19 / 04 / 2024

İMSİAD Mudanyalı müteahhitlerle bir araya geldi

İMSİAD Mudanyalı müteahhitlerle bir araya geldi

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), ilçe müteahhitleriyle buluşmaya devam ediyor. İMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri bu kapsamda önceki gün Mudanyalı müteahhitlerle bir araya geldi.

Müteahhitlerden rant eleştirilerine tepki: Kentsel dönüşüm yapacak kimse bulunamayacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD)  Başkanı Şeref Demir, kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu. Demir, yapılması gerekenleri tek tek sıraladı.

MSB ve MSÜ personel alımı başvuru sonucu ekranı! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın, sınavı kaçırmayın!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) için sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları resmen açıklandı. MSB ve MSÜ personel alımı başvuru sonucu ekranı! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın, sınavı kaçırmayın!

MSB ve MSÜ 555 personel alıyor! MSB ve MSÜ personel alımı şartları peş peşe açıklandı!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ve Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) 555 personel alımı yapıyor. İşte detaylar!

Bursalı müteahhitler konut finansman paketinden memnun!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası açıkladığı konut destek paketinden memnun olduklarını dile getirdi.

İnşaat sektörü yatırımlara ara mı veriyor?

İnşaat sektörü yatırımlara ara mı veriyor? İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) üyelerinin bir araya geldiği toplantıda sektörün problemleri ve 2022 öngörüleri konuşuldu...

Müteahhitlerden inşaat malzemesi üreticilerine fiyat çağrısı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, dövizde meydana gelen düşüşün inşaat ürünlerine yansıması konusunda üreticilere çağrıda bulundu.

Müteahhitlerden fabrika ve iş yerleri de dönüşüme alınsın talebi!

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, Türkiye'deki yapıların durumu göz önüne alındığında değişimin veya kentsel dönüşümün ertelenmemesi gerektiğine dikkat çekti. Andıç, dönüşüm denildiğinde sadece konutların değil fabrikaların, iş yerlerinin de düşünülmesi gerektiğini belirtti.

Kentsel dönüşüm tek seferde yapılmalı!

Bursa’daki kentsel dönüşüm çalışmaları için Kentsel Dönüşüm Kurulu kurulması gerektiğini söyleyen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, kentsel dönüşümün kısır döngüye dönmemesi için tek seferde yapılması gerektiğini söyledi. 

Avcılar'da kentsel dönüşüm toplantısı yaparken depreme yakalandılar!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "Hayat Kurtarma Hareketi" adını verdiği kentsel yenilenme çalışmaları kapsamında ilçedeki müteahhitlerle toplantı yaparken, Ege Denizi Seferihisar açıklarında yaşanan ve İstanbul'da da hissedilen depreme yakalandı.

Döviz almak mı, konut almak mı daha mantıklı?

Döviz yatırımlarını ulusal güvenlik boyutu da olan spekülatif bir alan olarak niteleyen İMSİAD Başkanı Andıç, vatandaşın gayrimenkul yatırımı tercih etmesi gerektiğini söyledi.

Fatma Kaplan Hürriyet, müteahhitlerle bir araya geldi!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programda İzmit'te  faaliyet gösteren müteahhitlerle bir araya geldi.

İktisadi Bağımsızlık Müzesi kapılarını açtı!

İş Bankası’nın Ankara'daki tarihi binası Türkiye İş Bankası İktisadi Bağımsızlık Müzesi olarak hizmete açıldı. Müzede orijinal olarak korunan tarihi alanlar, sanat galerisi ve sergi salonları bulunuyor.

Bafra'nın imar sorunu müteahhitlerle tartışıldı!

Bafralı müteahhitlerle istişare toplantısında biraraya gelen Belediye Başkanı Kılıç, "Devlet hastanesi civarında imara açılacak bölgedeki süreci hızlandıracağız" dedi.

İMSİAD Mudanyalı müteahhitlerle bir araya geldi Haberi

İMSİAD Mudanyalı müteahhitlerle bir araya geldi

Bursa müteahhit ve inşaat sanayicilerinin çatı örgütü olarak İMSİAD, Bursa ve Türkiye paydasında değer üretme gayretini Mudanya için de seferber etti. Geçtiğimiz günlerde Mudanya’da Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Mudanyalı müteahhitlerle bir araya gelen İMSİAD Yönetimi ve Üyeleri, Mudanya için yapılabilecekler konusunda fikir alışverişinde bulundu.


Plan tekrar uygulanacak…


Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda açılış konuşmasını yapan İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, iptal edilen Güzelyalı imar planının Belediye Meclisi’nden geçtiği ve tekrar uygulanabileceği müjdesini verdi. Mescioğlu: “Sağolsun Büyükşehir Belediyemiz ve Mudanya Belediyemizin iş birliği sayesinde, daha önceden iptal olan ve Mudanya’dan konut alan vatandaşlarımızı çok büyük sıkıntıya sokan mahkeme kararı iptal edildi ve planlar tekrar kullanılır hale geldi. Mudanyamıza hayırlı uğurlu olsun.”


Fuardan sonra 3.lüğe yerleştik…


Konuşmasını sürdüren İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları...