes metro hattı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Anadolu yakasının yeni metro hattı için düğmeye bastı.

Hastane - İmes Metro Hattı için düğmeye basıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Ümraniye ile Sancaktepe’den geçen Hastane - İmes Metro Hattı için düğmeye bastı.

Dudullu-Bostancı metro hattı imar planı tadilatı askıdan iniyor!

Dudullu-Bostancı metro hattı 1/5000 1/1000 ve 1/2000 ölçekli imar planı tadilatı 19 Haziran 2015 tarihinde askıya çıktı. 12 Aralık 2014 tarihinde onaylanan imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

Dudullu-Bostancı Metro Hattı ihalesi ne zaman yapılacak?

4,2 kilometre uzunluğundaki Dudullu-Bostancı Metro Hattı ihalesi 13 istasyondan meydana geliyor. Metro hattının ilk durağı Bostancı İstanbul Deniz Otobüsleri olacak.

İkitelli-Ataköy Metro Hattı ihaleye çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İkitelli-Ataköy Metro Hattı İnşaat ve Elektromekanik İşleri Kontrollük, Mühendislik ve Danışmanlık Hizmet Alımı danışmanlık hizmeti işini ihaleye çıkardı. İhale 10 Ağustos'ta yapılacak...

2005 yılında Kadıköy-Kartal Metro hattının ihalesi yapılmış!

2005 yılında 22 kilometre uzunluğunda ve 260 milyon dolara (348 milyon 400 bin lira) mal olması beklenen Kadıköy - Kartal metro hattının yapım ihalesi yapılmış.

Dudullu Bostancı Metro Hattı mühendislik ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Projeler Müdürlüğü, Dudullu Bostancı Metro Hattı danışmanlık ve mühendislik hizmeti ihale tarihini 24 Haziran 2015 günü açıklamıştı. Açıklamaya göre, Metro Hattı mühendislik ihalesi bugün yapılacak.

Otogar-Başakşehir Metro Hattı imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya alınan Otogar - Bağcılar - Olimpiyat Köyü - Başak Konutları 4 Metro Hattı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

Dudullu Bostancı Metro Hattı mühendislik ihale tarihi belirlendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Projeler Müdürlüğü tarafından, Dudullu Bostancı Metro Hattı danışmanlık ve mühendislik hizmeti ihalesi için tarih belirlendi.

Dudullu-Bostancı metro hattı imar planı tadilatı askıya çıktı!

Dudullu-Bostancı metro hattı 1/5000 1/1000 ve 1/2000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 Aralık 2014 tarihinde onaylanan imar planı 20 Temmuz'da askıdan inecek.

Gebze-Darıca-Çayırova metro hattının çalışmaları başladı!

Gebze - Çayırova - Darıca ekseninde kuzey-güney doğrultusunda hafif raylı sistem ( LRT - Metro ) hattının ön fizibilite çalışması yapılıyor

Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Metro Hattı ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Raylı Sistem Projesi hizmet alımı işi bugün saat 10:30'da ihale ediliyor. Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Metro Hattı 11.5 kilometre uzunlukta olacak...

Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Metro Hattı ihalesi yarın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Raylı Sistem Projesi hizmet alımı işi yarın saat 10:30'da ihale ediliyor. Bahçelievler-Bağcılar-Esenler Metro Hattı 11.5 kilometre uzunlukta olacak...

Dudullu Bostancı Metro Hattı 13 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Anadolu Yakası Raylı Sistem Müdürlüğü, Dudullu Bostancı metro hattını ihaleye çıkardı. Dudullu Bostancı metro ihalesi 13 Ağustos 2015 tarihinde saat 14:00'te İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek...

imes metro hattı Haberi

imes metro hattı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Ümraniye ile Sancaktepe’den geçen Hastane – İmes Metro Hattı için start verdi.

Ümraniye ve Sancaktepe ilçe sınırları içinde kalan Hastane ve İMES İstasyonları arasında, toplam 3 istasyondan meydana gelen Sarıgazi - Türkiş Blokları Metro Hattı 900 milyon liraya mal olacak.

İstanbul Anadolu yakası Yenidoğan – Sarıgazi - Hastane Metro hattının uzatması olacak olan yeni hat, bahsedilen hattın son istasyonu olan Hastane İstasyonu sonrasında başlayıp ihale kapsamında kesin projeleri hazırlanacak olan ara iki istasyonu takiben iş kapsamının son istasyonu olan İMES’te tamamlanacak. 5.1 kilometre uzunluğa sahip olan yeni metro hattı, ulaşım planlarına işlendiği şekilde, yapım aşamasında olan Dudullu Bostancı Metro Hattı’nın Türkiş Blokları İstasyonu ile entegre sağlamak yerine, proje çalışmaları kapsamında...