18 / 04 / 2024

İnci Sineması nerede

İnci Sineması nerede

Halaskargazi Caddesi ile Nişantaşı’nın birleştiren, toplam inşaat alanı 79 bin 150 metrekare olarak açıklanan proje için kilise vakfına ait dükkanlar 14 Mayıs akşamında boşaltılmıştı. İnci Sineması'nın yerine otel ve AVM yapılacak.

İnci Sineması'nın imar değişikliğine mahkemeden iptal kararı!

Henüz davası sonuçlanmadan 2014 yılında otel yapılması için yıkılan İnci Sineması’nın yıkımını isteyen imar planı değişikliği mahkeme tarafından iptal edildi..

Şişli'deki Tarihi İnci Sineması'nın yıkımı için soruşturma açıldı!

İstanbul Koruma Kurulu, Şişli'deki İnci Sineması'nın yıkılarak yerine AVM ve otel yapılmasına ilişkin projeyi 2014'te imara aykırı buldu. İBB Meclis üyeleri, Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Torunlar GYO 5. Levent Evleri nerede?

İçerisinde amfi tiyatro,açık hava sineması, SPA merkezi ve bisiklet parkurları bulunan 5. Levent projesi 2017 yılında teslim edilecek. Peki Torunlar GYO 5. Levent Evleri nerede?

İnci Sineması'nın yerine yapılan projeye suç duyurusu!

İnci Sineması'nı yıkan otel ve AVM projesine istanbul Büyükşehir Belediyesi CHP'li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Hakkı Sağlam suç duyurusunda bulundu.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman nerede?

Sancaktepe Resim İstanbul Orman nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede kapalı havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı basketbol sahası, squash salonu, çocuk oyun alanı, cep sineması bulunuyor...

Güneşli Balance nerede?

Güneşli Balance nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Balance Güneşli projesinde fitness, pilates, sauna, buhar odaları, müzik odası, çocuk oyun alanı, cep sineması, parti ve hobi alanları yer alıyor...

İnci Sineması yıkıldı!

Halaskargazi Caddesi ile Nişantaşı’nın birleştiren, toplam inşaat alanı 79 bin 150 metrekare olarak açıklanan proje için kilise vakfına ait dükkanlar 14 Mayıs akşamında boşaltılmıştı. İnci Sineması'nın yerine otel ve AVM yapılacak.

Tarihi İnci Pasajı'nın yerine otel yapılacak!

İstanbul’un yakın dönem tarihindeki önemli yapılarından olan İnci Pasajı’nın yerinde artık yeller esiyor. Pasaja komşu tarihi İnci Sineması ise yıkılacağı günü bekliyor. Yıkımların ardından arazide rezidans ve otel projesinin yükselmesi bekleniyor...

Tarihi İnci Sinemasının yerine otel yapılacak!

Geçen hafta yıkılan Pangaltı'daki İnci Pasajının bitiminde yer alan İnci Sineması da yıkılmayı bekliyor. Pasajın bulunduğu arazi plan değişikliğiyle "Turizm Tesis Alanı" olarak kabul edilecek.

Tarihi İnci Sineması yıkılacak!

Pangaltı'da bulunan tarihi İnci Sineması'nın içinde bulunduğu vakfa ait arazide yıkım çalışmaları başladı. Bir kaç gün sonra tarihi İnci Sineması'nın yıkılacağı öngörülü yor. Bir zamanlar İstanbul Film Festivali'ne de ev sahipliği yapmıştı.

Tarihi İnci Sineması yıkılmayı bekliyor!

Pangaltı'da yaklaşık 70 yıldır faaliyet gösteren İnci ve Pangaltı pasajlarının bulunduğu araziye rezidans yapılacak. Dükkânlar birer birer tahliye edilirken, atıl durumdaki tarihi İnci Sineması yıkımı bekliyor

GRD İnşaat İnci Palas nerede?

Tek bloktan oluşacak şekilde tasarlanan ve 10 katlı olarak hayata geçirilen GRD İnşaat İnci Palas nerede? sorusu için Talatpaşa Mah. Pazar Yolu Cad. No: 116 Esenyurt-İstanbul yanıtı veriliyor...

İnci Evleri nerede?

İnci Evleri nerede? sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gaziosmanpaşa Barbaros İnci Evleri fiyatları 235 bin liradan başlıyor...

İnci Sineması nerede Haberi

İnci Sineması nerede

İstanbul ’da Emek Sineması’nın ardından bir sinema salonu daha yıkıldı. Fuat Uzkınay’ın “Ayestefanos’ta Rus Abidesi’nin Yıkılışı” adlı belgeseli ile tarihi yolcuğuna başlayan Türk Sineması bu yıl 100. yaşını kutlarken, bir tarihi sinema salonu daha yıkıldı. 


1946 yılında inşa edilen ve uzun zaman Yeşilçam filmlerinin halkla buluşma noktası olan İnci Sineması, Gezi Parkı eylemleri öncesinde Beyoğlu’nda kurtarılması için eylemler düzenlenen ancak yıkımının önüne geçilemeyen Emek Sineması’nın akıbetini yaşadı.


Otel ve Alışveriş Yerleri Yapılacak


Ermeni Katolik Mihitaryan Manastır ve Mektebi Vakfı’na ait bölgede İşadamı Mehmet Uyanoğlu ile birlikte hayata geçirilen proje kapsamında sinemanın da bulunduğu alana konutlar, “küçük bir şehir oteli” ve onun altında da “alışveriş birimleri” öngörülüyor.


Halaskargazi Caddesi ile Nişantaşı’nın birleştiren, toplam inşaat alanı 79 bin 150 metrekare olarak açıklanan proje için kilise...