29 / 03 / 2024

incek prestij telefon numarası

incek prestij telefon numarası

İncek Prestij Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. 60 bin metrekare alan üzerine yayılan Ankara İncek Prestij projesi 16 blok halinde yükseliyor...

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

Ankara İncek Prestij'deki 5 adet konut ile Tuluntaş'taki 1 villa satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat!

Metropol İmar A.Ş., Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İncek Prestij projesinde yer alan 5 adet konutu ve Tuluntaş'ta yer alan 1 adet villayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İncek Prestij'de yaşam başladı!

Hayatın her alanında kusursuzluğu arayan ve ömür boyu prestij sahibi olmak isteyenler için tasarlanan proje, yıldızı parlayan İncek'te Fırat ve Dema İnşaat Ortaklığıyla yeni bir yaşam vadediyor.

İncek Prestij'de 4+1 daireler 549 bin liradan başlıyor!

Fırat Life Style ve Dema İnşaat ortaklığıyla 60 bin metrekarelik bir alana kurulan İncek Prestij projesi 765 konuttan oluşuyor.

Ankara İncek Prestij satılık!

Ankara İncek Prestij satılık daire tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon şeklinde tasarlandı.

Prestij İncek'te 549 bin TL'ye 4+1!

Çok yakında teslim edilmesi planlanan Prestij İncek'te 549 bin TL'ye 4+1 daire sahibi olmak mümkün. Projede toplam 765 adet daire bulunuyor.

Avcılar Prestij Bornova iletişim!

270 adet daireden meydana gelen proje çevreyoluna 50 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. Avcılar Prestij Bornova iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 344 28 24 olarak belirlendi.

Bak Yapı Prestij Elit Bursa iletişim!

Daire teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşeceği Prestij Elit Bursa projesinde fiyatlar 329 TL'den başlıyor. Bak Yapı Prestij Elit Bursa iletişim için 444 16 99 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Prestij Park iletişim!

Toplam 2 bin 392 adet konuttan meydana gelen Prestij Park projesi Bak Yapı imzası ile inşa ediliyor. Prestij Park iletişim için 444 16 99 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Bursa Prestij Elit iletişim bilgileri!

Bursa Prestij Elit iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 444 16 99 olarak belirlendi. Projede daire fiyatları 329 bin TL'den başlıyor.

Ankara İncek Loft satış ofisi telefon!

Ankara İncek Loft satış ofisi telefon numarası 444 83 38 olarak belirlendi. Daire tipleri arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekler sunan proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Rüya Prestij Suit satış ofisi!

Tek blok şeklinde yükselen projede ödemeler banka kredisi uygun şekilde geliştirildi. Rüya Prestij Suit satış ofisi telefon numarası 0212 854 11 04 olarak belirlendi. Projede toplam 260 adet daire bulunuyor.

İncek Prestij Ankara'da 60 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor!

ANKARA’NIN önemli inşaat firmalarından Fırat ve Dema İnşaat ortaklığıyla gerçekleştirilen İncek Prestij projesi, Ankara’nın en hızlı büyüyen bölgesi İncek’te prestijli bir yatırım imkânı sunuyor.

incek prestij telefon numarası Haberi

incek prestij telefon numarası

Toplam 765 adet konuttan meydana gelen İncek Prestij Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Ankara İncek Prestij sosyal olanakları arasında dinlenme alanları, kapalı otopark, sauna, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, fitness center, buhar odası bulunuyor.


Satış süreci devam eden İncek Prestij Evleri Fırat Life İnşaat ve Dema İnşaat ortaklığında inşa ediliyor. Proje Başkent Ankara İncek'te yer alıyor.


60 bin metrekare alan üzerinde 16 blok halinde yükselen Ankara İncek Prestij Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon daire tiplerinde tasarlandı.


İncek Prestij Evleri ne zaman teslim?

İncek Prestij Evleri ne zaman teslim sorusuna 2015 yılı yanıtı veriliyor.


İncek Prestij...